- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Hayirli olsun canim. Maşallah çok güzel. 5. Güne gidersin belki.
Bence iyi değerin tebrik ederim masallah. Allah tamamina erdirsin.canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. sonucun kaç çıktı. dün kanamam gelince ben bugün yaptırdım. transferden sonra 11.günüm 57,58 merkezi aradım doktorla görüşemedim daha. hemşire sınırda bi değer dedi.doktorun aramasını bekliyorum. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.. değerlerle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...
Canım bende 11. Gündü ama 5. Gün embriyo şuydu ve 2 taneydi. Buna rağmen 190 civarı çıktı. Bence bu değer iyi çünkü 2 güne 2 ye katlayacak canim.Canim sende hamileydi sanırım benim degerim 57,58 çıktı. Tek embriyo 3. Gün embriyosu.senin sonucun neydi. 11. Günüm .
Canım bende 11. Gündü ama 5. Gün embriyo şuydu ve 2 taneydi. Buna rağmen 190 civarı çıktı. Bence bu değer iyi çünkü 2 güne 2 ye katlayacak canim.
TeşekkürlerHayirli olsun inşallah güzel haberler alacagiz
Göbekten ol bence..bende koldan olmak istedim ama doktır en iyisi göbek dediSen gonal f yi kalçadan mi vuruyosun ben hep Göbekten vuruldum benim yarın toplanacak
Yanıt için teşekkürler :)))Daha çok kasik agrisi oluyordu. Odemli gibi.
Konuştuğumuz da bana 5.gune gidecegiz dedi benim ilk denemede 3.gun konmustu negatif olduAa hayirli olsun canım. Maşallah çok güzel sayin. Muhtemelen gider senin de 5. Gune. Doktorun neden 5. Gün istiyo özel bi sebebi mi var.
Yok canim ben eşimle geldim kayıt yaptırıp yukarı çıktım operasyondan sonra aşağı indim hemen gittimGülşahhhh sanada bakındım canım krem trençkotlu bi bayan vardı elinde tupper şu şişesi vardı.sanırım o sendin.ama yanına gelmeye cesaret edemedim.
Canim neden uzun protokol yapacak ilk denememi bizde amh dusuktu ikinci denemeydi oyuzden uzun protokol yaptikKızlar merhaba...bugün başkentteydimm.kontrolde çok hızlı büyümüş 14mm bir yumurta vardı.bülent bey şimdi başlarsak bu 14mm yumurtayı baskılamamız lazım diğer yandan da yumurta büyütücez yani bi yandan baskı bi yandan büyütme.ortaya absürt bir yumurta topluluğu çıkacak.örneğin biri 11mm diğeri 24mm diğeri 18mm.bu ay yapmayalım dedi.uzun protokol uygulayalım dedi bende kabul ettim.
Ben Göbekten yaptım tüm igneleriGöbekten ol bence..bende koldan olmak istedim ama doktır en iyisi göbek dedi
İnş Allah razı olsunCanım Rabbim buyuktur. İnşallah 3. Denemeye bile gerek kalmadan verir sürprizini. Güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka haber et bize de olunca.
Kaç çıktığını soramadım moral bozukluğundan.doktorum telefondan bilgi verdi..canım inş mutlu haber alırsıncanım hakkında hayırlısı olsun inşallah. sonucun kaç çıktı. dün kanamam gelince ben bugün yaptırdım. transferden sonra 11.günüm 57,58 merkezi aradım doktorla görüşemedim daha. hemşire sınırda bi değer dedi.doktorun aramasını bekliyorum. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.. değerlerle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?