- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.001
Hangi başkent Ankara ise ben orda yaptırıyorumbaşkentte tüp bebek yaptıran var mı kızlar nasipse bende regl olduğumda oraya gidicem
evet ankara başkent hulusi hoca mı göğsen hocaya mı gıdıoyorsun memnun musun bana bıraz bılgı verebılır mısınHangi başkent Ankara ise ben orda yaptırıyorum
günaydıncnm inss hiç bir sorun çıkmayacak cnm senin yumilerin spermlerle büyük aşk yaşayıp çok güzel döllenecekler sen güzel haberler vereceksin bize dualarimdasin allah işini rast getirsin cnm
cnm bebislerin annesine sımsıkı tutunsunlar inşallah hayırlı olsun transferin cnm
Slm cnm hoşgeldin bende adana Bşk hastasiyim inss tedavin olumlu sonuçlanır ortalama adetin 10 ila 15 gün arası toplanır yumilerin cnmMerhaba arkadaşlar. Ben 36 yaşındayım ve yumurtalık rezerv sıkıntısı var. Uzun protokolle başlıyorum. Adana başkentte Bülent Bey in hastasıyım. Aslında gecen regli dönemimden önce başlanacaktı ama 18. Günümde ya stresten ya da baharın etkisi erken regl olunca bu aya kaldı. Adet düzenleyicim bitti şimdi. Buyume hormonuna başladım. Regl olunca tedavim başlayacak hayırlısıyla. Hepimizin güzel haberleri olsun.
Ama sormak istediğim birşeyler var.
2. Ve 3. Gün kontrole gittikten sonra yumurta toplama işlemi yaklaşık kaç gün sürüyor?
Slm cnm hoşgeldin bende adana Bşk hastasiyim inss tedavin olumlu sonuçlanır ortalama adetin 10 ila 15 gün arası toplanır yumilerin cnm
Bende uzun protokolle başladım doktor önce doğum kontrol verdi şimdi ise yumurtaları baskılayıcı ilaca baslayacam ve adetin 3.günü çağırdı tekrar bende merak ediyorum kaçıncı gün olacak yumurta toplama acabaMerhaba arkadaşlar. Ben 36 yaşındayım ve yumurtalık rezerv sıkıntısı var. Uzun protokolle başlıyorum. Adana başkentte Bülent Bey in hastasıyım. Aslında gecen regli dönemimden önce başlanacaktı ama 18. Günümde ya stresten ya da baharın etkisi erken regl olunca bu aya kaldı. Adet düzenleyicim bitti şimdi. Buyume hormonuna başladım. Regl olunca tedavim başlayacak hayırlısıyla. Hepimizin güzel haberleri olsun.
Ama sormak istediğim birşeyler var.
2. Ve 3. Gün kontrole gittikten sonra yumurta toplama işlemi yaklaşık kaç gün sürüyor?
Gogsen hocaya gidiyorum ben tavsiye ile ona gittim bir arkadaşım yedi defa gosgsen hocada yaptırdı ve sonunda bir kızı oldu .Ben ona keşke doktorunu değişirsen dediğimde Hayır böyle samimi doktor bulamam dedi .Ben memnun muyum?hiç kimsenin bulamadığı sorunları buldu bende.Ama başkent çok kalabalık o biraz beni rahatsız ediyor her gittiğimde saatlerce bekliyorum son gidişimde erteledi ama niye erteledigjnj bile doğru düzgün anlatmadı çünkü işlem vardı birsürü yani kalabalık başta beni çık huzursuz , etti benle nasıl ilgilenecek lee ki dedim ama Gogsen hocaya istediğin zamn ulasaboliyoesun Hulusi hocada çok iyiymiş Ondan da memnun olan çok kişi var böyle inş iyi sonuçlar alırızevet ankara başkent hulusi hoca mı göğsen hocaya mı gıdıoyorsun memnun musun bana bıraz bılgı verebılır mısın
Kizlar bugun kantesti yaptirdim 10 cu gunumdu 1.20 cikti cok uzgunum olmadi
3 gun embriyosu canim uzulmemek elde degilCnm kaçıncı gün embriyosuydu.12.gün bi daha test yaparsin üzülme..
Bitanem naislsin ins o spermcikler çok kaliteli cozulurler kaliteli embiriyo lar oluşur ins arkadasim bana bi arkdasimlarim ulun hocayı tavsiye edio sen ne dersin galiba hocada rapor gecioo ulun hocada tedavi olup memnun kalanlar var mı ?doğru hatırlıyorum siz gitmişti biz ulun hocaya umutta ken ...Günaydın hamişler ve hamiş adayları iyi pazarlar
Yarın test yaptıracak varmı
Bitanem naislsin ins o spermcikler çok kaliteli cozulurler kaliteli embiriyo lar oluşur ins arkadasim bana bi arkdasimlarim ulun hocayı tavsiye edio sen ne dersin galiba hocada rapor gecioo ulun hocada tedavi olup memnun kalanlar var mı ?doğru hatırlıyorum siz gitmişti biz ulun hocaya umutta ken ...
3 gun embriyosu canim uzulmemek elde degil
bilmiyorumki ama umudum kalmadi sanmamHani deger yukselmezmi acaba ya
Canim uzulme sakin her iste bir hayir vardir.Allah herseyin en iyi zamanini bilir.Bizler hamile kaldik ama endiselerimiz devam ediyor.Hayatta endiseler beklentiler bitmiyor yani.Durumunuz musahit olunca tekrar denersiniz insallah.Kizlar bugun kantesti yaptirdim 10 cu gunumdu 1.20 cikti cok uzgunum olmadi
Cok sagol canim evet haklisin ama insan cok yìpraniyor uzulmemek icin karsi koyamiyorsun elimde degil saglikla kucagina alirsun insalh bebeginiCanim uzulme sakin her iste bir hayir vardir.Allah herseyin en iyi zamanini bilir.Bizler hamile kaldik ama endiselerimiz devam ediyor.Hayatta endiseler beklentiler bitmiyor yani.Durumunuz musahit olunca tekrar denersiniz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?