2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Ben HRS de Tarık Aksu'da yaptıracağım ama tutmazsa 2. sini Recai Pabuçcu ya da Cem Akarsu'da yaptırmayı düşünüyorum.

Ben HRS de Tarık Aksu'da yaptıracağım ama tutmazsa 2. sini Recai Pabuçcu ya da Cem Akarsu'da yaptırmayı düşünüyorum.
NEREDE YAŞIYORSUN SORUN NEDİR? BEND EPKO VAR EŞİM VARİKOSEL AMELİYATI OLDU BENDE HİSTEROSKOPİ OLDUM ADET OLMAYI BEKLİYORUM SİZD EKİ SORUN NE?

merhaba bende histeroskopi oldum şimdide inşallah adet olmayı bekliyorum gümlrtim şu anda heyecanlıyım

Hayırlı olsun tedavin cnm.histo nsl geçti anestezili yapiliyo sanırım dimi.ben çalışıyorum da nsl gecer o gun agrin varmi.uzun protokolu bende bilmiyorum

Hadi hayırlısı arkadaşım başta sen ve sonra bizler alicaz bu mitlu haberi inş. Bu cuma günü hepimizin dualari kabul olsun inşallah
Canim ben nisanda haber verebilirim uzun protokol yaptığım için 21.gun ignelere baslayacagim adet olacağım 3 gün sizin gibi baslayacagim benim biraz daha geç olacak canim

İNŞALLAH AMİN NERELERDE YAPTIRIYORSUNUZ TÜP BEBEKLERİ BEN MUSTAFA ACETTEN İNŞALLAH ALLAH KISMET EDERSE
benim yaştan dolayı canım yaşım 37 olcak çünkü birde çikolata kistim var 3 cm ondan dolayı tüp bebek dediler. Özel bahçeci fulya da yaptırıyorum mustafa bahçeci doktorum

BAAN DOKTORUM GEREK YOK DEDİ KISA MUAYENE GİBİ DİYOR AMA ARKADAŞIM OLDU CANI ÇOK YANMIŞ TEKRAR YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYOR CANI YANDIĞI İÇİN
Vajinusmusum dedin di mi canim. Muayene yaptırabiliyor musun. Ben de atlattim ama muayenede hala çoook zorlanıyorum. Demek acıtıyor. Kesin anestezi isterim

Vajinusmusum dedin di mi canim. Muayene yaptırabiliyor musun. Ben de atlattim ama muayenede hala çoook zorlanıyorum. Demek acıtıyor. Kesin anestezi isterim
atlattım sayılmaz ama dr.eli hafif ve durumumu bildiği için yardımcı oluyor tüp bebe ile inşallah aşarım
vbana aneztesiye gerek yok olursun dedi transferi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…