- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.161
Ben de kan testinden iki gün önce çift çizgi görmüştüm. İnşallah hamişin sen de. Bu testlerin cok dusuk de olsa yanılma payı varmış. Hemşire kan alırken onlar hata yapabiliyor dedi. Bir anda umutlarım sönüvermisti. Internette de bakinca eyvah dedim. Çok şükür korktuğum gibi olmadı. Darısı sana.Benim test tarihim 3. nisan ama dayanamadım dün akşam evde test yaptım...çok ince bir çizgi gördüm....Bu beni mutlu etti ama biliyorum ki her an herşey olabilir.Pazar günü kan testi yaptırınca herhalde anlayacağım net durumu
Canım vardır bir hayır. Vakti zamanı vardır elbet. Bü gördüğün Son negatif olsun daha fazla bekletmeden gelsin bebişin insallahKızlar bugün test yaptırdım maalesef negatif dünyam başıma yıkıldı rabbim inş sizin yüzünüzü güldürsün. Doktor değiötirsem mi napsam diye düşünüyorum
Amin inşallah cnmCanım vardır bir hayır. Vakti zamanı vardır elbet. Bü gördüğün Son negatif olsun daha fazla bekletmeden gelsin bebişin insallah
Canim zaten pazar günü benim adet günüm cumartesi günü yaptırmayı düsünüyorumCanım ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun? Açıkcası bende erken yaptırırım diyorum eğer acıkmalarım ve bulantılarım olursa... Kimyasal geçirdiğimde adetime bir hafta kala bulantım başlamıştı benim ve sürekli açtım
Canim benim cok üzüldüm insallah bu son negatif olur senin için canimKızlar bugün test yaptırdım maalesef negatif dünyam başıma yıkıldı rabbim inş sizin yüzünüzü güldürsün. Doktor değiötirsem mi napsam diye düşünüyorum
Hadi hayırlısı canım ya bakalım ben ne zaman yaptırırımCanim zaten pazar günü benim adet günüm cumartesi günü yaptırmayı düsünüyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım bidahakine önce göbüşün sonra kucağın dolsun inşallah...Kızlar bugün test yaptırdım maalesef negatif dünyam başıma yıkıldı rabbim inş sizin yüzünüzü güldürsün. Doktor değiötirsem mi napsam diye düşünüyorum
Bir tane topik te gördüm kim yaptıysa hamile kalmıştı oyuzden deneyelim dedim insallah hepimiz arka arkaya hamile kalirizKizlar toteminize bayildim cok güzel olmus hamilelik takvimleriniz inşallah pozitif sonuclari alirsiniz da 9 ay boyunca durur onlar :) bende transferim yapildiktan sonra yapicamm inşallah bebislerimize kavusucaz
Umudunu sakın kaybetme...Herşeyin zamanı var unutma....sabırlı olmak lazım...Bunca yıl onlarsız yaşadık, daha da yaşarız...Olsa güzel olur elbet ama olmazsa da büyük kayıp değil ...Hayata önce kendimiz için yaşamak için geliyoruz...Hem teknoloji çok gelişti. Benim tavsiyem memorial şişli Semra Kahraman olabilir. İnternetten araştır onu. Bu konuda IVF avrupa başkanlığı yapıyor. %100 elbette yardımcı olamaz. Ama diğer kurumlara göre başarı oranı yüksek bir ekip. Tek başına da çalışmıyor. Tamamen ekip işi çalışıyorlar. Ben 4 hastane gittim. İçlerinde en iyi araştırma yapan işini ciddiye alan bir hastaneKızlar bugün test yaptırdım maalesef negatif dünyam başıma yıkıldı rabbim inş sizin yüzünüzü güldürsün. Doktor değiötirsem mi napsam diye düşünüyorum
Canım ben yarın yaptırıcam ama bulantı fln yok, benim de bir şey yoktu şimdi ara ara kasıklarda batma var, bulantı olur mu şimdi erken değil mi, bende yok bi'şey yaBen karnımdaki batma hissinden başka hiçbirşey hissetmiyorum...Yakın zamanda test yaptıracaklarda var mı bir miğde bulantısı vs...?
Günaydın,Canım ben yarın yaptırıcam ama bulantı fln yok, benim de bir şey yoktu şimdi ara ara kasıklarda batma var, bulantı olur mu şimdi erken değil mi, bende yok bi'şey ya
Ben korkudan yapamıyorum idrar testi,Günaydın,
Belirtileri erken olabilir tabi...Bilmediğimden sordum :))) Hayırlısı...Ben az önce dayanamadım ikinci testi de yaptım. Yine incecik 2. çizgiyi gördüm...yarını nasıl bekleyeceğim acaba :) Yarın sınavımda var. Ancak öğleden sonra 4 gibi doktora gidebileceğim..Doktor sabah yaptır demişti
Ders çalışıyorum. Önemli bir sınav.Ben korkudan yapamıyorum idrar testi,canım 2. Çizgi silikse muhtemelen bebişin tutunmuş, inşallah testle de teyid edersin güzel haberi verirsin.Test günün yarınsa bugün yaptır canım kan testini....birgün'den bi'şey olmaz .inşallah güzel haberlerini alırız
Hayırdır canım ne sınavı? Bugünde mi sınav var?Ders çalışıyorum. Önemli bir sınav.Kahvaltı bile yapmadım...Sınav geçisn rahat rahat yapayım. Aminnnn...Herkese güzeş haberler diliyorum. İnşallah herkes sağlıklı bir şekilde bu süreci yaşar..
Çalıştığım kurumun yükselme sınavı var. Bugün sınav yok. Ama kanıma girdin. Şimdi hastaneye sordum. Birazdan dönecekler. Belki bugün yaptırırım. :)))Hayırdır canım ne sınavı? Bugünde mi sınav var?
Cevabın için çok teşekkür ederimcnım yalmız ben ankarada yaşıyorum keşke ist. OlsaydımUmudunu sakın kaybetme...Herşeyin zamanı var unutma....sabırlı olmak lazım...Bunca yıl onlarsız yaşadık, daha da yaşarız...Olsa güzel olur elbet ama olmazsa da büyük kayıp değil ...Hayata önce kendimiz için yaşamak için geliyoruz...Hem teknoloji çok gelişti. Benim tavsiyem memorial şişli Semra Kahraman olabilir. İnternetten araştır onu. Bu konuda IVF avrupa başkanlığı yapıyor. %100 elbette yardımcı olamaz. Ama diğer kurumlara göre başarı oranı yüksek bir ekip. Tek başına da çalışmıyor. Tamamen ekip işi çalışıyorlar. Ben 4 hastane gittim. İçlerinde en iyi araştırma yapan işini ciddiye alan bir hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?