- 22 Nisan 2014
- 940
- 492
- 103
- 43
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.241
Canım ben kullandım 2 gün bir hafta felç gibi oldum, çok ağır geldi bana rapor aldım, doktorumu aradım yatamıyorum oturamıyorum rapor aldım dedim oda jel ismi verdi jele geç dedi, sende ara sor canımToplamadan sonra progestan igne kullanan varmi kalcadan
Amin canim hep beraber insallah ya benim bugün karnim çok agiriyo adet olacak gibi canim sıkıldı insallah hamileyimdirKızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim tekrarına kavuştursun inşallah
canım ben 1 dilim ananas ve kabak çekirdeği yedim her gün. ilk günler dinlen, sonra çok yatmana gerek yok sadece yorulduğunda uzan biraz. bir de bol bol su iç.Kızlar selam hamile olanları tebrik ediyorum, sonuç bekleyenlere de sabır diliyorum :) benim de yarın transferim var. Heyecanlıyım inşallah tutar daha doğrusu Allah Hakkı'mda hayırlısı neyse onu nasip etsin. Yarın ve sonrası için Tavsiyeleriniz var Mıdır ?
süreçte gebelik belirtisi diye soruyorsan Hiç vucudunu dinleme canım herkesin aynı, işlemden dolayı kasık ve bel ağrısı, ara ara kasıkta batmalar, benim olumsuz ama olumlu olan arkadaşlarda aynıydı, gebelik belirtisi için 10-12 çok kısa bir süre zaten belirti olmaz. Stres yok sakın : ) çok düşünme transfer olduysa, çünkü en zor süteç beklemek ve o ara insan çok stres yapıyor ve ne yazık ki bir çok şeydense stres daha tehlikelihamile kalanlar nasıl bir süreç geçirdi kalmayanlar nasıl bir süreç geçirdi paylaşırsanız sevinirim. süreç ikisinde de aynı mı seyrediyor yoksa faklılıklar var mı merak ediyorum.
süreçte gebelik belirtisi diye soruyorsan Hiç vucudunu dinleme canım herkesin aynı, işlemden dolayı kasık ve bel ağrısı, ara ara kasıkta batmalar, benim olumsuz ama olumlu olan arkadaşlarda aynıydı, gebelik belirtisi için 10-12 çok kısa bir süre zaten belirti olmaz. Stres yok sakın : ) çok düşünme transfer olduysa, çünkü en zor süteç beklemek ve o ara insan çok stres yapıyor ve ne yazık ki bir çok şeydense stres daha tehlikeliBol şans canım
Ay sorma canim ya mahvetti beni her aksam bi sag bir sol vuruluyorum oturamaz oldum yatamaz oldum yuruyemez oldum cok zorlandim acaba tfansferden sonrada veriyolarmi kiCanım ben kullandım 2 gün bir hafta felç gibi oldum, çok ağır geldi bana rapor aldım, doktorumu aradım yatamıyorum oturamıyorum rapor aldım dedim oda jel ismi verdi jele geç dedi, sende ara sor canım
Bakalim cumartesi transferim var bi yarinda vuruliyimda sonra zaten transfer var eger ondan sonrada verirse jele geciyim derimBir arkadaş kullandı buradan ama sonra dayanamadı jele geçti. Eğer zorunlu değilse iğne, jeli sorabilirsin doktoruna
Ya canım nasıl dayanıyorsun : ( ben günde bir defa 2 tüp tek enjekte yapıldı, 2 günden sonra rapor aldım, gece uyuyamıyordum ağzıdan ağlıyordum burada arkadaşlara sordum herkes jel kullanıyordu, ara sor dediler aradım jele geçtik, jeli test gününe kadar kullandım iğne de kullanılıyor canım dediğim gibi ara sen : ) benimki gibi çok ağrılıysa dayanamazsın. Çok aman aman ağrı yoksa dayan canım : )Ay sorma canim ya mahvetti beni her aksam bi sag bir sol vuruluyorum oturamaz oldum yatamaz oldum yuruyemez oldum cok zorlandim acaba tfansferden sonrada veriyolarmi ki
Sali basladim 2 carsamba 2 persembe 2 bide yarin 2 tane daha vurulurum sonra transfer var cumartesi acaba ondan sonrada veriyolarmi eger verirlerse jel alsam daha iyi olcak kalcamda misket gibi kaldi yagli ya igne ovalamak gerekiyomus hemsirede soyledi halbuki ama jnuttum ilk gun yapmayi oda kaldi sonra ustune ustune vurul derken mahvoldum bakalim yarin daha dayanirim transferden sonra bi konusurum olursa jele gecerim olmazssa devam artik nabalimYa canım nasıl dayanıyorsun : ( ben günde bir defa 2 tüp tek enjekte yapıldı, 2 günden sonra rapor aldım, gece uyuyamıyordum ağzıdan ağlıyordum burada arkadaşlara sordum herkes jel kullanıyordu, ara sor dediler aradım jele geçtik, jeli test gününe kadar kullandım iğne de kullanılıyor canım dediğim gibi ara sen : ) benimki gibi çok ağrılıysa dayanamazsın. Çok aman aman ağrı yoksa dayan canım : )
Bakalim cumartesi transferim var bi yarinda vuruliyimda sonra zaten transfer var eger ondan sonrada verirse jele geciyim derim
O ağrılar bende de var canım hatta bugün kahverengi lekelenmem oldu iğne söylediler onu vurdurdumAmin canim hep beraber insallah ya benim bugün karnim çok agiriyo adet olacak gibi canim sıkıldı insallah hamileyimdir
İnşallah devamı de olur canımcanım pozitif gibi
crinone jel. alışıyosun bir iki günde ağrı acı olmuyo ama önce kullandığın ilaçların ve operasyonlrın etkisi devam ediyorHatta jelin ismi crinare jel dogrumudur
Bebisin yerlesiyo canim oyuzden kahve leke olmuştur bugün test yaptin mi canımO ağrılar bende de var canım hatta bugün kahverengi lekelenmem oldu iğne söylediler onu vurdurdum
İnşallah devamı de olur canım
İnşallah canım. Belirtiler aynı zatenAmin canim hep beraber insallah ya benim bugün karnim çok agiriyo adet olacak gibi canim sıkıldı insallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?