- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Hayirlisi olsun canimm Allah kolaylik versinBende Adana baskent hastanesinde yim şimdi yumurta toplamaya çıktım tayfun beyin hastasıyım insallah hersey yolunda gider canim
O embriyoların gelişimine bağlı 3-5 gün arası fazla olmaz.Hayırlısıyla iyi yomoşların olur inşallah, kaç yumurta toplandı canımGonal f gobekten vuruluyorum canim merional diye bi igne var ona kalcadan basladim bide bisey sorcam toplamadan kac gun sonra transfere cagiriyolar
Slm canim kaç gün oldu igne kullanalı birkaç güne kontrole çağırır yumurta büyüklüğüne göre toplamaya çağırır lar canim sonra transfer olur canim bugun benim toplama vardı yarın arayip döllenen ler hakkında bilgi vereceklerSelam kızlar bende şuan tedaviye yeni başladım yumurta büyütme iğnelerine başladım birhafta olacak ama bu ilk denemem olduğu için nasıl devam edecek bilmiyorum ama inşallah hepimiz Mart ayı hamişleri oluruz inşallah. Benimlesin bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim
Hayırlı olsun canım benimde bugün toplandı 17 tane 5.gune Gidecekmis doktorum bana öyle söylemişti yani büyük ihtimal perşembe transfer olacakKızlar yumurtalarım toplandı. 23 tane yumurta toplanmış salı yada perşembe günü transfer olur dediler
Canım hayırlısı olsun inşallah,süreçten hiç korkma herşey çok rahat zor hiçbir şey yok,sadece yumoşlar toplandıktan sonra stres oluyor insan kaçç yumurta oldu kaçı sağlıklı embriyo oldu vs ondada kafanı rahat tut sormak istediğin bişey varsa sor canım, başlamışsın zaten yumoşların büyüme derecesine göre ilaç dozu artar yada düşer istenilen boyuta gelince çatlama iğnesi veriliyor iğneden 36 saat sonra yumurta toplama oluyor o en basit işlem,sadece sıkıntı idrara çok sıkışık olmak gerekiyorSelam kızlar bende şuan tedaviye yeni başladım yumurta büyütme iğnelerine başladım birhafta olacak ama bu ilk denemem olduğu için nasıl devam edecek bilmiyorum ama inşallah hepimiz Mart ayı hamişleri oluruz inşallah. Benimlesin bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim
Hayırlı olsun canımKızlar yumurtalarım toplandı. 23 tane yumurta toplanmış salı yada perşembe günü transfer olur dediler
Hayırlı olsun,güzel haberleriniz olsun inşallah canımHayırlı olsun canım benimde bugün toplandı 17 tane 5.gune Gidecekmis doktorum bana öyle söylemişti yani büyük ihtimal perşembe transfer olacak
Tesekkurler canim İnşallah Rabbim gönlündekini size nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah. Dualarımda olacaksınız inş. Bugün 6 günüm salı günü için randevu vermişti.bakalım inşallah herşey yolunda gider Allahin izniyle başarı elde ederiz.Kizlar bugun yumurta toplama var ve cok korkuyorum
Slm canim kaç gün oldu igne kullanalı birkaç güne kontrole çağırır yumurta büyüklüğüne göre toplamaya çağırır lar canim sonra transfer olur canim bugun benim toplama vardı yarın arayip döllenen ler hakkında bilgi verecekler
İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruzHayırlı olsun canım benimde bugün toplandı 17 tane 5.gune Gidecekmis doktorum bana öyle söylemişti yani büyük ihtimal perşembe transfer olacak
Hayırlı olsun canım benimde bugün toplandı 17 tane 5.gune Gidecekmis doktorum bana öyle söylemişti yani büyük ihtimal perşembe transfer olacak
sağolun canlar inşallah hayırlısı olurHayırlı olsun canım
Çok teşekkürler canim inşallah. Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah.Canım hayırlısı olsun inşallah,süreçten hiç korkma herşey çok rahat zor hiçbir şey yok,sadece yumoşlar toplandıktan sonra stres oluyor insan kaçç yumurta oldu kaçı sağlıklı embriyo oldu vs ondada kafanı rahat tut sormak istediğin bişey varsa sor canım, başlamışsın zaten yumoşların büyüme derecesine göre ilaç dozu artar yada düşer istenilen boyuta gelince çatlama iğnesi veriliyor iğneden 36 saat sonra yumurta toplama oluyor o en basit işlem,sadece sıkıntı idrara çok sıkışık olmak gerekiyorsana kaç yumurta olduğunu söylüyorlar heyecan orada başlıyor kaç embriyo olacak diye ardından 3-5 gün içinde transfer oluyor, çoook sağlıklı ebriyoların olsun inşallah, güzel haberlerini alalım
Selam kızlar bende şuan tedaviye yeni başladım yumurta büyütme iğnelerine başladım birhafta olacak ama bu ilk denemem olduğu için nasıl devam edecek bilmiyorum ama inşallah hepimiz Mart ayı hamişleri oluruz inşallah. Benimlesin bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim[/QUOT
Selam canimm gayirli olsunn bende tedavivimin 3 gunumdeyim sen daha yenimi basladin nasil yumoslarinin durumu kac cm kactane igneler nasil gidiyo neler kullaniyosun
Hayırlı günler canlar..benim bugün sonuç günümdü gittim tahlil yaptırdım.sonucum olumsuz malesef olmamış...
Ben yine takip edicem sizleri inş sizlerden mutlu haberler alırız.Allah herşeyin hayırlısını nasip.etsin.2.denememdi nasip 3.ye artık inş ....
Hayirli olsun canim. Maşallah çok güzel. 5. Güne gidersin belki.Kızlar yumurtalarım toplandı. 23 tane yumurta toplanmış salı yada perşembe günü transfer olur dediler
Aa hayirli olsun canım. Maşallah çok güzel sayin. Muhtemelen gider senin de 5. Gune. Doktorun neden 5. Gün istiyo özel bi sebebi mi var.Hayırlı olsun canım benimde bugün toplandı 17 tane 5.gune Gidecekmis doktorum bana öyle söylemişti yani büyük ihtimal perşembe transfer olacak
Canım Rabbim buyuktur. İnşallah 3. Denemeye bile gerek kalmadan verir sürprizini. Güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka haber et bize de olunca.Hayırlı günler canlar..benim bugün sonuç günümdü gittim tahlil yaptırdım.sonucum olumsuz malesef olmamış...
Ben yine takip edicem sizleri inş sizlerden mutlu haberler alırız.Allah herşeyin hayırlısını nasip.etsin.2.denememdi nasip 3.ye artık inş ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?