- 22 Nisan 2014
- 940
- 492
- 103
- 43
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.101
Cesaret edemiyorum zaten 4 nisan test günüm ama 3 nisan yapmak zorundayım, pazartesi iş başı teste gidememErken bakma canım. 5. Gün transferi olduysa en erken 9 gün sonra çıkarmış. Ayrıca o idrar testleri hatalı olabiliyor. En garanti kan testi.
İnşallah canım, çok korkuyorum cesaretim yok,yapamamOlucak inşallah canım... düşünmemeye çalışıyorum ben de ama ağrım olunca noluyor falan diyorum? Moralinin bozulmayacağını düşünüyorsan yap ama bence negatif çıkarsa üzülürsün... Az daha sabret canım inşallah çok güzel sonuçlar alacağız
Allah yardımcın olsun. İnşallah pozitif haberlerini alacağız 10 gün sonra.Kizlar günaydin bugün saat 2 de transferim var çok heyecanliyim bütün gece uyuyamadim
Kizlar günaydin bugün saat 2 de transferim var çok heyecanliyim bütün gece uyuyamadim
Allah yardımcın olsun, herşey yolunda gider ve inşallah herşey gönlünce olurKizlar günaydin bugün saat 2 de transferim var çok heyecanliyim bütün gece uyuyamadim
Insallah canim bu benim 2.denemem oyuzden birazda korkuyorum ya yine ilki gibi olursa siteInşallah bebeğin sana tutunur canimm ♡
Amin canim insallahAllah yardımcın olsun, herşey yolunda gider ve inşallah herşey gönlünce olur
Canim benim insallah hem çok korkuyorum hemde çok heyecanliyimAllah yardımcın olsun. İnşallah pozitif haberlerini alacağız 10 gün sonra.
Canım inşallah herşey güzel olacak, güzel haberleri birlikte vereceğizKizlar günaydin bugün saat 2 de transferim var çok heyecanliyim bütün gece uyuyamadim
Amin insallah canim ya arka arkaya güzel haberler veririzCanım inşallah herşey güzel olacak, güzel haberleri birlikte vereceğiz
Buarada burda gördüm transfer sonrası gebelik takvimi yapanların çoğu gebe kalmış totem yapiyolar acaba bizde mi yapsakCanım inşallah herşey güzel olacak, güzel haberleri birlikte vereceğiz
Buarada burda gördüm transfer sonrası gebelik takvimi yapanların çoğu gebe kalmış totem yapiyolar acaba bizde mi yapsak
Canııım inşallah güzel haberlerini alırızKizlar günaydin bugün saat 2 de transferim var çok heyecanliyim bütün gece uyuyamadim
Yapalımmm, nasıl yapılıyor?Yapalım canım katılırım bende belki bu da bir sebeptir ve vesile olur inşallah Benimde pazartesi yumurta toplama var inşallah ilk denemem olacak inşallah Rabbimin izniyle baharda bizlerde çiçekler gibi açıp cogalalim inşallah
Benim transfer yapılsın sonra yaparım sizde benden yaparsınız birinden ekle diyeceğim insallah buda vesile olurYapalımmm, nasıl yapılıyor?
Benim transfer yapılsın sonra yaparım sizde benden yaparsınız birinden ekle diyeceğim insallah buda vesile olurYapalımmm, nasıl yapılıyor?
Ay aklıma gelmedi değil canım da dur bi hele dedim kendime :)Buarada burda gördüm transfer sonrası gebelik takvimi yapanların çoğu gebe kalmış totem yapiyolar acaba bizde mi yapsak
Totem yapacağız insallah çağıracagiz onları buarada transferim oldu 1 tane 5.gun embroyosuAy aklıma gelmedi değil canım da dur bi hele dedim kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?