2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

arkadaşlar bende başladım sonunda tedaviye, benim sol yumurtalığım daha önceden küçükken alınmıştı kist nedeniyle sadece sağ yumurtalığım var ve onda da 3 cm çikolata kisti var malesef.. 6 Nisan da başladık tedaviye göbekten iğnelerimi yaptırdım, lucrin ve merional... Dün kontrolüm vardı yumurta gelişimi güzel dedi doktorum iyi gidiyor dedi lucrin i bıraktık ve Cetrotide diye bir iğne var ona başladık 2 gün bunuda göbekten olup perşembe yine kontolüm var... Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreç, karnım şişti, ağrıyor, çok gerildi psikolojik olarak da etkiledi bu iğneler bakalım sonumuz ne olacak

Canim benim insallah hersey yolunda gider ve bu tedavinle hemen bebişine kavusursun canim allah emeklerini bosa cikarmasin canim

Öncelikle dilerim Allah hic kimsenin kucağını boş bırakmaz bende dahil..Aranıza yeni katıldım kader arkadaşlarım .Benimde bugün 2.denememin sonucunda negatif çıktı.ilki Şubat ayında tek ve çok kaliteliydi ama tutmadı. 2.denemede 2 yumurta alındı ikiside sağlıklı şekilde transfer edildi ama yine olmadı.Fsh ım çok yüksek o yüzden yumurta rezervim az.Ne zor bir durummuş yahu.Hem maddi hem manevi kyipranmak...Rabbim hepimize kolaylık versin

Benimde ikinci denemem negatif oldu bizde esimde sorun oda tedavi oluyo bukadar emek ediyoruz allah emeklerimizi bosa cikarmasin canim cok yiprandik

Benimde ikinci denemem negatif oldu bizde esimde sorun oda tedavi oluyo bukadar emek ediyoruz allah emeklerimizi bosa cikarmasin canim cok yiprandik

6 senelik evliyim son 3 senem hep hastanelerde geçti. 2 sene devlet hastanesine gittim.Enfeksiyon kapmaktan bir adım ilerleyemedik.Sonra özele başladık ama işte. Sorun esdede olsa çok yıpraniyoruz. Allah emeklerimizi zai etmesin canım.insallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda paylaşırız

Bişey sorucam kafam çok karıştı.3 gün transferimi iyi 5.gun mu.Bana 2 seferindede 3.gun transferi yapıldı. Bugün biryerde okudumda artık 3.gun transferi eskidi yazıyordu. Bilgisi olan varsa birazcık yazabilirmi???

Tabi canim en çok biz yipraniyo ruz hormon igne oluyoruz psikoloji falan kalmiyo canim allah yardimcimiz olsun canim

Bişey sorucam kafam çok karıştı.3 gün transferimi iyi 5.gun mu.Bana 2 seferindede 3.gun transferi yapıldı. Bugün biryerde okudumda artık 3.gun transferi eskidi yazıyordu. Bilgisi olan varsa birazcık yazabilirmi???
Canim benim ilki 3.gun du ikincisinde 5.gun eğer embriyon azsa riske girmeden hemen transfer yapiyolar hadi 5 e kalmazlarsa diye canim tutacak da 3 te tutuyo 5 te tutuyo hiç güne takılma canim bende hep 5?gün olsun istiyordum kesin tutar diyodum ama bak aynı canim

canım ben de 3 ve 5 olayına çok takılmıştım. benimkini de 3. gün yaptılar ve tuttu. bu noktada doktorlara güvenmek en iyisi. embriyologlar embriyoların gelişimi izleyip karar veriyor çünkü.

bencede rabbim nasip ettiyse eğer 3 dede tutar 5 dede, iki tanede koysa 1 tanede koysa tutar, hakkımızda hayırlısı ben en çok şimdi bu kadar iğne kullanıyorum ya bide yumurta toplanınca döllenmezse ya hiç yumurtam kalmazsa bunlara takık durumdayım

Olumsuz düşünme canim enerjinin yüksek tut rahatlat kendini insallah hepsi dollenir istediğin kalitede embriyolarin olur canim hakkinda hayirlisi

Diyorsun ya nasip. Aynen öyle nasipten ötesi yok. Bunlara hiç kafanı takma çok nadir durumlarda transfer yapılamıyor. Bizim için hayırlısı nedir bilemeyiz. Kötü düşünme pozitifi çağır canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…