2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

cnm inss bolbol kaliteli yumurtalarin olsun sonrada sana bebis olarak gelsin ne guzel yolu yariladin maşallah çok sevindim herşey yolunda olmasina

Kızlaaaarrr hamıleyımmmmmm
tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin inşallah

cnm inss bolbol kaliteli yumurtalarin olsun sonrada sana bebis olarak gelsin ne guzel yolu yariladin maşallah çok sevindim herşey yolunda olmasina

tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin inşallah

İnşallah bitanem Sagol..evt yariladil asıl heyecan yarın basliyo bakalim esimin 2 tüp sperm guzelce çözülecekmi kaç embriyom olucak...cok merak ediyorum

hayırlısı olsun canım inşallah güzel embriyoların olur çok heyecanlandım inşallah hepimiz buraya hamileyim diye yazabiliriz

İnşallah cnm benim..peş peşe veririz hamilelik haberimizi

Gunaydinlar, yarim saat önce transferim gerçekleşti. 2 embriyomuz vardi 1 tanesi birinci kaliteymis, diğeri ise orta kalite. İkisi de yerlestirildi.
Şimdi gelsin test günü
İnşallah pozitif sonuçlar alırsın aklına hiç kötü bi şey getirme hayal kur ninni dinle pozitif düşün pozitif olsun allah herkese nasip etsin

Günaydın hamişler ve hamiş adayları iyi pazarlar
Yarın test yaptıracak varmı
günaydın cnm inss hiç bir sorun çıkmayacak cnm senin yumilerin spermlerle büyük aşk yaşayıp çok güzel döllenecekler sen güzel haberler vereceksin bize dualarimdasin allah işini rast getirsin cnm

Gunaydinlar, yarim saat önce transferim gerçekleşti. 2 embriyomuz vardi 1 tanesi birinci kaliteymis, diğeri ise orta kalite. İkisi de yerlestirildi.
Şimdi gelsin test günü
cnm bebislerin annesine sımsıkı tutunsunlar inşallah hayırlı olsun transferin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…