2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Hayırlı olsun canım maşallah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim :)

Cok sevindim senin adina insallah saglikli bir şekilde sorunsuz devam eder gebeliğin peki belirtin varmiydi canim hissettinmi tuttugunu

Cok sevindim senin adina insallah saglikli bir şekilde sorunsuz devam eder gebeliğin peki belirtin varmiydi canim hissettinmi tuttugunu
canım teşekkür ederim senin de güzel haberlerini alalım inşallah, ya benim 4. 5. günü gibi ani sancı giriyordu sol tarafıma, ama anlık hemen geçiyordu, kabız oldum ki normalde hiç olmam, bir de artık testten önceki son günler karnım çoookk şişti ve hala da şiş, dik yürüyemiyorum ağrıdığı için yani o boyutta. bende böyle belirtiler oldu ama bunlara takılma sakın çünkü kişiden kişiye değişebiliyormuş.

Merhabalar arkadaşlar. Pozitif çıkan arkadaşları kutlarım allah sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin.
Bana da nisanın 1 inde transfer yapıldı. bugün 5. gün ve test yapmak istiyorum herkes gibi =) bugün pek ağrım yok ama önceki günlerde kasıklarımda ve belimde şiddetli olmasa da ağrılarım mevcuttu. Bugün olmayınca biraz endişelendim sanki ağrı olunca her şey yolunda gidiyormuş gibi hissediyorum ama değil tabi ki =) crinon jel kullanıyorum ve önceki gün topak şeklinde jel kalıntısı düştü sanki hafif pembemsi bir şey de vardı ama sanırım olağan şeyler çünkü küçük küçük dökülüyor hala. Ayın 13 ünde test yaptırcam inşallah tabi öncesinde sabredemeyip kendim de yapabilirim ama yapmamam lazım =)
allah herkese hayırlısnı versin.

Canim benimm 31 martta transferim oldu pazartesi günü test gunum ama ben cumartesi günü yapacagim

Kaç dakika sonraki foto canim. Var gibi ama çook silik. yarın erken gebelik testleriyle bir daha denesene.
İki üç dakika içinde çıktı canım bir sürü gebelik testim vardı ondan yapıyorum eğlencesine... Şurda bikaç gün sonra kan testim var gidip de ona para vermeyeyim boşa şimdi :)

İki üç dakika içinde çıktı canım bir sürü gebelik testim vardı ondan yapıyorum eğlencesine... Şurda bikaç gün sonra kan testim var gidip de ona para vermeyeyim boşa şimdi :)
iyi o zaman. Daha zaman varmış Yine ara ara yap sen test. Renk koyulasirsa zaten tamamdır inşallah. Paylaşırsın bizimle sonuçları hem.

Kızlar selam hamile olanları tebrik ediyorum, sonuç bekleyenlere de sabır diliyorum :) benim de yarın transferim var. Heyecanlıyım inşallah tutar daha doğrusu Allah Hakkı'mda hayırlısı neyse onu nasip etsin. Yarın ve sonrası için Tavsiyeleriniz var Mıdır ?

Canim ananas ye diyolar ve bol bol ceviz ye canim insallah bebisin sana sımsıkı tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…