2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Toplamadan kac gun sonra transferiniz oldu kizlar benimde muhtemelen cuma toplamam olucak Allahin izniylee

Ayyy hadi hayirlisi olsunn guzel haberlerini aliriz insallahh bizede anlat tecrubelerini :))
Yumurta toplama cumartesi oldu canım 23 yumurta toplandı bunlardan 20si çok iyiymiş 14 tanesi çok güzel döllenmiş ve 14üde çok güzel devam etmiş yarın 3. Gün olacak bi tane koyacaklar, iğneleri kullanırken polip oluştuğu için... Geri kalan embriyoları donduracaklar... Yumurta toplama korktuğum gibi değilmiş :)

Kızlar yumurta toplamadan beri çok fena kabızım hergün kayısı yedim suya koyup olmadı, bugün iki kaşık zeytinyağı içtim yine de bana mısın demiyor

Kızlar selam uzun Zaman oldu yazmayalı. Geçen ay rahatsızlandığım için başlatamamıltık herşey de vardır bir hayır zaten doktor da çok içime sinmemişti gittiğim yeri değiştirdim bugün 8. Günüm bitti perşembe ya da cuma toplarız dedi hoca. 20 tane yumurta varmış bugün kan testi verdim. Sorun eşimde olmasına rağmen 20 yumurta çok değil mi sizce?bir de yarından itibaren beni neler bekliyor? Nelere dikkat etmem gerek yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar yumurta toplamadan beri çok fena kabızım hergün kayısı yedim suya koyup olmadı, bugün iki kaşık zeytinyağı içtim yine de bana mısın demiyor
Ben de aynı durumu yaşadım. En Son aradım hemşiremi o ilaç önerdi. Merkeze sor ilaç verirler rahatlarsın yoksa can yakıyor ikinamadigin için.

Masallahh sana ya hadi hayirlisi kefir denesene yani doktoruna sorup ic benim listemde yaziyo bakalim toplamadan sonra bende baslicam

Ben de aynı durumu yaşadım. En Son aradım hemşiremi o ilaç önerdi. Merkeze sor ilaç verirler rahatlarsın yoksa can yakıyor ikinamadigin için.
sağolun canlar şimdi hazırlanıyorum gidince isteyeyim normalde de devamlı kabızlık yaşıyorum zaten Rabbim cümlemize yardım etsin hepimiz için hayırlı bir gün olsun inşallah

Hayırlısı canım başka bir gün karşılaşırız inşallah canım o bantları nasıl kullanıyosunuz ne içi acaba

Inşallah canim ♡
Bantlari transferden once kullaniyorum canim vucudumuzu rahmimizi transfere hazirliyormus sanirim rahim duvarini istenilen kalinliga getirmek icin kullanılıyor östrojen hormonu var bantlarda cnm. 4 kutu aldim iki gunde bir değiştirerek kullanilicakmis ilk gunler tek bant sonra 2 3 ve 4 banta kadar cikicak 11 nisana kadar bitircem hepsini cnm :)

Kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba ? Dün birax açık pembe gibi lekelenme vardıçamaşırımda,yerleşme kanaması olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…