- Konu Sahibi gulsahhh01
-
İlaç var bunun için kendini zorlamaEvet kabizlik çok önemli. Bol kuru kayısı yememé rağmen oldum. İkinamadiginiz için çok acı veriyor aman dikkat edin.
Evet bana kabızlık olmasına karşın şurup verdiler canımİlaç var bunun için kendini zorlama
İlacın adı nedir canımİlaç var bunun için kendini zorlama
Valla hatırlayamadım ama doktorun bilir hem onun verdigi daha dogru olur.İlacın adı nedir canım
Amin canim benimİnşallah canım teşekkür ederim . Darısı hepinize
Darisi size canim inşallahamaralli hayırlı uğurlu olsun arkadaşım inş değerin katlanarak artar
Ben sorun büyüyünce hemşiresi aradım o söyledi. Sen de sor canim.İlacın adı nedir canım
Darisi size canim inşallah
Darisi size canim. İki aşılama geçirdim. Tüp olarak ilk denemem di.Canim hayirli olsun. bu kaçıncı deneme. Benim test gunum pazar . Ama çok umutsuzum doktorum bana kabizlikla ilgili hiç bişey söylemedi. Transferden sonraki gün kabiz oldum burada öğrendim ikinmamak gerektiğini .
Canım hamileler için sirkeli suyla temizlenme olayını duymuştum. Bir zararım olmaz herhalde bir arastirsana.Kızlar birde beni afedersiniz kaşıntı tuttu napsam krem falan kullansam mı
Saol cnm hemen araştrym duşda alnadım ondan heraldeCanım hamileler için sirkeli suyla temizlenme olayını duymuştum. Bir zararım olmaz herhalde bir arastirsana.
Eğer canım jel kullanıyorsan oda yapabiliyo.benimde ilk tüp transferinden sonra çok kaşıntı olmuştu ve hiç bişey yapmadan öyle beklemiştim...ama bu sefer çok şükür nasıl olduysa kaşıntı olmadı...jel kullanıyorsan yürü iyicene emilsin topaklanınca da kaşıntıya sebep oluyo.Allah şifa versinSaol cnm hemen araştrym duşda alnadım ondan heralde
Evet jel kullanıyorum hatta kullandıktan sonra yürüyüşte yapıyorum evde ama nasıl oldu bilmiom çok fenaaEğer canım jel kullanıyorsan oda yapabiliyo.benimde ilk tüp transferinden sonra çok kaşıntı olmuştu ve hiç bişey yapmadan öyle beklemiştim...ama bu sefer çok şükür nasıl olduysa kaşıntı olmadı...jel kullanıyorsan yürü iyicene emilsin topaklanınca da kaşıntıya sebep oluyo.Allah şifa versin
Bunu dert etme canım, kabızlık çeken çok var aCanim hayirli olsun. bu kaçıncı deneme. Benim test gunum pazar . Ama çok umutsuzum doktorum bana kabizlikla ilgili hiç bişey söylemedi. Transferden sonraki gün kabiz oldum burada öğrendim ikinmamak gerektiğini .
Kızlar birde beni afedersiniz kaşıntı tuttu napsam krem falan kullansam mı
Ne güzel ilk deneme de olmuş maşallah. Darısı başımıza. Canim bir de sorun neydi?Darisi size canim. İki aşılama geçirdim. Tüp olarak ilk denemem di.
Evet canım ikinmamak gerekiyor ama psikolojik midir nedir kabizlik oluyo ve ikinma da gerekebiliyor. Bişey olmamıştır belki. Doktorun uyarırdi risk görseydi herhalde.
Bunu dert etme canım,
Sagolasin canim hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Canım doktor sebepsiz gibi dedi hep. Eşimin morfoloji ve ileri hareketli çok iyi değildi. Ama doktor yeterli gördü. Biz 3 yıla yakındır denedik olmadı.Ne güzel ilk deneme de olmuş maşallah. Darısı başımıza. Canim bir de sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?