- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.221
Hayırlı olsun canım maşallah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim :)kızlar selam, dün yazamadım telaştan, dün test günümdü ve sonuç pozitifyarın tekrar yapılacak test umarım yarın da bir sıkıntı çıkmaz. tez zamanda siz de güzel haberler alın inşallah. hala inanamıyorum şoktayım resmen
aminn canım darısı sana olsun, senin de güzel haberlerini alalım inşallahHayırlı olsun canım maşallah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim :)
Aa tebrik ederim Allah tamamına erdirsinkızlar selam, dün yazamadım telaştan, dün test günümdü ve sonuç pozitifyarın tekrar yapılacak test umarım yarın da bir sıkıntı çıkmaz. tez zamanda siz de güzel haberler alın inşallah. hala inanamıyorum şoktayım resmen
Cok sevindim senin adina insallah saglikli bir şekilde sorunsuz devam eder gebeliğin peki belirtin varmiydi canim hissettinmi tuttugunukızlar selam, dün yazamadım telaştan, dün test günümdü ve sonuç pozitifyarın tekrar yapılacak test umarım yarın da bir sıkıntı çıkmaz. tez zamanda siz de güzel haberler alın inşallah. hala inanamıyorum şoktayım resmen
aminn canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaAa tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
canım teşekkür ederim senin de güzel haberlerini alalım inşallah, ya benim 4. 5. günü gibi ani sancı giriyordu sol tarafıma, ama anlık hemen geçiyordu, kabız oldum ki normalde hiç olmam, bir de artık testten önceki son günler karnım çoookk şişti ve hala da şiş, dik yürüyemiyorum ağrıdığı için yani o boyutta. bende böyle belirtiler oldu ama bunlara takılma sakın çünkü kişiden kişiye değişebiliyormuş.Cok sevindim senin adina insallah saglikli bir şekilde sorunsuz devam eder gebeliğin peki belirtin varmiydi canim hissettinmi tuttugunu
Canim benimm 31 martta transferim oldu pazartesi günü test gunum ama ben cumartesi günü yapacagimMerhabalar arkadaşlar. Pozitif çıkan arkadaşları kutlarım allah sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin.
Bana da nisanın 1 inde transfer yapıldı. bugün 5. gün ve test yapmak istiyorum herkes gibi =) bugün pek ağrım yok ama önceki günlerde kasıklarımda ve belimde şiddetli olmasa da ağrılarım mevcuttu. Bugün olmayınca biraz endişelendim sanki ağrı olunca her şey yolunda gidiyormuş gibi hissediyorum ama değil tabi ki =) crinon jel kullanıyorum ve önceki gün topak şeklinde jel kalıntısı düştü sanki hafif pembemsi bir şey de vardı ama sanırım olağan şeyler çünkü küçük küçük dökülüyor hala. Ayın 13 ünde test yaptırcam inşallah tabi öncesinde sabredemeyip kendim de yapabilirim ama yapmamam lazım =)
allah herkese hayırlısnı versin.
Canim benimm 31 martta transferim oldu pazartesi günü test gunum ama ben cumartesi günü yapacagim
Kaç dakika sonraki foto canim. Var gibi ama çook silik. yarın erken gebelik testleriyle bir daha denesene.Ne dersiniz kızlar?
İki üç dakika içinde çıktı canım bir sürü gebelik testim vardı ondan yapıyorum eğlencesine... Şurda bikaç gün sonra kan testim var gidip de ona para vermeyeyim boşa şimdi :)Kaç dakika sonraki foto canim. Var gibi ama çook silik. yarın erken gebelik testleriyle bir daha denesene.
iyi o zaman. Daha zaman varmışİki üç dakika içinde çıktı canım bir sürü gebelik testim vardı ondan yapıyorum eğlencesine... Şurda bikaç gün sonra kan testim var gidip de ona para vermeyeyim boşa şimdi :)
Kan testine kadar yaparım daha ben duramam ki canım iyi o zaman. Daha zaman varmışYine ara ara yap sen test. Renk koyulasirsa zaten tamamdır inşallah. Paylaşırsın bizimle sonuçları hem.
Canim gozunaydin hamilesin Ayy cok mutlu oldum ikinci çizgi silik var işte AyyNe dersiniz kızlar?
Sağol canım benim kan testini bekliyorum ozaman tam sevincem benim adam hevesimi kırdı azıcık ayın 11inde belli olacak o diyor :)Canim gozunaydin hamilesin Ayy cok mutlu oldum ikinci çizgi silik var işte Ayy
Canim ananas ye diyolar ve bol bol ceviz ye canim insallah bebisin sana sımsıkı tutunacakKızlar selam hamile olanları tebrik ediyorum, sonuç bekleyenlere de sabır diliyorum :) benim de yarın transferim var. Heyecanlıyım inşallah tutar daha doğrusu Allah Hakkı'mda hayırlısı neyse onu nasip etsin. Yarın ve sonrası için Tavsiyeleriniz var Mıdır ?
Bir arkadaş kullandı buradan ama sonra dayanamadı jele geçti. Eğer zorunlu değilse iğne, jeli sorabilirsin doktorunaToplamadan sonra progestan igne kullanan varmi kalcadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?