- 10 Ağustos 2013
- 105
- 44
- 98
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.081
Transfer dün oldu 5.gün embriyosu bakalım inş hayırlısı olur hakkımızda hepimizincanım gozunaydin insallah pozitif sonuc alirsin arkandan biz geliriz transferin ne zaman oldu
hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Senin az kalmış canım benimmm dahada cok var :) 11 Nisan benimdeAyy kızlar test günleriniz ne zaman, güzel haber duyalım inşallahzaman geçmiyor benim 4 nisan
Az kalmış canim haftaya ogreniyosun sonucu insallah bebisin sana tutunmusturAyy kızlar test günleriniz ne zaman, güzel haber duyalım inşallahzaman geçmiyor benim 4 nisan
Benimde yarın olacak 5.gun embriyosu insallah hepimiz hamile kaliriz canimTransfer dün oldu 5.gün embriyosu bakalım inş hayırlısı olur hakkımızda hepimizin
Test sonucunmuBugun birazdan cikacak benim
Maalesef degerlerim.dusmus bu kezde olmadi ins.hayirli sonuclar alirsinizTest sonucunmu
Vardır bir hayir. İnşallah bu gördüğün Son negatif olur.Maalesef degerlerim.dusmus bu kezde olmadi ins.hayirli sonuclar alirsiniz
DenemeMaalesef degerlerim.dusmus bu kezde olmadi ins.hayirli sonuclar alirsiniz
Canim insan üzülüyor tabi ama biliyorsun biz sadece sebepleri yerine getiriyoruz Allah ol deyince oluyor. Bu sefer olmamasinda bi hayır vardır belkide. Kaçıncı denemendi canim. Süreç nasildiMaalesef degerlerim.dusmus bu kezde olmadi ins.hayirli sonuclar alirsiniz
Bana doktorum jel den sonra 5 dk yat sonra dolaş dedi . dolaşdıkça dagilirmisarkadaşlar selam ben de katılayım aranıza. geçen perşembe transfer yapıldı 2 tane 3. gün embriyosu, 5 nisan test yapılacak, yarın adet günüm ve klasik ben de hastalanacak gibi hissediyorum, bu arada bir şey sormak istiyorum, bana tüp bebek merkezinde jelden sonra en az bir saat yatacaksın denildi, size doktorlarınız yürümeniz gerektiğini söylemiş, kafam karıştı. hepimiz için hayırlısı olsun
Valla bende çok yorgundum . Yattım bu kez jell çıkmadı. Bana hemşire 5 dk yat sonra yürü demişti. Jell hep çıkıyordu. Yatınca çıkmamaya başladı. Bende 1 saat yatıp öyle yürümeye çalışıyorum artık...:) hangisi doğru bilmiyorumarkadaşlar selam ben de katılayım aranıza. geçen perşembe transfer yapıldı 2 tane 3. gün embriyosu, 5 nisan test yapılacak, yarın adet günüm ve klasik ben de hastalanacak gibi hissediyorum, bu arada bir şey sormak istiyorum, bana tüp bebek merkezinde jelden sonra en az bir saat yatacaksın denildi, size doktorlarınız yürümeniz gerektiğini söylemiş, kafam karıştı. hepimiz için hayırlısı olsun
Canım rabbim bir an önce bebek nasip etsin sana da buradaki herkeseMaalesef degerlerim.dusmus bu kezde olmadi ins.hayirli sonuclar alirsiniz
Bu tüp bebek aşamasının en zoru transferden sonra beklemekmiş,bu acaba diye beklemek zulüm gibi geldiSenin az kalmış canım benimmm dahada cok var :) 11 Nisan benimde
Erken bakma canım. 5. Gün transferi olduysa en erken 9 gün sonra çıkarmış. Ayrıca o idrar testleri hatalı olabiliyor. En garanti kan testi.Bu tüp bebek aşamasının en zoru transferden sonra beklemekmiş,bu acaba diye beklemek zulüm gibi gelditest alıp bakayım diyorum korkuyor cesaret edemiyorum
Olucak inşallah canım... düşünmemeye çalışıyorum ben de ama ağrım olunca noluyor falan diyorum? Moralinin bozulmayacağını düşünüyorsan yap ama bence negatif çıkarsa üzülürsün... Az daha sabret canım inşallah çok güzel sonuçlar alacağızBu tüp bebek aşamasının en zoru transferden sonra beklemekmiş,bu acaba diye beklemek zulüm gibi gelditest alıp bakayım diyorum korkuyor cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?