- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 53
- 45
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.041
Allah yardımcin olsun canım. Herşey güzel olacak inşallahBenim transferim yarın kızlar hakkımızda hayırlısı olur inşallah
14 vardı canım 14üde çok güzel devam etmiş :)Hadi gozunaydin canim benim büyük ihtimal perşembe günü olacakmış senin kaç embriyon kalmış soyledilermi
Allah razı olsun canım inşallahAllah yardımcin olsun canım. Herşey güzel olacak inşallah
Ayyy hadi hayirlisi olsunn guzel haberlerini aliriz insallahh bizede anlat tecrubelerini :))Benim transferim yarın kızlar hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Yumurta toplama cumartesi oldu canım 23 yumurta toplandı bunlardan 20si çok iyiymiş 14 tanesi çok güzel döllenmiş ve 14üde çok güzel devam etmiş yarın 3. Gün olacak bi tane koyacaklar, iğneleri kullanırken polip oluştuğu için... Geri kalan embriyoları donduracaklar... Yumurta toplama korktuğum gibi değilmiş :)Ayyy hadi hayirlisi olsunn guzel haberlerini aliriz insallahh bizede anlat tecrubelerini :))
Masallahh sana ya hadi hayirlisi kefir denesene yani doktoruna sorup ic benim listemde yaziyo bakalim toplamadan sonra bende baslicamKızlar yumurta toplamadan beri çok fena kabızım hergün kayısı yedim suya koyup olmadı, bugün iki kaşık zeytinyağı içtim yine de bana mısın demiyor
Ben de aynı durumu yaşadım. En Son aradım hemşiremi o ilaç önerdi. Merkeze sor ilaç verirler rahatlarsın yoksa can yakıyor ikinamadigin için.Kızlar yumurta toplamadan beri çok fena kabızım hergün kayısı yedim suya koyup olmadı, bugün iki kaşık zeytinyağı içtim yine de bana mısın demiyor
Masallahh sana ya hadi hayirlisi kefir denesene yani doktoruna sorup ic benim listemde yaziyo bakalim toplamadan sonra bende baslicam
sağolun canlar şimdi hazırlanıyorum gidince isteyeyim normalde de devamlı kabızlık yaşıyorum zaten Rabbim cümlemize yardım etsin hepimiz için hayırlı bir gün olsun inşallahBen de aynı durumu yaşadım. En Son aradım hemşiremi o ilaç önerdi. Merkeze sor ilaç verirler rahatlarsın yoksa can yakıyor ikinamadigin için.
Hayırlısı canım başka bir gün karşılaşırız inşallahAynen canim Bugün Climara bantlara başladım birde coraspine 11 nisan da kontrolüm var benim karsilasamiycaz sanirim kismet tatlim :)
Hayırlısı canım başka bir gün karşılaşırız inşallahcanım o bantları nasıl kullanıyosunuz ne içi acaba
Olabilir canim insallah yerleşme kanaması dir ilk senden güzel haberler alalimKızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba ? Dün birax açık pembe gibi lekelenme vardıçamaşırımda,yerleşme kanaması olabilir mi?
Insallah herşey Güzel olacak senin için Canim bebisini al gel canim sana sımsıkı tutunsun insssağolun canlar şimdi hazırlanıyorum gidince isteyeyim normalde de devamlı kabızlık yaşıyorum zaten Rabbim cümlemize yardım etsin hepimiz için hayırlı bir gün olsun inşallah
Kızlar bebişlerimi aldım eve geçiyoruz şimdi yumurtam çok olunca iki tane koydular :)Insallah herşey Güzel olacak senin için Canim bebisini al gel canim sana sımsıkı tutunsun inss
Maşallah canımKızlar bebişlerimi aldım eve geçiyoruz şimdi yumurtam çok olunca iki tane koydular :)
Çok belirli belirsizdi bilemedim inşallah öyledir, rabbim hiç birimizin kocağını boş bırakmasınOlabilir canim insallah yerleşme kanaması dir ilk senden güzel haberler alalim
Canim gozunaydin insallah tutunacak bebişlerin şimdi bol bol dinlenKızlar bebişlerimi aldım eve geçiyoruz şimdi yumurtam çok olunca iki tane koydular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?