2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Kızlar şimdi aradılar sonuç şimdilik pozitif ama iki gün sonra bir daha vermem gerekiyor degerin düşmemiş olması gerekiyormuş.
Rabbim hepinize tattirsin bu mutluluğu
Canım çok şükür, çok mutlu oldum benim de geri sayım başladı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel düşün

Kızlar şimdi aradılar sonuç şimdilik pozitif ama iki gün sonra bir daha vermem gerekiyor degerin düşmemiş olması gerekiyormuş.
Rabbim hepinize tattirsin bu mutluluğu
GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH GÖNLÜNCE OLUR HERŞEY PEKİ TRANSFERDEN SONRA NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR DOKTORUN KONUŞTUMU BU KONUDA

İnşallah dondurulmusun da olur. Bundan sonra rahat olmaya çalış. Doktorun tavsiyesi nedir bilmiyorum ama Ağır bişey yapma ama günlük hayattan da cok soyutlama kendini. Zaten ara ara ağrıların olur yatıp dinlenince gecer. Sen ayarlarsin

GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH GÖNLÜNCE OLUR HERŞEY PEKİ TRANSFERDEN SONRA NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR DOKTORUN KONUŞTUMU BU KONUDA
Darisi sizlere canim uğur getirsin hepimize bu sayfa.
Hemşirem dedi ki buradan çıkınca normal hayatına devam et. Sadece yağ tenekesi un çuvalı gibi ağır şeyler kaldırma. Bir iki güne evini bile süpürebilirsin. Ben de onları uyguladım. Hep yatmadim. İlk günlerde annem evdeyi yoruldukca yattım. Bir de ananas ve kabak çekirdeği yedim hergün. Allah büyüktür nasip olunca bunların hepsi sebep.

Bu arada hep yatmak stres hormonlarının salgılanmasına sebep oluyormuş. Bilimsel olarak da zararlı olduğu gösterilmiş.

Doktorda böyle söyledi canım, günlük hayatına dvm dedi tabi dikkatli

,

hayırlısı olsun canım benimm şimdi en güzel bekleyiştesin hadi bakalım inşallah senden de pozitif sonuç haberini alıcaz :)

Lütfen fazla kafaya takmayın ve ne yapılması gerektiğini arastırmayın. Ben transferden sonra 2 kat merdiven cıktım. Kabız olmamanız yeterli.

Lütfen fazla kafaya takmayın ve ne yapılması gerektiğini arastırmayın. Ben transferden sonra 2 kat merdiven cıktım. Kabız olmamanız yeterli.
Evet kabizlik çok önemli. Bol kuru kayısı yememé rağmen oldum. İkinamadiginiz için çok acı veriyor aman dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…