- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.121
Hadi hayırlısı olsun canımTotem yapacağız insallah çağıracagiz onları buarada transferim oldu 1 tane 5.gun embroyosu
Evet yapalım canim bakiyorumHadi hayırlısı olsun canımbenim de bugün 7 tane dondurdular inşallah ilerleyen zamanlarda kardeş için çözdürürüz eeee gelsin o zaman bebişlerimizin takvimi
5. Gün embriyosu kaç hücreli oluyor canım?Evet yapalım canim bakiyorum
Bilmiyorum canim ya ben takvimi yapamadım neden olmuyo5. Gün embriyosu kaç hücreli oluyor canım?
Canım yukarıda isminin üstüne tıkla kişisel bilgilerine gel... Oradan aşağıya bi liste açılıyor durumu okulu falan diye biraz inince hamilelikle ilgili bir yer var oraya bebeğin doğacağı tahmini günü yazıp en aşağıdan da değişiklikleri kaydet diyince oluyorBilmiyorum canim ya ben takvimi yapamadım neden olmuyo
Canim yaptım çok teşekkür ederim yaptım simdiCanım yukarıda isminin üstüne tıkla kişisel bilgilerine gel... Oradan aşağıya bi liste açılıyor durumu okulu falan diye biraz inince hamilelikle ilgili bir yer var oraya bebeğin doğacağı tahmini günü yazıp en aşağıdan da değişiklikleri kaydet diyince oluyor
Nede güzel yakışmışCanim yaptım çok teşekkür ederim yaptım simdi
3 gün önce benimde 1 tane 5. Gün embriyosu transferim oldu. Seninde öyle olmuş galiba. Merak ediyorum doktorun tutup tutmama konusunda ne kadar şans verdi sana yada umitlimiydiAmin insallah canim ya arka arkaya güzel haberler veririz
Benimde pazar günü test günüm...Pazar günü hastaneler test yapmıyor mu?Cesaret edemiyorum zaten 4 nisan test günüm ama 3 nisan yapmak zorundayım, pazartesi iş başı teste gidemem
Canim ikimizde aynı gün sonuc alıyoruz insallah olumlu sonuç alirizNede güzel yakışmışinşallah anca doğduklarında kaldırırız 9 ay boyunca kalır :)
Evet topik ce totem yapalım insallah bebişlerimiz gelecek bizeTotem olayına bende katıldım..hadi hayırlısı
Insallah tutunur bebislerimiz bana kötü birsey söylemedi hayırlısıyla olur inşallah dedi insallah gelir bebislerimiz sana ne dedi doktor3 gün önce benimde 1 tane 5. Gün embriyosu transferim oldu. Seninde öyle olmuş galiba. Merak ediyorum doktorun tutup tutmama konusunda ne kadar şans verdi sana yada umitlimiydi
Insallah olumlu sonuç olur canim hakkimizda hayirlisi23 martta transferim oldu, cumartesi testim var hayırlısıyla inşallah.
İnşallah canım ben pazartesi işe başlıyorum inşallah bi sıkıntı olmaz en azından zaman daha çabuk geçerCanim ikimizde aynı gün sonuc alıyoruz insallah olumlu sonuç aliriz
Benim doktorumda umutlu gibiydi hatta embriyo durumu iyi olunca 1 tane koyalım diye karar verdiler. Bakalım bende umutluyum bu sefer ama olumsuz olacak diye de korkuyorumInsallah tutunur bebislerimiz bana kötü birsey söylemedi hayırlısıyla olur inşallah dedi insallah gelir bebislerimiz sana ne dedi doktor
Bende çok korkuyorum ama umutluyum da ilk defa 5.gune gittikBenim doktorumda umutlu gibiydi hatta embriyo durumu iyi olunca 1 tane koyalım diye karar verdiler. Bakalım bende umutluyum bu sefer ama olumsuz olacak diye de korkuyorum
Özel hastaneler yapıyor biliyorum. İnşallah yapıyorlardırBenimde pazar günü test günüm...Pazar günü hastaneler test yapmıyor mu?
Herhangi bi farklılık hissediyor musun vucudunda. Kasiklarin da rahminde bi farklilikBende çok korkuyorum ama umutluyum da ilk defa 5.gune gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?