2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Bilmiyorum canim ya ben takvimi yapamadım neden olmuyo
Canım yukarıda isminin üstüne tıkla kişisel bilgilerine gel... Oradan aşağıya bi liste açılıyor durumu okulu falan diye biraz inince hamilelikle ilgili bir yer var oraya bebeğin doğacağı tahmini günü yazıp en aşağıdan da değişiklikleri kaydet diyince oluyor

Canim yaptım çok teşekkür ederim yaptım simdi

3 gün önce benimde 1 tane 5. Gün embriyosu transferim oldu. Seninde öyle olmuş galiba. Merak ediyorum doktorun tutup tutmama konusunda ne kadar şans verdi sana yada umitlimiydi
Insallah tutunur bebislerimiz bana kötü birsey söylemedi hayırlısıyla olur inşallah dedi insallah gelir bebislerimiz sana ne dedi doktor

Insallah tutunur bebislerimiz bana kötü birsey söylemedi hayırlısıyla olur inşallah dedi insallah gelir bebislerimiz sana ne dedi doktor
Benim doktorumda umutlu gibiydi hatta embriyo durumu iyi olunca 1 tane koyalım diye karar verdiler. Bakalım bende umutluyum bu sefer ama olumsuz olacak diye de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…