2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Banada hastanede bı kız söylemişti ara ara havuç tüket bende yattığım yerden havuç kıtlatıyom

Darisi size canim inşallah

Canim hayirli olsun. bu kaçıncı deneme. Benim test gunum pazar . Ama çok umutsuzum doktorum bana kabizlikla ilgili hiç bişey söylemedi. Transferden sonraki gün kabiz oldum burada öğrendim ikinmamak gerektiğini .

Kızlar birde beni afedersiniz kaşıntı tuttu napsam krem falan kullansam mı

Canim hayirli olsun. bu kaçıncı deneme. Benim test gunum pazar . Ama çok umutsuzum doktorum bana kabizlikla ilgili hiç bişey söylemedi. Transferden sonraki gün kabiz oldum burada öğrendim ikinmamak gerektiğini .
Darisi size canim. İki aşılama geçirdim. Tüp olarak ilk denemem di.
Evet canım ikinmamak gerekiyor ama psikolojik midir nedir kabizlik oluyo ve ikinma da gerekebiliyor. Bişey olmamıştır belki. Doktorun uyarırdi risk görseydi herhalde.

Saol cnm hemen araştrym duşda alnadım ondan heralde
Eğer canım jel kullanıyorsan oda yapabiliyo.benimde ilk tüp transferinden sonra çok kaşıntı olmuştu ve hiç bişey yapmadan öyle beklemiştim...ama bu sefer çok şükür nasıl olduysa kaşıntı olmadı...jel kullanıyorsan yürü iyicene emilsin topaklanınca da kaşıntıya sebep oluyo.Allah şifa versin

Evet jel kullanıyorum hatta kullandıktan sonra yürüyüşte yapıyorum evde ama nasıl oldu bilmiom çok fenaa

Bunu dert etme canım, kabızlık çeken çok var a
Kızlar birde beni afedersiniz kaşıntı tuttu napsam krem falan kullansam mı

Doktorunuza hemşirenize sormadan sakın bişey yapmayın

Ne güzel ilk deneme de olmuş maşallah. Darısı başımıza. Canim bir de sorun neydi?
Bunu dert etme canım,

Sagolasin canim hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Ne güzel ilk deneme de olmuş maşallah. Darısı başımıza. Canim bir de sorun neydi?
Canım doktor sebepsiz gibi dedi hep. Eşimin morfoloji ve ileri hareketli çok iyi değildi. Ama doktor yeterli gördü. Biz 3 yıla yakındır denedik olmadı.
İnşallah darısı başınıza beklemeden hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…