- 7 Ocak 2015
- 2.021
- 1.331
- 333
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Sağol cnm yrn aktardan alayim ozaman. Keci boynuzunu bende duymuştum ama doktor vitamin fln verince ustune gitmedim.Canim keci boynuzu özü icsin esin bizim gittiğimiz doktor keci boynuzu ye dedi cok faydali ise yarar dedi ki esimde diyo çok iyi geldi bide caksir koku kaynat canim hergün icsin çok iyi
Selam cnm hosgeldin.umarim buyoldaki herkesin yüzünü guldurur Rabbim. Seninde ilk denemenmi olucak.Selamlar ben de sizler gibi mart sonu tup bebek deneyeceğim. Umarım Rabbim yüzümü güldürür
Aramıza hosgeldin canim insallah Mart ayı bize ugurlu gelirSelamlar ben de sizler gibi mart sonu tup bebek deneyeceğim. Umarım Rabbim yüzümü güldürür
Doktor esime öyle soyledi ve esim çok yararı var diyo canim cok memnunSağol cnm yrn aktardan alayim ozaman. Keci boynuzunu bende duymuştum ama doktor vitamin fln verince ustune gitmedim.
Bu dönemlerde destek çok önemli o zaman en azından tedavi gördüğünüzü söylersin madem öyle düşünürler tüp bebek yaptığını söylemezsin canım sende. Arkadaşın varsa dertleşirsin gerektiğinde yardım alırsın o da yoksa buraya gel biz varız hepimiz bu süreçlerden geçicez gün sayıyoruz birbirimize destek oluruz :)Evet cnm cok yorgunum kimseye bisi ddiyemiyorum ama icimde firtinalar kopuyo.soylersemde esimde problem bi laf dese agir gelicek .ailemi biliyorum evlenmeseydine bile getirirler oderece
Canim ben 4 martta başlıyorum uzun protokol başlıyoruz insallahKIZLAARRRR BAŞLADINIZMI TEDAVİLERE NE DURUMDASINIZ BİRBİRİMİZİ BİLGİLENDİRELİM :)
Evet cnm çok haklısın ama ben birazda kapalı bir kisiligim oyuzden boyleyim. Burada sizlerle dertlesiyorumm.Bu dönemlerde destek çok önemli o zaman en azından tedavi gördüğünüzü söylersin madem öyle düşünürler tüp bebek yaptığını söylemezsin canım sende. Arkadaşın varsa dertleşirsin gerektiğinde yardım alırsın o da yoksa buraya gel biz varız hepimiz bu süreçlerden geçicez gün sayıyoruz birbirimize destek oluruz :)
hadi hayırlısı canım bilgi vereliim birbirimize burdan destek olalımCanim ben 4 martta başlıyorum uzun protokol başlıyoruz insallah
KIZLAARRRR BAŞLADINIZMI TEDAVİLERE NE DURUMDASINIZ BİRBİRİMİZİ BİLGİLENDİRELİM :)
dinleriz seni her zaman canımEvet cnm çok haklısın ama ben birazda kapalı bir kisiligim oyuzden boyleyim. Burada sizlerle dertlesiyorumm.
Canim ben 4 martta başlıyorum uzun protokol başlıyoruz insallah
uzun protokolü bende bilmiyorum canım yaa, benim ilk etapta vitaminlerim falan var onları kullanmaya başladık, tahlillerim vardı onları falan yaptık sonuçlarını göstericem doktoruma ona göre devam edicezBende bugün öğlen doktora gidiyorum kizlar bakalim ne diyecek.sen ne durumdasin..kizlar bu arada uzun protokol ne demek onu bilmiyorum siz ozeldemi tedavi oluyorsunuz
merhaba bende histeroskopi oldum şimdide inşallah adet olmayı bekliyorum gümlrtim şu anda heyecanlıyımSlm kizlar benim ilk tup bebek denemem negatif oldu aralıkta hitereskopi yapıldı polip olusmus onu aldırdik biyopsi yapıldı şubatta uzun protokol başlıyorum martta tup bebek yaptiracak lar gelin birbirimize destek olalim
uzun protokolü bende bilmiyorum canım yaa, benim ilk etapta vitaminlerim falan var onları kullanmaya başladık, tahlillerim vardı onları falan yaptık sonuçlarını göstericem doktoruma ona göre devam edicez
transfer den korkuyorummerhaba bende histeroskopi oldum şimdide inşallah adet olmayı bekliyorum gümlrtim şu anda heyecanlıyım
UZUN PROTOKOL NE?Hadi hayırlısı arkadaşım başta sen ve sonra bizler alicaz bu mitlu haberi inş. Bu cuma günü hepimizin dualari kabul olsun inşallah
transfer kolaymış normal muayene oluyor gibi oluyormuş ama sıkışık olmak gerekiyormuş 5 dakikalık bir olaymıştransfer den korkuyorum
inşallah hepimizin ki ilk seferinde tutar, maddi ve manevi zor bir süreç çünkü, Rabbim yardımcımız olsun canımiyi ki türkiyede yaşıyoruz Kanadaya bak sen paranla bile tüp bebek yaptıramıyorsun ne ilginç. sağlık sistemi gelişmiş dersin bi de. Ben büyük ihtimal haftaya başlıyorum inşallah ilkinde tutar. İlkinde tutmazsa başka bir yerde denemeyi düşünüyorum.
Benim bikaç arkadaşım tüp bebek yaptıkları için onlara söyledim biliyorlar :)
Uzun protokolde adetin 21-23. günlerinde başlayan (düzenli, 28 günde bir adet gören kadınlarda) aşı gibi bir iğnenin, GnRH agonistinin günlük uygulandığı yaklaşık 8-14 gün süren bir hazırlık aşaması olmaktadır. Bu aşama ile gelişecek foliküllerin homojen büyümelerini sağlamak için bir tür hormonal baskılama yapılmaktadır. Bu aşamada kullanılacak iğneyi hastalar kendi kendilerine uygulayabilirler, aşı gibi cilt altına verildiğinden yapılışında bir özellik yoktur. Bu iğnenin kullanımı sırasında vaginal kanama olduğunda kanamanın 3. günü ya da kanama olmazsa iğnenin 14. günü hasta ultrason yapılmak üzere çağrılmaktadır. Ultrasonda endometriumun ince olduğu (5mm ve altı) ve yumurtalıklarda 10 mm’nin üzerinde folikül olmadığı görüldüğünde ve gerekirse kan estrojen düzeyi de kontrol edilerek (genellikle 70 pg/ml’in altında ise) ikinci aşamaya geçilmektedir.UZUN PROTOKOL NE?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?