2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Ayy kızlar test günleriniz ne zaman, güzel haber duyalım inşallah zaman geçmiyor benim 4 nisan

Kacinc
Maalesef degerlerim.dusmus bu kezde olmadi ins.hayirli sonuclar alirsiniz
Deneme
Maalesef degerlerim.dusmus bu kezde olmadi ins.hayirli sonuclar alirsiniz
Canim insan üzülüyor tabi ama biliyorsun biz sadece sebepleri yerine getiriyoruz Allah ol deyince oluyor. Bu sefer olmamasinda bi hayır vardır belkide. Kaçıncı denemendi canim. Süreç nasildi

arkadaşlar selam ben de katılayım aranıza. geçen perşembe transfer yapıldı 2 tane 3. gün embriyosu, 5 nisan test yapılacak, yarın adet günüm ve klasik ben de hastalanacak gibi hissediyorum, bu arada bir şey sormak istiyorum, bana tüp bebek merkezinde jelden sonra en az bir saat yatacaksın denildi, size doktorlarınız yürümeniz gerektiğini söylemiş, kafam karıştı. hepimiz için hayırlısı olsun

Kizlar bisey sorucam ya bugun e2 testimi yaptirdim ilk bugun basladim 874 cikti normalmi ya gerci aradim normal dediler ama yinede sizdende fikir aliyim dedim

Bana doktorum jel den sonra 5 dk yat sonra dolaş dedi . dolaşdıkça dagilirmis

Valla bende çok yorgundum . Yattım bu kez jell çıkmadı. Bana hemşire 5 dk yat sonra yürü demişti. Jell hep çıkıyordu. Yatınca çıkmamaya başladı. Bende 1 saat yatıp öyle yürümeye çalışıyorum artık...:) hangisi doğru bilmiyorum

Evet ya zaten az birşey oda geri geliyor, ben jelden hemen sonra yürüyorum 10 dk yürü dediler 20/25 dk yürüyorum yine de geliyor

Bu tüp bebek aşamasının en zoru transferden sonra beklemekmiş,bu acaba diye beklemek zulüm gibi geldi test alıp bakayım diyorum korkuyor cesaret edemiyorum
Erken bakma canım. 5. Gün transferi olduysa en erken 9 gün sonra çıkarmış. Ayrıca o idrar testleri hatalı olabiliyor. En garanti kan testi.

Bu tüp bebek aşamasının en zoru transferden sonra beklemekmiş,bu acaba diye beklemek zulüm gibi geldi test alıp bakayım diyorum korkuyor cesaret edemiyorum
Olucak inşallah canım... düşünmemeye çalışıyorum ben de ama ağrım olunca noluyor falan diyorum? Moralinin bozulmayacağını düşünüyorsan yap ama bence negatif çıkarsa üzülürsün... Az daha sabret canım inşallah çok güzel sonuçlar alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…