- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.061
Maşallah canıminşallah güzel haberini alırız
Canlar inşallah hep birlikte güzel haberler verelim ayy okadar duygulandım ki anlatamam doktoruma da dedim çok bekletti bu sıpalar bizi diyeCanim gozunaydin insallah tutunacak bebişlerin şimdi bol bol dinlen
benim de cuma ya da cumartesi toplamam olacak çok korkuyorum inşallah sorunsuz geçer. Toplamadan sonra ağrısı çok olup hastanede yatan bile oluyormuş. kimse de bişey söylemiyor burda tecrübeliler biraz anlatsa bizim için de iyi olur.Toplamadan kac gun sonra transferiniz oldu kizlar benimde muhtemelen cuma toplamam olucak Allahin izniylee
Güzel haberler bekliyoruz inşallah canim. Dikkat et kendineCanlar inşallah hep birlikte güzel haberler verelim ayy okadar duygulandım ki anlatamam doktoruma da dedim çok bekletti bu sıpalar bizi diye
Hayirli olsun tedaviniz. İnşallah güzel sonuçlar bekliyoruzBen de bu ay basladim kizlar. Yumurtalarin buyume evresindeyim. Persembe ultrason randevum var. Adetin 7. Gunu 10 ile 13 mm arasinda degisen 4 yumurta var. Yasim ileri ve ilk denemem. Insallah tutar. Hepimize bol sans. Allah yardimcimiz olsun.
Söyle soyleyim işlem bitip uyanınca hafif karnımda gerginlik vardı. Regl sancısı ndan fazla değil daha hafif. Sonra gecti. Ama iki gün dinlenmek gerekiyor ayakta kalınca hafif hissediyorsun ağrı. Kanamam lekelenmem vs hiç bişey olmadı. Rahat ol.benim de cuma ya da cumartesi toplamam olacak çok korkuyorum inşallah sorunsuz geçer. Toplamadan sonra ağrısı çok olup hastanede yatan bile oluyormuş. kimse de bişey söylemiyor burda tecrübeliler biraz anlatsa bizim için de iyi olur.
Hayırlı olsun canım ,inşallah senin de güzel haberlerini alırızBen de bu ay basladim kizlar. Yumurtalarin buyume evresindeyim. Persembe ultrason randevum var. Adetin 7. Gunu 10 ile 13 mm arasinda degisen 4 yumurta var. Yasim ileri ve ilk denemem. Insallah tutar. Hepimize bol sans. Allah yardimcimiz olsun.
Benim 5.günToplamadan kac gun sonra transferiniz oldu kizlar benimde muhtemelen cuma toplamam olucak Allahin izniylee
Oncelikle hayirlisi olsun agri falan hic olmuyor canim bende xok korkuyordum ama hic birsey hissetmiyosun anestesi aldigin icin uyandiginda da cok hafif aci oluyor karninda ki o da normal yarim saat 1 saat hastanede bekliyosun kahvalti yaptiriyorlar sonra yuruyerek cikiyorsunbenim de cuma ya da cumartesi toplamam olacak çok korkuyorum inşallah sorunsuz geçer. Toplamadan sonra ağrısı çok olup hastanede yatan bile oluyormuş. kimse de bişey söylemiyor burda tecrübeliler biraz anlatsa bizim için de iyi olur.
Ben çok korkuyordum. Hatta elim ayağım titremişti. Saçmalamışım...:) Çok rahat geçti..hiç anlamadım...gittim uyudum. Hatta uyandığımda çok rahatlamış kalktım. sonra ağrım oldu...oradada ağrı kesici iğne yaptırdım. sadece yarım saat karnım ağrıdı. oda regl ağrısı gibi..sonra yarım saatte daha hastaneden çıkmadan ağrım geçti...sonrada eşimle gezdik valla :)))benim de cuma ya da cumartesi toplamam olacak çok korkuyorum inşallah sorunsuz geçer. Toplamadan sonra ağrısı çok olup hastanede yatan bile oluyormuş. kimse de bişey söylemiyor burda tecrübeliler biraz anlatsa bizim için de iyi olur.
Tesekkur ederim. Insallah guzel haber olur. Bilgilendirecegim sizkeri.Hayirli olsun tedaviniz. İnşallah güzel sonuçlar bekliyoruz
Kesinlikle hiç ağrı yok, anestezi oluyor zaten sonrasında ağrı olursa ağrı kedici bile yazdılar kullanmadım hiç,çok hafif kasıklarda batma oluyor, adet ağrısı bile daha fazladır kafan rahat olsun kesinlikle korkulacak, ağrılı bir durum değil.benim de cuma ya da cumartesi toplamam olacak çok korkuyorum inşallah sorunsuz geçer. Toplamadan sonra ağrısı çok olup hastanede yatan bile oluyormuş. kimse de bişey söylemiyor burda tecrübeliler biraz anlatsa bizim için de iyi olur.
Insallah canim. Haber verecegim gelismeleri herkese.Hayırlı olsun canım ,inşallah senin de güzel haberlerini alırız
Söyle soyleyim işlem bitip uyanınca hafif karnımda gerginlik vardı. Regl sancısı ndan fazla değil daha hafif. Sonra gecti. Ama iki gün dinlenmek gerekiyor ayakta kalınca hafif hissediyorsun ağrı. Kanamam lekelenmem vs hiç bişey olmadı. Rahat ol.
