- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Allah yardımcin olsun. Herşey Güzel olacakKızlar yarın opum var inşallah herşey yolunda gider...
Hayirli olsun inşallah güzel haberler alacagizBugün transferim oldu. Gerçekten onun Rahime konmasını izlemek çok güzelmiş. 3 nisan a kadar nasıl dayanacagim
Sen gonal f yi kalçadan mi vuruyosun ben hep Göbekten vuruldum benim yarın toplanacakDaha tedavisinin basinda olan yokmu yaa benim bugun 2. Gunum kalcadan igneye basladim gonal f in dozunu dusurduler buyume iyi dediler bakalim adim adim yakalsiyoruzz
Yok gobekten vuruluyorum marional diye bi igne var ya ona basladim kalcadan bugunSen gonal f yi kalçadan mi vuruyosun ben hep Göbekten vuruldum benim yarın toplanacak
Hayirlisi olsun canim kactane yumoslarin oldu kac cm bide tedavinin kacinci gunuSen gonal f yi kalçadan mi vuruyosun ben hep Göbekten vuruldum benim yarın toplanacak
Canım gonal f ya kol ya göbek olması lazım bi sorcanım yaDaha tedavisinin basinda olan yokmu yaa benim bugun 2. Gunum kalcadan igneye basladim gonal f in dozunu dusurduler buyume iyi dediler bakalim adim adim yakalsiyoruzz
Hadi hayırlısı canım herşeyi iyi araştır öğren o şekilde daha az panik,korku,acaba oluyor. Bilinçli olunca herşey çok rahat ve kolay oluyor,kafana takılan herşeyi burada da sor sağolsun arkadaşlarda yatdımcı oluyor bender olurumBenimde yarın randevum var adana başkentte Bülent beyde.bakalım ne diyecek.tam 1 yıl önce görüşmüştük.yarın adetin 3.günü.rahim filmi istemezse tedaviye başlarız heralde.her şeyin hayırlısı...transfer olan arkadaşlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasın yüzünüzü güldürsün...sevgiler
Hadi canım güzel haberlerin olur inşallahKizlar yarın sabah yumurtalar toplanacak ekimde yaptırmıştım ama şimdide heyecanliyim hemde cok
Bana da 2 gün sonra ayakta ılık duş dediler bu gün yapsam mı yapmasam mı arada kaldım 2 gün daha mı beklesem bilemedim.Kızlar banyo konusuny naptınız bn hala duş almadım doktorum 3 gün demişti ama ben hala yıkanmadım
Bende Adana baskent hastanesinde yim şimdi yumurta toplamaya çıktım tayfun beyin hastasıyım insallah hersey yolunda gider canimKardelen canım teşekkürler....inşallah sende pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla
Gonal f gobekten vuruluyorum canim merional diye bi igne var ona kalcadan basladim bide bisey sorcam toplamadan kac gun sonra transfere cagiriyolarCanım gonal f ya kol ya göbek olması lazım bi sorcanım ya
Seninde hayirli olsun canim benimm guzel haberlerini bekliyoruzzBenim de dündü canım, ama ben izleyemedim psnik,korku,idrar sıkışıklığı herşey karman çormandıama işlem bittikten sonra dr gösterdi çok heyecan yaptım, sanki ultrason dda bebeğimi gösteriyor gibi hissettim, umarım rabbim onu da nasip eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?