2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Çalıştığım kurumun yükselme sınavı var. Bugün sınav yok. Ama kanıma girdin. Şimdi hastaneye sordum. Birazdan dönecekler. Belki bugün yaptırırım. :)))
Hem sınavada kafan rahat gidersin, muhtemelen yaptırırsın bugün hadi hayırlısı canımm

Maalesef bugün gidemiyorum. Pazartesi artık. Hayırlısı senin ne zamandı?
Benimde pazartesi ama yarın gideceğim, pazartesi iş başı test yaptırmam mümkün değil .Hayırlısı olsun canım, muhtemelen bebişin tutundu sana için rahat olsun, bebeğini düşün onun kısmetiyle sınava gir sana kısmetiyle gelir inşallah sınavın güzel geçer

Çok teşekkürler...inşallah..İnşallah herkesin leblebisi tutunur :)

Kızlar Selam sabah 9.30 yumurtalarım toplandı. 24 tane yumurtam varmış. Yarın akşam haber verecekler. Kızlar benim baya Bi Ağrım var sürekli yatıyorum. Çok yumurtam olduğu için Ağrım çokmuş. Gaz ağrısı gibi Bi ağrı ama Ayağa kalkıp yürütmüyor beni. Ohss olmayayım dşye dostinex diye bir ilaç kullanıyorum omu haricinde de Protestan, prednol,estrofem, tetra, coraspin, Bi de folik at kullanıyorum. Sizin de toplama sonrası çok sğrınız oldu mu? Çabuk toparlanmak için tavsiyeniz nedir? Geçmiyor bu ağrı

Bende hiç ağrı olmadı diyebilirim çok hafifti az yumurta toplandı 11 tane ama ağrı olmasına karşın ağrı kesici yazdılar minoset aldım ama hiç kullanmadım

Benimde 30 yumurtam toplandi ve cok agrim oldu gerçekten herkeste olmuyormus. apranax fort kullandim agri kesici olarak cok iyi geldi öneririm. Bide antibiyotik ve baska bi ilac daha kullanmistim. 2 gün daha siddetli daha sonra 5. 6. Gune kadar hafif agrili ama cok siskinlikli olarak atlattim o sureci. Geçmiş olsun canim..

Pazartesiye kadar düzlemeyeceğim yani işe de gidemeyeceğim desene rapor almak da istemiyorum millet duymasın diye. Ben bol su içiyorum 8 tane de ilacım var daha önce yazdıklarım. Sen bu süreci Nasıl atlattın Canım? Ohss olmamak için ne yaptın?

NazC inşallah pozitif sonuç alırsın canım Allah hepimizin Hakkı'nda hayırlısını nasip etsin.

Kızlar benim Ağrılarım geçti şişkinliğim de gitti. Çok su içince ilaçların etkisini attım sanırım. Ohss olmamak için doktorun verdiği ilaç da işe yarası sanırım :) çok mutluyum size de haber vermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…