2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

kasıyorum genelde ama inşallah yumurta takibinde alışırım kasmam
Rahat edemeyecek
adet olmayı bekliyorum ama ameilayt sonrası düzen pek kalmadı bakalım bu ay 1 haftaya başlıycam inş.
Canim ya benimde öyle oldu bu adetim 10 gün gecikti öyle oldum çok zorladı beni bide az sürdü bugun 5.gun bitti bide iltihap oldu bu ay agridan duramadim

Kizlar doktordan geldim kostur kostur ogle arasinda gidp geliyorm walla hep stres.doktor iki asilamada tutmadi inan neden tutmadi diyemem çünkü bir sorun yok diyor.sonra asilama dedi deneyelim tekrar.sonra ben tüp bebek dedim sen karar vericeksin dedi Sonuçta.iki asilama negatif birdaha cok az bi ihtimal sonucta.hayirlisi bakalım ignelerimi aldim bugunden basliyorum bir hafta sonra yumurta kontrolü. Sonra bakicaz.bu arada vitamin ler dewam

Ee hayırlı olsun canim tup bebege başlamıyor sunuz demi hakkında hayırlısı canım inşallah asilama ile gelir bebisin canim

Rahat edemeyecek

Canim ya benimde öyle oldu bu adetim 10 gün gecikti öyle oldum çok zorladı beni bide az sürdü bugun 5.gun bitti bide iltihap oldu bu ay agridan duramadim
benimde amaliyat olduğum ay sadece progestan sayesinde düzenli oldum geçen ay tarlusal aldım bu ay bakalım ne olacak testleri vs yaptırdım bekliyoerum günü geçmesin inş.

benimde amaliyat olduğum ay sadece progestan sayesinde düzenli oldum geçen ay tarlusal aldım bu ay bakalım ne olacak testleri vs yaptırdım bekliyoerum günü geçmesin inş.
Ya bundan dolayı gecikmesi çok kötü psikolojim bozulmuştu insallah cok bekletmez seni canim

İNŞAKLLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRISN YUMURTA TAKİBİ KAÇ GÜNDE BİR OLUYOR?
Canim ilkinde 5.gun gidiyosun orda kan aliyolar bide muayene oluyosun değerine göre 2 gün sonra tekrar çağırıyor bidaha kana bakiyolar beni bir gün sonra tekrar cagirdi sonra catlatma ignesi baskılamak ignesi vardı onların saatini verdiler bir gün sonrada yumurtalar toplandı yumurta takibi çok sık oluyo du uzun protokol de nasıl olur bilmiyorum

bana dr adetin 2.nci günü gel dedi birde üçret nasıl oluyor hepsi transferde mi yuymurta toplama damı veriliyr

merhabalar,

4 aydır bahçeci fulya'da tüp bebek tedavisi görüyorum.

Evlenir evlenmez tüp bebek tedavisine başlama sebebim ise 1997 yılında yani 7 yaşındayken AML M4 lösemi hastasıydım.

türkiye 'de 2 kür almanya da 2 kür kemoterapi aldım.

1997 yılında almanya'da ablamdan ilik nakli yapıldı ve iyileştim.

Lösemi ile ilgili herhangi bir problemim bulunmamaktadır.

lise çağına gelene kadar yaklaşık 2004-2005 yıllarında regl görmemem sebebi ile izmir dokuz eylül üniversitesi hastanesi endokrinoloji bölümüne gittim ve bazı tahliller yapıldı.

Öncelikli ile yurt dışından getirdiğimiz ilaçla,regl görmeye başladım.

sonra ilaç değişikliği oldu cyclo prognova'yı kullanmaya başladım yaklaşık 8 yıldır cyclo prognova kullanarak regl gördüm.

normal yol ile regl görmediğim için ve bana konan menopoz tanısı sebebi ile bebeğimin olmama ihtimalini de biliyordum.

sonradan yaptığım araştırmalarla bahçeci'de karar kıldım.

doktorların hepsinin söylediği şey yumurta rezervimin çok az olması.

4 aydır farklı farklı tedavi uyguladık.

1.de

merional 150x3 kutu 15 gün kullandım yumurta oluşmadı.

2.de

klomen kullandım yumurta oluşmadı.

3.de

merional 150x2 kutu 5 gün

gonalef 150 mm 5 gün

klomen 5 gün

5 günün sonunda 1 yumurta oldu herhangi bir tahlil yapmadan yumurtayı aldılar ve yumurta büyümedi gelişimini tamamlamadı.

4.de bu ay ki tedavim

5 gün klomen kullandım herhangi bir büyüme olmadı.

5 günün sonundaki kontrolde ise 5 gün merional 300 kullanmamı ve e2 değerime baktırmamı istiyorlar.

son 2 denemelerde biosteron'a da başladım hala kullanıyorum.

Çalışma şartlarım çok yoğun ve ağır.

Bu süreç ise yıpratıcı.

Ayrıca ne kadar denersem deneyim vucudumun sağlıklı bir şekilde yumurta üreteceğine inanmıyorum .umudumu kaybettim açıkçası.

Açıkçası doğru bir yolda mıyım ? boşa mı kürek çekiyorum emin değilim.

bu konuda başkalarından duydunuz herhangi bir bilgi var mı ?
yada önerebileceğiniz doktor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…