- Konu Sahibi gulsahhh01
-
orasıda iyi allah hakkında hayırlısı versin benim de 29benim yaştan dolayı canım yaşım 37 olcak çünkü birde çikolata kistim var 3 cm ondan dolayı tüp bebek dediler. Özel bahçeci fulya da yaptırıyorum mustafa bahçeci doktorum
inşallah canım hepimizin de... Sen nerde yaptırıyosun ?orasıda iyi allah hakkında hayırlısı versin benim de 29
medipol üniversitesi mustafa acetinşallah canım hepimizin de... Sen nerde yaptırıyosun ?
Rahat edemeyecekkasıyorum genelde ama inşallah yumurta takibinde alışırım kasmam
Canim ya benimde öyle oldu bu adetim 10 gün gecikti öyle oldum çok zorladı beni bide az sürdü bugun 5.gun bitti bide iltihap oldu bu ay agridan duramadimadet olmayı bekliyorum ama ameilayt sonrası düzen pek kalmadı bakalım bu ay 1 haftaya başlıycam inş.
Ee hayırlı olsun canim tup bebege başlamıyor sunuz demi hakkında hayırlısı canım inşallah asilama ile gelir bebisin canimKizlar doktordan geldim kostur kostur ogle arasinda gidp geliyorm walla hep stres.doktor iki asilamada tutmadi inan neden tutmadi diyemem çünkü bir sorun yok diyor.sonra asilama dedi deneyelim tekrar.sonra ben tüp bebek dedim sen karar vericeksin dedi Sonuçta.iki asilama negatif birdaha cok az bi ihtimal sonucta.hayirlisi bakalım ignelerimi aldim bugunden basliyorum bir hafta sonra yumurta kontrolü. Sonra bakicaz.bu arada vitamin ler dewam
benimde amaliyat olduğum ay sadece progestan sayesinde düzenli oldum geçen ay tarlusal aldım bu ay bakalım ne olacak testleri vs yaptırdım bekliyoerum günü geçmesin inş.Rahat edemeyecek
Canim ya benimde öyle oldu bu adetim 10 gün gecikti öyle oldum çok zorladı beni bide az sürdü bugun 5.gun bitti bide iltihap oldu bu ay agridan duramadim
Ee hayırlı olsun canim tup bebege başlamıyor sunuz demi hakkında hayırlısı canım inşallah asilama ile gelir bebisin canim
orasıda iyi allah hakkında hayırlısı versin benim de 29
İYİYMİŞ İDEAL YAŞ BİZİM İÇİN ŞU ANDABende 30kizlar
İNŞAKLLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRISN YUMURTA TAKİBİ KAÇ GÜNDE BİR OLUYOR?Ee hayırlı olsun canim tup bebege başlamıyor sunuz demi hakkında hayırlısı canım inşallah asilama ile gelir bebisin canim
Hosbulduk canim benim ilk denemem. Aslında bu perşembe transferin olacaktı. Iptal edildiSelam cnm hosgeldin.umarim buyoldaki herkesin yüzünü guldurur Rabbim. Seninde ilk denemenmi olucak.
Hosbulduk canim umarım öyle olurAramıza hosgeldin canim insallah Mart ayı bize ugurlu gelir
Ya bundan dolayı gecikmesi çok kötü psikolojim bozulmuştu insallah cok bekletmez seni canimbenimde amaliyat olduğum ay sadece progestan sayesinde düzenli oldum geçen ay tarlusal aldım bu ay bakalım ne olacak testleri vs yaptırdım bekliyoerum günü geçmesin inş.
Ben asilama diye anladım Ayy cok iyi ozaman insallah guzel haberler aliriz canimYok cnm tüp bebek olucak.
Neden iptal oldu canim herseyin hayirlisiHosbulduk canim benim ilk denemem. Aslında bu perşembe transferin olacaktı. Iptal edildi
Ben 32 kizlar size kaç tane embriyo transfer edilecek ben ilk denemede 1 tane ydi şimdi bilmiyorum 35 yaş altı bir diyolarİYİYMİŞ İDEAL YAŞ BİZİM İÇİN ŞU ANDA
Canim ilkinde 5.gun gidiyosun orda kan aliyolar bide muayene oluyosun değerine göre 2 gün sonra tekrar çağırıyor bidaha kana bakiyolar beni bir gün sonra tekrar cagirdi sonra catlatma ignesi baskılamak ignesi vardı onların saatini verdiler bir gün sonrada yumurtalar toplandı yumurta takibi çok sık oluyo du uzun protokol de nasıl olur bilmiyorumİNŞAKLLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRISN YUMURTA TAKİBİ KAÇ GÜNDE BİR OLUYOR?
bana dr adetin 2.nci günü gel dedi birde üçret nasıl oluyor hepsi transferde mi yuymurta toplama damı veriliyrCanim ilkinde 5.gun gidiyosun orda kan aliyolar bide muayene oluyosun değerine göre 2 gün sonra tekrar çağırıyor bidaha kana bakiyolar beni bir gün sonra tekrar cagirdi sonra catlatma ignesi baskılamak ignesi vardı onların saatini verdiler bir gün sonrada yumurtalar toplandı yumurta takibi çok sık oluyo du uzun protokol de nasıl olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?