2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

canim tefavin hayirli olur i sallah. 5.güne takilip uzme kendini. benim ilk tedavim de 2. gün embriyosuu tutmustu ama malesef 8.haftada kaybettim
sonuc olarak tuttu. nasip kismet bu isler keske sadece tutmasi güne bağli olsa

Hadi gozun aydin canim cok sevindim ayrintilari yaz bize belirtilerini agrarini bizlerede umut olur
Malum kasık ağrısı aşırı gaz tabi bi de onun sancısı göguslerim çok hassastı yatakta dönerken gece uykumdan uyandırıyodu onun dışında başka hiç bi şey yoktu. Tek embriyo transfer edildi 5. Gün. 9. Günümdü bugün 178 çıktı oturdum hastanede bekledim 45 dk sonra çıkar dedi sonra kan alan kız orda başka bi kızla konuştu adımı duydum sanki eyvah dedim tutmadı nasıl söyleyeceklerini konuşuyorlar dedim kendi kendime çünkü kan verirken ağladım sonuç çıkana kadar da ağladım sonra seslendıler gözün aydın dedi kadın herkesin içinde çığlık attım bütün ekip sarıldık birbirimize doktorum da geldi allahım o an gözümün önünden gitmiyor çok şükür rabbime allah herkese nasip etsin bu duyguyu çok başkaymış bambaşka... Pzt tekrar test var inşallah yükselmeye devam eder bebeğim büyür...

Insllah canim degerlerin kat kat artar allahim kucaginada almayi nasip etsin insllah darisi bize

Gözün aydın.hayırlı olsun.darısı bizlere inş.

hamile olan arkadaşlar adına çok sevindim güzel haberler almak umut oluyor..bişey danışicam kızlar az önce merkezden aradilar 17 Taneden 13 tane embriyoyu dondurmuslar dr iyi durumdalar demiş. 3. gün embriyosu bu arada. neden 5. Güne kadar devam etmediler guvenemediler mi acaba böyle bi durumla karşılasan oldu mu??

arkadasim benim de 3.gün donduruldu. nedenini bilemiyorumsormadim acikcasi. he merkez ayni olmuyor kimi 3. kimi 5
gün donduruyor.

Hayirli günler kizlar benim dün kahverengi lekem geldi. Bugün 11. gunum kan testi değerin 57 ,58 .doktorla gorusemedim daha merkezdeki hemşire ara da bi değer bişey diyemem dedi. Tek embriyo koydular. Sizce hamile miyim . Burada hamile olanları da okudum. Yorumlarinizi bekliyorum...

kacinci gün embriyosu arkadasim. degerin hamilelik icin yeterli ama hemsireler temkinli yaklasiyor. benim ilk denemem de 2.gün embriyosu 11.gün 23 cikmisti. hemsire ya gec tutunma yada kimyasal demisti degerim katlanmisti ama 8.haftada kaybettim. canim katlanmasi onemli

Canim 3. Gün embriyosu .Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…