- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.021
Sağolasın canım Ayyy inşallah herşey çok güzel olacakHayırlı olsun canım inşallah hepsi güzel güzel dollenir benimde 15 I çok iyiymis 8 I döllenmiş yarın sabah arayacaklar
Cok iyi maşallah. Dondurmaya bile kalır inşallahHayırlı olsun canım inşallah hepsi güzel güzel dollenir benimde 15 I çok iyiymis 8 I döllenmiş yarın sabah arayacaklar
Canim benim ilk denemeden 2 embriyom var dondurulmuş insallah bunlarda ilerler 5.gune hepsi gider çok heyecanliyim yarın transfer belli olur inşallah perşembe günü olurCok iyi maşallah. Dondurmaya bile kalır inşallah
canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun bu arada ama sana kalçadan iğnemi verdi doktor, göbekten değilmiydi onlarDaha tedavisinin basinda olan yokmu yaa benim bugun 2. Gunum kalcadan igneye basladim gonal f in dozunu dusurduler buyume iyi dediler bakalim adim adim yakalsiyoruzz
canımm ben nisanın 6 sında gidiyorum istanbula ama sen bir sonraki hafta geliceksin sanırım karşılaşamıycazÖnemli değil kuzum bende bugün regl oldum yarin ilac çizelgemi gondericek doktorum sanirim 2 hafta sonra falan benim de transferim olucak :)
Hic belirti arama canim insallah olumlu sonuç alacaksin az kalmis4 gün oldu transfer olduğu ama sanki çok zaman geçmişbeklemek zooor, en erken belirtiler ne zaman ve nasıl oluyor acaba
mrb.. yeni üye oldum benimde bgn transferin 4. günü... umarım umut ettğimz gbi sonuçlar alırz..4 gün oldu transfer olduğu ama sanki çok zaman geçmişbeklemek zooor, en erken belirtiler ne zaman ve nasıl oluyor acaba
Hic belirti arama canim insallah olumlu sonuç alacaksin az kalmis
Canım benim adet günüm ayın 6 sı daha var kasıklarımda ağrı var benimdemrb.. yeni üye oldum benimde bgn transferin 4. günü... umarım umut ettğimz gbi sonuçlar alırz..
adet günüme 5 gün var ama ağrılarım başladı çok mutsuzumbenzer şeyler yaşıyormusnz?
Canım benim adet günüm ayın 6 sı daha var kasıklarımda ağrı var benimde
Canım benim adet günüm ayın 6 sı daha var kasıklarımda ağrı var benimde
sanki her an adet olucak gbiyim 6 nisan test günüm.. adet günüm test günümden 2 gün önce.. test günü gelmeden adet olucam die aklım cıkıyorCanım benim adet günüm ayın 6 sı daha var kasıklarımda ağrı var benimde
Benimde 4 nisan test günüm adet günümden 2 gün öncesanki her an adet olucak gbiyim 6 nisan test günüm.. adet günüm test günümden 2 gün önce.. test günü gelmeden adet olucam die aklım cıkıyor
amin canım..Benimde 4 nisan test günüm adet günümden 2 gün önceumarım hepimiz o güzel haberi alırız, zaman geçmiyor sanki bende çok korkmuyorum ama sakin olmak lazım onuda yapamıyoruz kolay süreçler değil Allah sabır versin hepimize
canım bızım de morfolojı sıfr tüp bebek negatif keçiboynuzu kürü kullandın mı? faydası var mıdır aceba?Bugün test gunumdu doktor yinelememi istedi negatif. Zaten adet oldum bugün. Psikolojik olarak hazirsan nisan adetiyle baslayalim dedi evet canim var dondurulmusum hayirlisi nasipdeğilmiş
Benimde test günüm 4 nisan...:) Geçmez bu hafta :)Benimde 4 nisan test günüm adet günümden 2 gün önceumarım hepimiz o güzel haberi alırız, zaman geçmiyor sanki bende çok korkmuyorum ama sakin olmak lazım onuda yapamıyoruz kolay süreçler değil Allah sabır versin hepimize
Aynen canim Bugün Climara bantlara başladım birde coraspine 11 nisan da kontrolüm var benim karsilasamiycaz sanirim kismet tatlim :)canımm ben nisanın 6 sında gidiyorum istanbula ama sen bir sonraki hafta geliceksin sanırım karşılaşamıycazsanırım.
unutmayacağımız mutlu günümüz olur inşallahBenimde test günüm 4 nisan...:) Geçmez bu hafta :)
Hadi gozunaydin canim benim büyük ihtimal perşembe günü olacakmış senin kaç embriyon kalmış soyledilermiBenim transferim yarın kızlar hakkımızda hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?