2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ağzından bal damliyo canım yaa
Sağol ALLAH razı olsun..

Merhaba arkadaşlar. Ben 36 yaşındayım ve yumurtalık rezerv sıkıntısı var. Uzun protokolle başlıyorum. Adana başkentte Bülent Bey in hastasıyım. Aslında gecen regli dönemimden önce başlanacaktı ama 18. Günümde ya stresten ya da baharın etkisi erken regl olunca bu aya kaldı. Adet düzenleyicim bitti şimdi. Buyume hormonuna başladım. Regl olunca tedavim başlayacak hayırlısıyla. Hepimizin güzel haberleri olsun.
Ama sormak istediğim birşeyler var.
2. Ve 3. Gün kontrole gittikten sonra yumurta toplama işlemi yaklaşık kaç gün sürüyor?

Slm cnm hoşgeldin bende adana Bşk hastasiyim inss tedavin olumlu sonuçlanır ortalama adetin 10 ila 15 gün arası toplanır yumilerin cnm

Slm cnm hoşgeldin bende adana Bşk hastasiyim inss tedavin olumlu sonuçlanır ortalama adetin 10 ila 15 gün arası toplanır yumilerin cnm[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim. Çalışınca bir taraftan izinleri de ayarlamak gerekecek. :)

Slm cnm hoşgeldin bende adana Bşk hastasiyim inss tedavin olumlu sonuçlanır ortalama adetin 10 ila 15 gün arası toplanır yumilerin cnm

Çok teşekkür ederim. Çalışınca bir taraftan izinleri de ayarlamak gerekecek. :)[/QUOTE]
Çok sık gidilmiyor zaten cnm ayarlarsin

Bende uzun protokolle başladım doktor önce doğum kontrol verdi şimdi ise yumurtaları baskılayıcı ilaca baslayacam ve adetin 3.günü çağırdı tekrar bende merak ediyorum kaçıncı gün olacak yumurta toplama acaba

evet ankara başkent hulusi hoca mı göğsen hocaya mı gıdıoyorsun memnun musun bana bıraz bılgı verebılır mısın
Gogsen hocaya gidiyorum ben tavsiye ile ona gittim bir arkadaşım yedi defa gosgsen hocada yaptırdı ve sonunda bir kızı oldu .Ben ona keşke doktorunu değişirsen dediğimde Hayır böyle samimi doktor bulamam dedi .Ben memnun muyum?hiç kimsenin bulamadığı sorunları buldu bende.Ama başkent çok kalabalık o biraz beni rahatsız ediyor her gittiğimde saatlerce bekliyorum son gidişimde erteledi ama niye erteledigjnj bile doğru düzgün anlatmadı çünkü işlem vardı birsürü yani kalabalık başta beni çık huzursuz , etti benle nasıl ilgilenecek lee ki dedim ama Gogsen hocaya istediğin zamn ulasaboliyoesun Hulusi hocada çok iyiymiş Ondan da memnun olan çok kişi var böyle inş iyi sonuçlar alırız

Günaydın hamişler ve hamiş adayları iyi pazarlar
Yarın test yaptıracak varmı
Bitanem naislsin ins o spermcikler çok kaliteli cozulurler kaliteli embiriyo lar oluşur ins arkadasim bana bi arkdasimlarim ulun hocayı tavsiye edio sen ne dersin galiba hocada rapor gecioo ulun hocada tedavi olup memnun kalanlar var mı ?doğru hatırlıyorum siz gitmişti biz ulun hocaya umutta ken ...

Iyiyim cnm sen nasılsın..inşallah cnm ya inşallah ALLAH razı olsun.ulun hoca benim doktorum cnm tabiki tavsiye ederim hoca umuttan ayrilmasaydi onda devam edecektim ama ulun bey başka biyerle anlasmali galiba medicalparkla galiba muayenehaneside var galiba tam bilmiyorum ama..rapor geciyorsa git derim cnm..ulun beyde Cokk iyi bi doktor

Canim uzulme sakin her iste bir hayir vardir.Allah herseyin en iyi zamanini bilir.Bizler hamile kaldik ama endiselerimiz devam ediyor.Hayatta endiseler beklentiler bitmiyor yani.Durumunuz musahit olunca tekrar denersiniz insallah.
Cok sagol canim evet haklisin ama insan cok yìpraniyor uzulmemek icin karsi koyamiyorsun elimde degil saglikla kucagina alirsun insalh bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…