- 22 Nisan 2014
- 940
- 492
- 103
- 43
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Canım çok şükür, çok mutlu oldum benim de geri sayım başladı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar şimdi aradılar sonuç şimdilik pozitif ama iki gün sonra bir daha vermem gerekiyor degerin düşmemiş olması gerekiyormuş.
Rabbim hepinize tattirsin bu mutluluğu
İnşallah canım teşekkür ederim . Darısı hepinizeGözün aydın canim insallah tutunacak bebisin sana pozitif dusunuyoruz allah emeklerimizi bosa cikarmasin
İnşallah darısı Size canim. Hepinizden güzel haberler bekliyorumCanım çok şükür, çok mutlu oldum benim de geri sayım başladı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahgüzel düşün
GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH GÖNLÜNCE OLUR HERŞEY PEKİ TRANSFERDEN SONRA NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR DOKTORUN KONUŞTUMU BU KONUDAKızlar şimdi aradılar sonuç şimdilik pozitif ama iki gün sonra bir daha vermem gerekiyor degerin düşmemiş olması gerekiyormuş.
İnşallah dondurulmusun da olur. Bundan sonra rahat olmaya çalış. Doktorun tavsiyesi nedir bilmiyorum ama Ağır bişey yapma ama günlük hayattan da cok soyutlama kendini. Zaten ara ara ağrıların olur yatıp dinlenince gecer. Sen ayarlarsinKızlar çok şükür transfer işi bitti,idrara sıkışmak dışında hiç zor değil 5 dk, hiç acı yok korkan varsanormal muayeneden farksız 2 embriyo koyuldu rabbim nasip eder hepimize inşallah. Dondurmaya hala 2 tane takipte, haber verecekler inş dondurulacak gibi olursa. Hepimize bol şanslar canlar
Darisi sizlere canim uğur getirsin hepimize bu sayfa.GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH GÖNLÜNCE OLUR HERŞEY PEKİ TRANSFERDEN SONRA NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR DOKTORUN KONUŞTUMU BU KONUDA
Doktorda böyle söyledi canım, günlük hayatına dvm dedi tabi dikkatliİnşallah dondurulmusun da olur. Bundan sonra rahat olmaya çalış. Doktorun tavsiyesi nedir bilmiyorum ama Ağır bişey yapma ama günlük hayattan da cok soyutlama kendini. Zaten ara ara ağrıların olur yatıp dinlenince gecer. Sen ayarlarsin
Hayırlı olsun inş.Doktorda böyle söyledi canım, günlük hayatına dvm dedi tabi dikkatli
,Kızlar çok şükür transfer işi bitti,idrara sıkışmak dışında hiç zor değil 5 dk, hiç acı yok korkan varsanormal muayeneden farksız 2 embriyo koyuldu rabbim nasip eder hepimize inşallah. Dondurmaya hala 2 tane takipte, haber verecekler inş dondurulacak gibi olursa. Hepimize bol şanslar canlar
Amiin canım çok sağol,
hayırlısı olsun canım benimm şimdi en güzel bekleyiştesin hadi bakalım inşallah senden de pozitif sonuç haberini alıcaz :)
İnş 2 gün sonrada sonuç güzel olur.hadi hayırlısıKızlar şimdi aradılar sonuç şimdilik pozitif ama iki gün sonra bir daha vermem gerekiyor degerin düşmemiş olması gerekiyormuş.
Ben suyunundeģilde havuç tükettim.Kızlar tüp bebek yapanlara transfer den sonra taze havuç suyu öneriyor videoda gördüm yapan var mı?
Canım darısı sana tez zamanda. Evet bir arkadas daha vardı. Yaptırdı mi acaba test.amaralli hayırlı olsun canim cok sevindimm :) inşaallah katlanarak artar değerin seninle ayni gun biri daha vardi onun ne oldu acaba hatirlayamadim
Teşekkür ederim canım darısı siZe insallahİnş 2 gün sonrada sonuç güzel olur.hadi hayırlısı
Anladım canım, saraçoğlu'na güveniyorum onun videosu vardı bir hafta havuç suyu öneriyor,bol bol aldık inş faydası olurBen suyunundeģilde havuç tükettim.
Evet kabizlik çok önemli. Bol kuru kayısı yememé rağmen oldum. İkinamadiginiz için çok acı veriyor aman dikkat edin.Lütfen fazla kafaya takmayın ve ne yapılması gerektiğini arastırmayın. Ben transferden sonra 2 kat merdiven cıktım. Kabız olmamanız yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?