- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.001
Bende gider diye düşünüyorum canım da kısmet bakalım ne olacak yarın belli olur zaten ak koyun kara koyun yalnız bende niye hiç heyecan yok anlamadımHayirli olsun canim. Maşallah çok güzel. 5. Güne gidersin belki.
Canim lucrin değil ona benzer bir igne verdi canim onu kullandim adet olmadan önce iki igne vardı hergün vuruluyordum sonra gonal f verdi sonrada catlatma igneler çok uzun sürdü ama değdi canim bakalim yarın ne diyeceklerGülşah sana Lucrin verdi mı ve ne zaman adet oldun
Kızlarayyy çok heyecanlıyım dün toplanan 23 yumurtadan 20si istenen kalitedeymiş ve 14 tanesi çok güzel döllenmiş yarın tekrar arayacaklarmış
Maşallah canımHayirli olsun canim benimmm cok güzel bi haber bu
Karıştırdım canım ya haber senin sandımHayirli olsun canim benimmm cok güzel bi haber bu
Maşallah canımKızlarayyy çok heyecanlıyım dün toplanan 23 yumurtadan 20si istenen kalitedeymiş ve 14 tanesi çok güzel döllenmiş yarın tekrar arayacaklarmış
Hep birlikte güzel haberler verelim inşallah canımMaşallah canımgüzel haberlerin olsun hep inşallah
Karıştırdım canım ya haber senin sandım
Az kaldı seninde, offf çok heyecanlı bekleyişler yaa inşallah hepimize nasip olurÖnemli değil kuzum bende bugün regl oldum yarin ilac çizelgemi gondericek doktorum sanirim 2 hafta sonra falan benim de transferim olucak :)
Amin canim benim inşallah ❤Az kaldı seninde, offf çok heyecanlı bekleyişler yaa inşallah hepimize nasip olur
Bende de aynısı oluyor. sanki jel in tamamı çıkıyor...ben 10 dk evde yürüyorum sadece ..ders çalışmam lazım çok da vaktim yok...çok hareket edemiyorum. hep oturuyorumMerhaba kızlar ben jelden sonra baya bi yürüyorum ama bir kaç saat sonra olsada çamaşırıma baya geliyor, korkuyorum hatta jel midir diyepıhtı beyaz jel sanırım sizinde öyle mi?
Tebrik ederim çok iyi. Donduracak embriyolarin da olur.Kızlarayyy çok heyecanlıyım dün toplanan 23 yumurtadan 20si istenen kalitedeymiş ve 14 tanesi çok güzel döllenmiş yarın tekrar arayacaklarmış
Jel o canim evet. Hatta kahverengiye bile dönebilir endişe etme.Merhaba kızlar ben jelden sonra baya bi yürüyorum ama bir kaç saat sonra olsada çamaşırıma baya geliyor, korkuyorum hatta jel midir diyepıhtı beyaz jel sanırım sizinde öyle mi?
Transferde dr kalıntıları gördü, jelden sonra yürümen lazım dedi bende 10 fk dediler 20/30 dk yürüyorum dedim, öyle fazlaca gelince endişeleniyorumBende de aynısı oluyor. sanki jel in tamamı çıkıyor...ben 10 dk evde yürüyorum sadece ..ders çalışmam lazım çok da vaktim yok...çok hareket edemiyorum. hep oturuyorum(
Hayırlı olsun canım inşallah hepsi güzel güzel dollenir benimde 15 I çok iyiymis 8 I döllenmiş yarın sabah arayacaklarKızlarayyy çok heyecanlıyım dün toplanan 23 yumurtadan 20si istenen kalitedeymiş ve 14 tanesi çok güzel döllenmiş yarın tekrar arayacaklarmış
Sizinde mi morfoloji sorunu vardıHayırlı olsun canım inşallah hepsi güzel güzel dollenir benimde 15 I çok iyiymis 8 I döllenmiş yarın sabah arayacaklar
Benim esimde hormon dusuklugu var canim 1.5 yıla yakındır igne tedavisi goruyo şimdi biraz çıkış olunca başladık tedaviye zaten sayı az olduğu için morfoloji ye bakamadılar ama hız iyiymis doktor bununla olur demistiSizinde mi morfoloji sorunu vardı
Sağolasın canımTebrik ederim çok iyi. Donduracak embriyolarin da olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?