- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.181
Insallah totem tutacak canim bebisin sana sımsıkı tutunmus olacakAyyy totem yapmaya bile korkuyordum, rabbim nasip eder inşallah, bende yaptımmm
Hem sınavada kafan rahat gidersin, muhtemelen yaptırırsın bugünÇalıştığım kurumun yükselme sınavı var. Bugün sınav yok. Ama kanıma girdin. Şimdi hastaneye sordum. Birazdan dönecekler. Belki bugün yaptırırım. :)))
Amiiin inşallah canım, rabbim hepimizin yüzünü güldürsünInsallah totem tutacak canim bebisin sana sımsıkı tutunmus olacak
İstanbul a bu tedavi için gelemez misin? Ben karstan geleni gördüm.Cevabın için çok teşekkür ederimcnım yalmız ben ankarada yaşıyorum keşke ist. Olsaydım
Maalesef bugün gidemiyorum. Pazartesi artık. HayırlısıHem sınavada kafan rahat gidersin, muhtemelen yaptırırsın bugünhadi hayırlısı canımm
Benimde pazartesi ama yarın gideceğim, pazartesi iş başı test yaptırmam mümkün değil .Hayırlısı olsun canım, muhtemelen bebişin tutundu sana için rahat olsun, bebeğini düşün onun kısmetiyle sınava gir sana kısmetiyle gelir inşallah sınavın güzel geçerMaalesef bugün gidemiyorum. Pazartesi artık. Hayırlısısenin ne zamandı?
Korkma canim ağır bişeyler kaldırıp itmediken sonra bişey olmaz Allah'in izniyle. Hemşire demişti bana evi süpürebilirsin diye.Ya kızlar siz evde iş yapıyor musunuz? Ben dayanamıyorum ya
Ben daha yapmıyorum ama bize günlük hayatınıza devam edin dedi de insan biraz korkuyo tutundugu belli olsun da sonra yaparım diyorumYa kızlar siz evde iş yapıyor musunuz? Ben dayanamıyorum ya
Insallah hepimizin ko tutacak canim hepimiz hamileyiz diyeceğiz insallah bebislerimiz bize sımsıkı tutunacakBen de yaptim kızlar totemimizi. Hadi bakalım bekleyelim şimdi sonuçları
Çok teşekkürler...inşallah..İnşallah herkesin leblebisi tutunur :)Benimde pazartesi ama yarın gideceğim, pazartesi iş başı test yaptırmam mümkün değil .Hayırlısı olsun canım, muhtemelen bebişin tutundu sana için rahat olsun, bebeğini düşün onun kısmetiyle sınava gir sana kısmetiyle gelir inşallah sınavın güzel geçer
Bende hiç ağrı olmadı diyebilirim çok hafifti az yumurta toplandı 11 tane ama ağrı olmasına karşın ağrı kesici yazdılar minoset aldım ama hiç kullanmadımKızlar Selam sabah 9.30 yumurtalarım toplandı. 24 tane yumurtam varmış. Yarın akşam haber verecekler. Kızlar benim baya Bi Ağrım var sürekli yatıyorum. Çok yumurtam olduğu için Ağrım çokmuş. Gaz ağrısı gibi Bi ağrı ama Ayağa kalkıp yürütmüyor beni. Ohss olmayayım dşye dostinex diye bir ilaç kullanıyorum omu haricinde de Protestan, prednol,estrofem, tetra, coraspin, Bi de folik at kullanıyorum. Sizin de toplama sonrası çok sğrınız oldu mu? Çabuk toparlanmak için tavsiyeniz nedir? Geçmiyor bu ağrı
Kızlar Selam sabah 9.30 yumurtalarım toplandı. 24 tane yumurtam varmış. Yarın akşam haber verecekler. Kızlar benim baya Bi Ağrım var sürekli yatıyorum. Çok yumurtam olduğu için Ağrım çokmuş. Gaz ağrısı gibi Bi ağrı ama Ayağa kalkıp yürütmüyor beni. Ohss olmayayım dşye dostinex diye bir ilaç kullanıyorum omu haricinde de Protestan, prednol,estrofem, tetra, coraspin, Bi de folik at kullanıyorum. Sizin de toplama sonrası çok sğrınız oldu mu? Çabuk toparlanmak için tavsiyeniz nedir? Geçmiyor bu ağrı
Kızlar Selam sabah 9.30 yumurtalarım toplandı. 24 tane yumurtam varmış. Yarın akşam haber verecekler. Kızlar benim baya Bi Ağrım var sürekli yatıyorum. Çok yumurtam olduğu için Ağrım çokmuş. Gaz ağrısı gibi Bi ağrı ama Ayağa kalkıp yürütmüyor beni. Ohss olmayayım dşye dostinex diye bir ilaç kullanıyorum omu haricinde de Protestan, prednol,estrofem, tetra, coraspin, Bi de folik at kullanıyorum. Sizin de toplama sonrası çok sğrınız oldu mu? Çabuk toparlanmak için tavsiyeniz nedir? Geçmiyor bu ağrı
Canim benim insallah pozitif sonuc alirsin bugün kan tahlili yaptirabiliyomusunKızlaaarsabah testim var, çok korkuyorum dua edin bana pozitifi göreyim, hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah, bende hiç belirti yok,umarım bebeğim tutulmuştur
Evet canım verdik kanı rabbim boş çevirmesin, 2 saat sonra sonuçCanim benim insallah pozitif sonuc alirsin bugün kan tahlili yaptirabiliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?