2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Arkadaşlar ne yazık ki negatif 0,01 , yıkıldım rabbim size yaşatmasın,5. Gün embriyosuydu ve blast yani en iyi kaliteydi neden olmadi bilmiyorum, dünyam başıma yıkıldı ağlamaktan gözlerim şiş rabnim sabır versin. İlaçlar hemen bırakılıyor mu, hastaneyi pazar olduğu için arıyamıyorum .

Canım ya ben de sonradan gördüm mesajını. Cok uzuldum. Allah büyüktür. Vakti zamanı vardır. İnsallah bekletmeden verir bebişini.

Canim cok uzuldum senin adina kismet olmayinca olmuyor demek ki ne kadar kaliteli de olsa 5. Gun de olsa. Vakti zamani gelmemis daha demekten baska care yok

Canim benim kismet degilmis çok üzüldüm ağlama diyemiyorum ağla ama kendini yipratma canim insallah bundan sonraki denemende tutar

Canim sen adet olmadin demi çarşamba demiştin eğer şimdiye kadar gelmediyse hamilesndir

Hayırlısı buymuş demekki canım inşallah bi dahakine önce göbüşün sonra kucağın dolsun

Tatlimm cok zor biliyorum ama cok fazla uzme kendini ne olur sonuna kadar deniycez ve tutturucaz bebislerimizi ♡ dondurulmus embriyon vardi senin değil mi canim?

arkadaşım ne kadar üzülme desemde boş cuma günü aynısını yaşadım ve hala ağlamam devam ediyor bence sende içine atma ağlamıcam diyede kasma kendini içine atma vakti zamanı gelmemiş demekki bi noktodan sonra tıpında bizimde elimizden birşey gelmiyor biz istemey devam edicez yılmak yok rabbim nasip edene kadar maddi manevi durumun el verdiği sürece denemeye devam allah yardımcın olsun cnm

Teselli ve iyi düşünceleriniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, çok zor bir gün geçiriyorum, her şey iyiyken olmaması daha çok korkutuyor çok önemli sorun var diye düşünüyorum, sanırım daha çok gel gitlerim olacak, dondurulmuş embriyo var umarım onlar tutar ama önce tabi kendimi hazırlamam lazım, birkaç ay düşünmüyorum.Hepimiz hakkında hayırlısı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın zor süreçler, sabır diyorum artık.Sizleri seviyorum, her şey için teşekkürler.

Bak donmuslarin var canim onları kullanirsin biraz dinlen çok zor bir surec canim.hem.maddi hem manevi çok yipraniyo ruz hakkimizda hayirlisi olsun canim

Arkadaşlar Merhaba. Bir sorum olacaktı. Bu ay tüp bebek transferi yapılacaktır. Cyclo progynova kullandım. Adetin çok az geldi. Sizce nedeni bu ilaç olabilir mi? Teşekkürler

Arkadaşlar Merhaba. Bir sorum olacaktı. Bu ay tüp bebek transferi yapılacak. Cyclo progynova kullandım. Adetim çok az geldi. Sizce nedeni bu ilaç olabilir mi? Teşekkürler

Arkadaşlar Merhaba. Bir sorum olacaktı. Bu ay tüp bebek transferi yapılacaktır. Cyclo progynova kullandım. Adetin çok az geldi. Sizce nedeni bu ilaç olabilir mi? Teşekkürler
Canim bende kullandim o ay adetimde azalma olmustu ama ben hitereskopi de olmuştum ikisine bağlıyor um canim

Kızlar selam bazı arkadaşların üzüntüsü var diye yazmadım. Kızlar üzmeyin kendinizi şer gördüğünüz herşeyde bir hayır vardır lütfen bunu unutmayın.
Benim 24 yumurtam olmuş 22 si olgunmuş 14 tanesi döllendi şuan için 14'ü de yaşıyor. Bakalım Allah bize ne yaşatacak. Hakkı'mızda hayırlısı

Hayırlısı olsun cnm cok güzel bir sayı inşallah sonucuda güzel olur..

Maşallah çok güzel sayı. Dondurulmusun da kalır bu gidişle inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…