2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Sen nerede tedavi oluyorsun. 10-15 gün içinde toplanacak. Bugün regl oldum yarın arayıp randevu alıcam. Sana da kolay gelsin.

Sen nerede tedavi oluyorsun. 10-15 gün içinde toplanacak. Bugün regl oldum yarın arayıp randevu alıcam. Sana da kolay gelsin.
Ben trabzonda fakülte hastanesinde tedavi oluyorum benimde olmam yakın zaten doktor adet 3.günü gel dedi ilaçların etkisine bakacak Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin tabi verene kadar da isyan etmeden sabredip beklemeyi nasip etsin

Kizlar bugun kantesti yaptirdim 10 cu gunumdu 1.20 cikti cok uzgunum olmadi
Sakin üzülme her nasip vaktine esir demekki daha zamanı var belki de rabbim böyle bizi gunahlarimizidan temizliyor ki yavrularim iz bize geldiğinde temiz bir nesil yetistirebilelim

Cok sagol canim evet haklisin ama insan cok yìpraniyor uzulmemek icin karsi koyamiyorsun elimde degil saglikla kucagina alirsun insalh bebegini
Amin insallah canim benden de su aldilar biliyorsun gebelik var ama tekrar sismeye basladim gibi hissediyorum 1 haftadir yatiyorum.Tekrar ayni seyi yasamamak icin ben de caba gosteriyorum.Sikintilar hayatta hep var Allah senin icin hayirlisini boyle gormus demekki .Zor bir surec ama sinav yerindeyiz tevekkul icerisinde bakarsan hayata ne psikolojini nede esini yormamis olursun .

Amin inslalh canim nekadar zman sonra tekrar deneyebilirim cok beklemek istemiyorum
Amin inslalh canim nekadar zman sonra tekrar deneyebilirim cok beklemek istemiyorum

Catlatma ignemi yarım saat erken yaptım, cok kotuyum napicam iptal mi olur yumurta toplama işlemi

Catlatma ignemi yarım saat erken yaptım, cok kotuyum napicam iptal mi olur yumurta toplama işlemi
canim yumurta toplama saat kacta yapilacak. iptal olmaz sanirim ama saata cok dikkat ediyorlar. mutlaka ama mutlaka suan degilse bile sabah arayip sor doktoruna.anestezi veriyorlar ya saati ona göre ayarliyorlar. bende bilemedim canim yaa

canim yumurta toplama saat kacta yapilacak. iptal olmaz sanirim ama saata cok dikkat ediyorlar. mutlaka ama mutlaka suan degilse bile sabah arayip sor doktoruna.anestezi veriyorlar ya saati ona göre ayarliyorlar. bende bilemedim canim yaa
8 de hastanede ol dediler, 8 bucukta yatis işlemleri yapılacak, kafam çok karışıktı off insaallah bişey olmaz

Bedazzldo senin testin yenilendimi? Merak ettim
Kent merhaba 80 çıktıktan bir gün sonra tekrarladım 111 çıktı. Az bişey daha iyi geçen teste göre. 2 gün ara verseydin muhtemelen 140-150 civarı bişey çıkarsı. Ama yine de 2 ye katlamıyor. 29 unda doktor çağırdı o güne kadar başka test yapmadan beklicem nolcak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…