2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Bence iyi değerin tebrik ederim masallah. Allah tamamina erdirsin.
Dur bakalım daha artar inşallah. Hem geç tutunmuştur belki.

Canim sende hamileydi sanırım benim degerim 57,58 çıktı. Tek embriyo 3. Gün embriyosu.senin sonucun neydi. 11. Günüm .
Canım bende 11. Gündü ama 5. Gün embriyo şuydu ve 2 taneydi. Buna rağmen 190 civarı çıktı. Bence bu değer iyi çünkü 2 güne 2 ye katlayacak canim.

Canım bende 11. Gündü ama 5. Gün embriyo şuydu ve 2 taneydi. Buna rağmen 190 civarı çıktı. Bence bu değer iyi çünkü 2 güne 2 ye katlayacak canim.

Allahu Teala razi olsun canim.Hemşire arada bir değer deyince sevinemedim . Doktorda hala aramadı

Kızlar merhaba...bugün başkentteydimm.kontrolde çok hızlı büyümüş 14mm bir yumurta vardı.bülent bey şimdi başlarsak bu 14mm yumurtayı baskılamamız lazım diğer yandan da yumurta büyütücez yani bi yandan baskı bi yandan büyütme.ortaya absürt bir yumurta topluluğu çıkacak.örneğin biri 11mm diğeri 24mm diğeri 18mm.bu ay yapmayalım dedi.uzun protokol uygulayalım dedi bende kabul ettim.

Gülşahhhh sanada bakındım canım krem trençkotlu bi bayan vardı elinde tupper şu şişesi vardı.sanırım o sendin.ama yanına gelmeye cesaret edemedim.

Emriyo transferi yapılanlara bi sorum var. İlk iki gün regly ağrısına benzer bir ağrı olabilir denmişti bana..Hiçbir ağrı hissetmiyorum. Hisseden oldu mu?

Canim neden uzun protokol yapacak ilk denememi bizde amh dusuktu ikinci denemeydi oyuzden uzun protokol yaptik

Gülşah canım 14mm bi yumurta vardı adetin 3.günü olmasına rağmen.evet ilk denemem.dediki bu yumurtayı baskılamak için iğne kullanmam lazımmış aynı zamanda yumurta büyütmek içinde iğne kullanmam lazımmış.ikisini aynı zamanda kullanmama gerek yokmuş.o yüzden uzun protokol dedi

Kaç çıktığını soramadım moral bozukluğundan.doktorum telefondan bilgi verdi..canım inş mutlu haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…