- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 53
- 45
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Canım her an adet olacakmışım gibi belim ve karnım ağrıdı. Adet oncesi sol bacagimda sizi olur o bile oldu. Hafif leke oldu. Bir de çok uyudum. Ama buna benzer belirtiler olumsuz asilamalarda da olmustu.amaralli canım herhangi bir belirtin oldumu bende hiç bir belirti yok, belirtide aramak istemiyorum.
çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizde Benim 2. Denemem ilki Brüksel tüp bebek merkezi Prof. Dr. Yücel Karaman yaptı sonuç negatif 2. Denemem Bahçeci sağlık gurubu Doktorum Cem Çelik ben Cem beyden çok memnunum herkese tavsiye ederim 3 Embriyo transfer edildi. Yaşım 32 inşallah bu sefer dualarımız kabul olur hepimizin
Canım doktor sebepsiz gibi dedi hep. Eşimin morfoloji ve ileri hareketli çok iyi değildi. Ama doktor yeterli gördü. Biz 3 yıla yakındır denedik olmadı.
İnşallah darısı başınıza beklemeden hayırlısıyla.
Test günüm dündü canım pozitif çok şükür darısı isteyen herkesin başınaTest günün ne zaman canım
Canim belki yerleşme kanaması dir dur moralini bozma canimAzonce kahverengi kan geldiğini gördüm. Teste 2 gunum kalmıştı sanırım adet oluyorum moalim çok bozuldu
Canim belki yerleşme kanaması dir dur moralini bozma canim
Üzme kendni okadr cnm ya yerleşme kanamasi 8. 9.10. O günlerde oluyomus zatnInşallah öyledir canim . 10. Günde yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum . Aglamaktan gözlerim şişti.Hayirlisi tabi olursa da olmazsa da.
Üzme kendni okadr cnm ya yerleşme kanamasi 8. 9.10. O günlerde oluyomus zatn
Hadi inşallah Allahn izniyle hayrlisi olsn haberlrni bekliyrz yarnInşallah öyledir canim Allahu Teala razi olsun.çok sağolun. Merkezi aradım az önce olabilir normal dediler. Testi yarin yaptırın dediler
Hadi inşallah Allahn izniyle hayrlisi olsn haberlrni bekliyrz yarn
Bence yapma işleri ablan gelnce yapar. Ama sende sürekli yatma evin icinde gezin yürü yanikızlar transferimin 2. günündeyim, evde baya işler birikti, eşimde işe gitti .Bulaşık makinasını boşaltma doldurma fln yapım mı ya eğil kalk oluyor yayarın ablam gelicek inşallah, korkuyorum daha 2. gün
Tamam canım ne yapım ya kalsınBence yapma işleri ablan gelnce yapar. Ama sende sürekli yatma evin icinde gezin yürü yani
Aa harika tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsinTest günüm dündü canım pozitif çok şükür darısı isteyen herkesin başına
Güzel haberlerini bekliyoruz canim. Ben de lekelenme gibi hafif bişeyler oldu testten 2 gün önce. İnşallah yerleşme dir.Inşallah öyledir canim Allahu Teala razi olsun.çok sağolun. Merkezi aradım az önce olabilir normal dediler. Testi yarin yaptırın dediler
Güzel haberlerini bekliyoruz canim. Ben de lekelenme gibi hafif bişeyler oldu testten 2 gün önce. İnşallah yerleşme dir.
Canım testi bence bugünden yaptır 10.günde çıkar zaten. Benim transferden sonraki 8.gün 154 çıkmıştı. En azından kanaman var diye progestana başlardın ihmal etmeInşallah öyledir canim . 10. Günde yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum . Aglamaktan gözlerim şişti.Hayirlisi tabi olursa da olmazsa da.
Olur tabi hatta bazılarında adet olur gibi oluyomus adetten 1-2 gün önce oluyo insallah bebisin sana tutunuyordurInşallah öyledir canim . 10. Günde yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum . Aglamaktan gözlerim şişti.Hayirlisi tabi olursa da olmazsa da.
Hiç bişey yapma bence canım....dinlenkızlar transferimin 2. günündeyim, evde baya işler birikti, eşimde işe gitti .Bulaşık makinasını boşaltma doldurma fln yapım mı ya eğil kalk oluyor yayarın ablam gelicek inşallah, korkuyorum daha 2. gün
Canım testi bence bugünden yaptır 10.günde çıkar zaten. Benim transferden sonraki 8.gün 154 çıkmıştı. En azından kanaman var diye progestana başlardın ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?