2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Daha tedavisinin basinda olan yokmu yaa benim bugun 2. Gunum kalcadan igneye basladim gonal f in dozunu dusurduler buyume iyi dediler bakalim adim adim yakalsiyoruzz
canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun bu arada ama sana kalçadan iğnemi verdi doktor, göbekten değilmiydi onlar

4 gün oldu transfer olduğu ama sanki çok zaman geçmiş beklemek zooor, en erken belirtiler ne zaman ve nasıl oluyor acaba

4 gün oldu transfer olduğu ama sanki çok zaman geçmiş beklemek zooor, en erken belirtiler ne zaman ve nasıl oluyor acaba
mrb.. yeni üye oldum benimde bgn transferin 4. günü... umarım umut ettğimz gbi sonuçlar alırz..
adet günüme 5 gün var ama ağrılarım başladı çok mutsuzum benzer şeyler yaşıyormusnz?
Hic belirti arama canim insallah olumlu sonuç alacaksin az kalmis

mrb.. yeni üye oldum benimde bgn transferin 4. günü... umarım umut ettğimz gbi sonuçlar alırz..
adet günüme 5 gün var ama ağrılarım başladı çok mutsuzum benzer şeyler yaşıyormusnz?
Canım benim adet günüm ayın 6 sı daha var kasıklarımda ağrı var benimde

sanki her an adet olucak gbiyim 6 nisan test günüm.. adet günüm test günümden 2 gün önce.. test günü gelmeden adet olucam die aklım cıkıyor
Benimde 4 nisan test günüm adet günümden 2 gün önce umarım hepimiz o güzel haberi alırız, zaman geçmiyor sanki bende çok korkmuyorum ama sakin olmak lazım onuda yapamıyoruz kolay süreçler değil Allah sabır versin hepimize

Benimde test günüm 4 nisan...:) Geçmez bu hafta :)

canımm ben nisanın 6 sında gidiyorum istanbula ama sen bir sonraki hafta geliceksin sanırım karşılaşamıycaz sanırım.
Aynen canim Bugün Climara bantlara başladım birde coraspine 11 nisan da kontrolüm var benim karsilasamiycaz sanirim kismet tatlim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…