2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

amaralli canım herhangi bir belirtin oldumu bende hiç bir belirti yok, belirtide aramak istemiyorum.
Canım her an adet olacakmışım gibi belim ve karnım ağrıdı. Adet oncesi sol bacagimda sizi olur o bile oldu. Hafif leke oldu. Bir de çok uyudum. Ama buna benzer belirtiler olumsuz asilamalarda da olmustu.

Test günün ne zaman canım

Azonce kahverengi kan geldiğini gördüm. Teste 2 gunum kalmıştı sanırım adet oluyorum moalim çok bozuldu

kızlar transferimin 2. günündeyim, evde baya işler birikti, eşimde işe gitti .Bulaşık makinasını boşaltma doldurma fln yapım mı ya eğil kalk oluyor ya yarın ablam gelicek inşallah, korkuyorum daha 2. gün

Bence yapma işleri ablan gelnce yapar. Ama sende sürekli yatma evin icinde gezin yürü yani

Inşallah öyledir canim Allahu Teala razi olsun.çok sağolun. Merkezi aradım az önce olabilir normal dediler. Testi yarin yaptırın dediler
Güzel haberlerini bekliyoruz canim. Ben de lekelenme gibi hafif bişeyler oldu testten 2 gün önce. İnşallah yerleşme dir.

Inşallah öyledir canim . 10. Günde yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum . Aglamaktan gözlerim şişti.Hayirlisi tabi olursa da olmazsa da.
Canım testi bence bugünden yaptır 10.günde çıkar zaten. Benim transferden sonraki 8.gün 154 çıkmıştı. En azından kanaman var diye progestana başlardın ihmal etme

Inşallah öyledir canim . 10. Günde yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum . Aglamaktan gözlerim şişti.Hayirlisi tabi olursa da olmazsa da.
Olur tabi hatta bazılarında adet olur gibi oluyomus adetten 1-2 gün önce oluyo insallah bebisin sana tutunuyordur

Canım testi bence bugünden yaptır 10.günde çıkar zaten. Benim transferden sonraki 8.gün 154 çıkmıştı. En azından kanaman var diye progestana başlardın ihmal etme

Canim zaten progestan kullanıyordum transferden sonra çok sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…