Oncelikle hayirlisi olsun agri falan hic olmuyor canim bende xok korkuyordum ama hic birsey hissetmiyosun anestesi aldigin icin uyandiginda da cok hafif aci oluyor karninda ki o da normal yarim saat 1 saat hastanede bekliyosun kahvalti yaptiriyorlar sonra yuruyerek cikiyorsun
Ben çok korkuyordum. Hatta elim ayağım titremişti. Saçmalamışım...:) Çok rahat geçti..hiç anlamadım...gittim uyudum. Hatta uyandığımda çok rahatlamış kalktım. sonra ağrım oldu...oradada ağrı kesici iğne yaptırdım. sadece yarım saat karnım ağrıdı. oda regl ağrısı gibi..sonra yarım saatte daha hastaneden çıkmadan ağrım geçti...sonrada eşimle gezdik valla :)))
hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumInşallah canim ♡
Bantlari transferden once kullaniyorum canim vucudumuzu rahmimizi transfere hazirliyormus sanirim rahim duvarini istenilen kalinliga getirmek icin kullanılıyor östrojen hormonu var bantlarda cnm. 4 kutu aldim iki gunde bir değiştirerek kullanilicakmis ilk gunler tek bant sonra 2 3 ve 4 banta kadar cikicak 11 nisana kadar bitircem hepsini cnm :)
Ohss sendromu diye geçer. Yaşayanlar var. Genelde 20 yumurtadan fazla olunca yaşanıyormuş. Catlatma ignesi genelde tetikliyor bu sorunu. Ben hafif bi şekilde atlattim. Bunun için doktorun önlem alacaktır. Doktoruna endiselerinden bahsetmelisin.kızlar öncelikle mesajlarınız için çok teşekkür ederim. ilk yazdığımdan bu yana kimse yazmayınca iyice umudumu kestim cevaplardan ki sizler yazdınız :) benim tedavinin başından beri ara ara regl ağrısı gibi ağrım oldu ama çok hafifti. Bugün ise sanki yumurtalıklarımı hava ile doldurmuşlar gibi hissediyorum. Yürürken ya da ani hareket ederken birden bi sancı girebiliyor. yani yumurtalılarımda bişeyler var ve bu beni rahatsız ediyor. Ayrıca sürekli tuvaletim geliyor. sizde de böyle oldu mu?
ayrıca bir arkadaşım dediki çok yumurtası olan kadınlarda yumurta toplamadan sonra sorunlar olabiliyormuş. yumurtalıklarda sıvı birekebiliyormuş o ağrıda çok şiddetli oluyormuş ve hastaneye yatmak zorunda kalabiliyormuşsunsizde böyle birşey oldu mu? toplamadan sonra nelere dikkat etmek gerek bu konuda da yardımcı olabilir misiniz? r.
eski cevaplarınız ve yeni cevaplarınız için şimdiden çooook teşekkür ederim :)
Hafif kramp olmustu bende ani hareketlerden kacindim ilk gun cok yumurtasi olanlarda sorun oluyomus diye birsey yok cunky benim 32 tane yumurtam oldu canim hic bi sorunda olmadi allaha sukurkızlar öncelikle mesajlarınız için çok teşekkür ederim. ilk yazdığımdan bu yana kimse yazmayınca iyice umudumu kestim cevaplardan ki sizler yazdınız :) benim tedavinin başından beri ara ara regl ağrısı gibi ağrım oldu ama çok hafifti. Bugün ise sanki yumurtalıklarımı hava ile doldurmuşlar gibi hissediyorum. Yürürken ya da ani hareket ederken birden bi sancı girebiliyor. yani yumurtalılarımda bişeyler var ve bu beni rahatsız ediyor. Ayrıca sürekli tuvaletim geliyor. sizde de böyle oldu mu?
ayrıca bir arkadaşım dediki çok yumurtası olan kadınlarda yumurta toplamadan sonra sorunlar olabiliyormuş. yumurtalıklarda sıvı birekebiliyormuş o ağrıda çok şiddetli oluyormuş ve hastaneye yatmak zorunda kalabiliyormuşsunsizde böyle birşey oldu mu? toplamadan sonra nelere dikkat etmek gerek bu konuda da yardımcı olabilir misiniz? r.
Canim kimseyi dinleyip kendini huzursuz yapma agri olsa bile hemen igne vuruluyo ben agrim var dedim igne yaptilar benim iki gün sonraya kadar agrim oldu ama çok değil agri kesici içtim geçti yani rahat ol canim bu kadar düşünmekızlar öncelikle mesajlarınız için çok teşekkür ederim. ilk yazdığımdan bu yana kimse yazmayınca iyice umudumu kestim cevaplardan ki sizler yazdınız :) benim tedavinin başından beri ara ara regl ağrısı gibi ağrım oldu ama çok hafifti. Bugün ise sanki yumurtalıklarımı hava ile doldurmuşlar gibi hissediyorum. Yürürken ya da ani hareket ederken birden bi sancı girebiliyor. yani yumurtalılarımda bişeyler var ve bu beni rahatsız ediyor. Ayrıca sürekli tuvaletim geliyor. sizde de böyle oldu mu?
canım gozunaydin insallah pozitif sonuc alirsin arkandan biz geliriz transferin ne zaman olduSlm kızlar ben buraya yazmaya li mesajlar baya bi artmış. İlk başlarda bende yazmıştım martta tip bebek yaptıracaklar olarak. Bizim tedavi bitti dün transferimi yaptılar şu an beklemedeyiz 8 nisan büyük gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?