2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Toplamadan kac gun sonra transferiniz oldu kizlar benimde muhtemelen cuma toplamam olucak Allahin izniylee
benim de cuma ya da cumartesi toplamam olacak çok korkuyorum inşallah sorunsuz geçer. Toplamadan sonra ağrısı çok olup hastanede yatan bile oluyormuş. kimse de bişey söylemiyor burda tecrübeliler biraz anlatsa bizim için de iyi olur.

Ben de bu ay basladim kizlar. Yumurtalarin buyume evresindeyim. Persembe ultrason randevum var. Adetin 7. Gunu 10 ile 13 mm arasinda degisen 4 yumurta var. Yasim ileri ve ilk denemem. Insallah tutar. Hepimize bol sans. Allah yardimcimiz olsun.

Ben de bu ay basladim kizlar. Yumurtalarin buyume evresindeyim. Persembe ultrason randevum var. Adetin 7. Gunu 10 ile 13 mm arasinda degisen 4 yumurta var. Yasim ileri ve ilk denemem. Insallah tutar. Hepimize bol sans. Allah yardimcimiz olsun.
Hayirli olsun tedaviniz. İnşallah güzel sonuçlar bekliyoruz

Söyle soyleyim işlem bitip uyanınca hafif karnımda gerginlik vardı. Regl sancısı ndan fazla değil daha hafif. Sonra gecti. Ama iki gün dinlenmek gerekiyor ayakta kalınca hafif hissediyorsun ağrı. Kanamam lekelenmem vs hiç bişey olmadı. Rahat ol.

Hayırlı olsun canım ,inşallah senin de güzel haberlerini alırız

Oncelikle hayirlisi olsun agri falan hic olmuyor canim bende xok korkuyordum ama hic birsey hissetmiyosun anestesi aldigin icin uyandiginda da cok hafif aci oluyor karninda ki o da normal yarim saat 1 saat hastanede bekliyosun kahvalti yaptiriyorlar sonra yuruyerek cikiyorsun

Ben çok korkuyordum. Hatta elim ayağım titremişti. Saçmalamışım...:) Çok rahat geçti..hiç anlamadım...gittim uyudum. Hatta uyandığımda çok rahatlamış kalktım. sonra ağrım oldu...oradada ağrı kesici iğne yaptırdım. sadece yarım saat karnım ağrıdı. oda regl ağrısı gibi..sonra yarım saatte daha hastaneden çıkmadan ağrım geçti...sonrada eşimle gezdik valla :)))

Kesinlikle hiç ağrı yok, anestezi oluyor zaten sonrasında ağrı olursa ağrı kedici bile yazdılar kullanmadım hiç,çok hafif kasıklarda batma oluyor, adet ağrısı bile daha fazladır kafan rahat olsun kesinlikle korkulacak, ağrılı bir durum değil.

kızlar öncelikle mesajlarınız için çok teşekkür ederim. ilk yazdığımdan bu yana kimse yazmayınca iyice umudumu kestim cevaplardan ki sizler yazdınız :) benim tedavinin başından beri ara ara regl ağrısı gibi ağrım oldu ama çok hafifti. Bugün ise sanki yumurtalıklarımı hava ile doldurmuşlar gibi hissediyorum. Yürürken ya da ani hareket ederken birden bi sancı girebiliyor. yani yumurtalılarımda bişeyler var ve bu beni rahatsız ediyor. Ayrıca sürekli tuvaletim geliyor. sizde de böyle oldu mu?
ayrıca bir arkadaşım dediki çok yumurtası olan kadınlarda yumurta toplamadan sonra sorunlar olabiliyormuş. yumurtalıklarda sıvı birekebiliyormuş o ağrıda çok şiddetli oluyormuş ve hastaneye yatmak zorunda kalabiliyormuşsun sizde böyle birşey oldu mu? toplamadan sonra nelere dikkat etmek gerek bu konuda da yardımcı olabilir misiniz? r.

eski cevaplarınız ve yeni cevaplarınız için şimdiden çooook teşekkür ederim :)

hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum

Ohss sendromu diye geçer. Yaşayanlar var. Genelde 20 yumurtadan fazla olunca yaşanıyormuş. Catlatma ignesi genelde tetikliyor bu sorunu. Ben hafif bi şekilde atlattim. Bunun için doktorun önlem alacaktır. Doktoruna endiselerinden bahsetmelisin.

o yasadigin diger ağrılar yumurta toplamadan sonra azalıyor.

Hafif kramp olmustu bende ani hareketlerden kacindim ilk gun cok yumurtasi olanlarda sorun oluyomus diye birsey yok cunky benim 32 tane yumurtam oldu canim hic bi sorunda olmadi allaha sukur

Canim kimseyi dinleyip kendini huzursuz yapma agri olsa bile hemen igne vuruluyo ben agrim var dedim igne yaptilar benim iki gün sonraya kadar agrim oldu ama çok değil agri kesici içtim geçti yani rahat ol canim bu kadar düşünme

Slm kızlar ben buraya yazmaya li mesajlar baya bi artmış. İlk başlarda bende yazmıştım martta tip bebek yaptıracaklar olarak. Bizim tedavi bitti dün transferimi yaptılar şu an beklemedeyiz 8 nisan büyük gun

Slm kızlar ben buraya yazmaya li mesajlar baya bi artmış. İlk başlarda bende yazmıştım martta tip bebek yaptıracaklar olarak. Bizim tedavi bitti dün transferimi yaptılar şu an beklemedeyiz 8 nisan büyük gun
canım gozunaydin insallah pozitif sonuc alirsin arkandan biz geliriz transferin ne zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…