- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.981
inş bizde pozitif ekleniriz bu listeye
Evet oldum doktoru aradım ppazartesi gel dedi üçüncü gün olcak pazartesi ama heralde o gün de başlanıyor tedaviye inş başlar daİnşallah cnm sen adet oldunmu
Evet oldum doktoru aradım ppazartesi gel dedi üçüncü gün olcak pazartesi ama heralde o gün de başlanıyor tedaviye inş başlar da
Canim olgalutranmiydi neydi ole bisi.Ama transfer oncesi biseyim yoktu.Canım sen hangi catlatma iğnesini yaptın adı neydi benim de risk vardı doktor farklı bi iğne verdi çok şükür hiç bi şey olmadı. Benim ıgnem gonapepty ıdı
Benimki de ovitrelle
cnm inss bolbol kaliteli yumurtalarin olsun sonrada sana bebis olarak gelsin ne guzel yolu yariladin maşallah çok sevindim herşey yolunda olmasinaGünaydın Kızlar..bende muayene oldum pazartesi yumoslari toplayalim dedi doktor..
Bu defa 10 günde tamamlanmis olucak tedavim.
Bu gece catlatma ignesini olucam
Ay inşallah yumurtalarim olgun kaliteli çıkarlar
Bugün test yapacak arkadaşlar inşallah pozitifi görürsünüz ALLah yüzünüzü guldurur inşallah
tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin inşallahKızlaaaarrr hamıleyımmmmmm
Transfer gununden beri agliyrm hissedyrm tutmadi diye. Su an durdum ama aglamayi kestm faydasi yok cunku
hayırlısı olsun canım inşallah güzel embriyoların olur çok heyecanlandımBenimde ovitrelle 5 dk önce vurdum..
Semn nasilsin kuzu
canım üzülme dicem ama anlamsız bir önceki tedavimde bende negatif aldım anlayabiliyorum seni peki dondurulmuşun var mı?Transfer gununden beri agliyrm hissedyrm tutmadi diye. Su an durdum ama aglamayi kestm faydasi yok cunku
1 tanecik var canm kararsizimcanım üzülme dicem ama anlamsız bir önceki tedavimde bende negatif aldım anlayabiliyorum seni peki dondurulmuşun var mı?
Kizlarr nasılsınız bakalım nevar ne yok maşallah liste hamis dolmuş şükür geri kalanlarda inş hamis olarak yazılır
cnm inss bolbol kaliteli yumurtalarin olsun sonrada sana bebis olarak gelsin ne guzel yolu yariladin maşallah çok sevindim herşey yolunda olmasina
tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin inşallah
hayırlısı olsun canım inşallah güzel embriyoların olur çok heyecanlandıminşallah hepimiz buraya hamileyim diye yazabiliriz
İnşallah pozitif sonuçlar alırsın aklına hiç kötü bi şey getirme hayal kur ninni dinle pozitif düşün pozitif olsunGunaydinlar, yarim saat önce transferim gerçekleşti. 2 embriyomuz vardi 1 tanesi birinci kaliteymis, diğeri ise orta kalite. İkisi de yerlestirildi.
Şimdi gelsin test günü
Günaydın güne hamıs başlamak çok güzelmiş inşallah test yaptıracaklar güzel haber verirler... benim de ikinci testim var yarınGünaydın hamişler ve hamiş adayları iyi pazarlar
Yarın test yaptıracak varmı
Ne güzel söyledin evet öyle olucamİnşallah pozitif sonuçlar alırsın aklına hiç kötü bi şey getirme hayal kur ninni dinle pozitif düşün pozitif olsunallah herkese nasip etsin
günaydınGünaydın hamişler ve hamiş adayları iyi pazarlar
Yarın test yaptıracak varmı
cnm bebislerin annesine sımsıkı tutunsunlar inşallah hayırlı olsun transferin cnmGunaydinlar, yarim saat önce transferim gerçekleşti. 2 embriyomuz vardi 1 tanesi birinci kaliteymis, diğeri ise orta kalite. İkisi de yerlestirildi.
Şimdi gelsin test günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?