2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Hareketlilik var gibi sanki bisey oynuyo tam diyorum hareket etti sonra olurmu canim hissedemezsinki diyorum değişik bir duygu söyle hamile kalsam 2.5 yıllık özlemim bitse nasıl güzel olur
Hareket filan pek olmaz tabi canim. Ama tuhaf bişiler hissediyorsun. Ama anlam veremiyorsun. İnşallah tutunmuştur bebişin

Hareket filan pek olmaz tabi canim. Ama tuhaf bişiler hissediyorsun. Ama anlam veremiyorsun. İnşallah tutunmuştur bebişin
Ya benim 9. Gün oldu, ne bişey hissediyorum ne kasığımda ağrı var, hiç bişeyim yok, ilk günler vardı kasık bel ağrısı normal oda. Off çok endişeliyim sanki olmadı

evet kızlar ya benim de 8. günüm, salı test yapılacak. ben de belirti aramaya başladım kendimde. var mı belirti yaşayanlar? benim en son bir kaç gün önce kasıklarıma bıçak saplanıyor gibiydi ama o da bitti. göğüslerimde de damarlar belirginleşti ama aşılamada da olmuştu ilaçlardan sanırım..

Ya benim 9. Gün oldu, ne bişey hissediyorum ne kasığımda ağrı var, hiç bişeyim yok, ilk günler vardı kasık bel ağrısı normal oda. Off çok endişeliyim sanki olmadı
Benim olumsuz asilamalarda bu tup tedavisinde aynı belirtileri gördüm hemen hemen. Boşuna canını sıkma canım. Hiç belli olmuyor aslında. Sadece yorumluyoruz.

Bende aynı şekildeyim, göğüslerim şiş oda dediğin gibi aşılamadan beri var, kasık bel ağrım ilk 3/4 gündü şimdi hiç birşey yok, inşallah güzel haberletimiz olur, hamile kalıp bir ay anlamayan bile var aslında belirti için çok erken olabilir ama evham yapıyor insan. İnşallah tutunmuştur yavrularımız

Az kalmış canım. İnsallah pozitifi görürsün.

aminn canım ardarda olumlu haber alırız umarım

Hareketlilik var gibi sanki bisey oynuyo tam diyorum hareket etti sonra olurmu canim hissedemezsinki diyorum değişik bir duygu söyle hamile kalsam 2.5 yıllık özlemim bitse nasıl güzel olur
Seninde mi 2.5 yıl oldu canım ya? Benim de öyle ve hasretle bekliyorum inşallah Rabbim yaşatır o duyguyu

Sizde sorun neydi canım bizde esimden kaynakli
Biz de sorun yoktu canım ama bebek de yoktu bi kere kimyasal geçirdim ondan sonra hormon dengem bozuldu düzeldi aşılama yapıldı 2 kere yine olmadı bekledik olur diye olmayınca bende artık iyice stres yapmaya başlayınca tüp bebeğe geçtik

Insallah bebişlerin tutunacak canim insallah hersey yolunda gider canim

Benim test tarihim 3. nisan ama dayanamadım dün akşam evde test yaptım...çok ince bir çizgi gördüm....Bu beni mutlu etti ama biliyorum ki her an herşey olabilir. Pazar günü kan testi yaptırınca herhalde anlayacağım net durumu

kızlar benim de yarın sabah yumurta toplamam var. kaç tane yumurtam olduğunu yarın öğreneceğim değil mi? bi de 2 gün arayla 2 tane kan testi istediler yaptırdım ama sonucunu sormadım bile. bende iğne fobisi olduğu için o sırada herşeyi unutuyorum sonrasında da hatırlamamak için beyin işlemi siliyor sanırım :) bi ara hemşireye sordum biz takip ediyoruz sen merak etme dedi. Bu testlerde hangi değere baktılar? Neden bu testleri istediler? siz biliyorsunuzdur.

östrojen hormonuna bakıyorlar canım evet yarın öğreneceksin kaç yumurta toplandığını kolay bi işlem bigün sonra da arıyorlar zaten şu kadar toplandı şu kadarı iyiydi şu kadarı döllendi diye :) hayırlı olsun tedavim

Canim benim insallah hamilesindir çok mutlu oldum bende erken yaptırmayı düşünüyorum

Canim benim insallah hamilesindir çok mutlu oldum bende erken yaptırmayı düşünüyorum
Canım ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun? Açıkcası bende erken yaptırırım diyorum eğer acıkmalarım ve bulantılarım olursa... Kimyasal geçirdiğimde adetime bir hafta kala bulantım başlamıştı benim ve sürekli açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…