2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bugün doktorum anlattı canım 5 üzeri teknik olarak hamile dir ama biz 30un üzerine hamılesın deriz dedi 50 nin üzeri de sağlıklı gebelik olarak kabul ederiz dedi tekrarlanıncaya kadar yükselir bence takm kafana

Bugün doktorum anlattı canım 5 üzeri teknik olarak hamile dir ama biz 30un üzerine hamılesın deriz dedi 50 nin üzeri de sağlıklı gebelik olarak kabul ederiz dedi tekrarlanıncaya kadar yükselir bence takm kafana

Canim benim ya buna çok sevindim. :) Rabbim de seni sevindirsin. Allahu teala razı olsun

Kizlar ben Pazar aksamindan beri kotuyum transfer sonrasi ohss oldum.Sistikce sistim bulanti kusma,oturup kalkamama birsey yiyememe durumuna geldim bugun 2. kez doktora gittim su cektiler benden 2600kg .İslem oncesi kan vermistim tek tesellim gebe cikmam .Tekrar ayni seyleri yasamaktan cok cekiniyorum.Vucut tekrar su toplayabilirmis.Buarada yapilan mudahale vajinadan oldugu icin gebeligin duzgun gidip gitmemesiyle ilgili endise duyuyorum bana dua edin

Canım çok geçmiş olsun inş tekrarlamaz inş bebeginde seninledir güzel şeyler düşün dualarım seninle

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bi şey olmaz

Cok geçmiş olsun, bana da ohss olmayayim diye dostinex verdiler,catlatma ignesini yaptığım gün baslamam gerekiyormus 8 gün ,sana vermediler mi bu ilacı, gebelik oluşursa daha da artıyor ohss yani çok zor ama insan olmasını da istiyor bir taraftan.insaallah güzel haber alirsin da bu cektigin sıkıntıyı unutuverirsin

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. 23 mart test günü..

3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. 24 mart sanırım

5- prenses1989. HAMİLE

6- metceykelebek HAMİLE

7- Justibelingt 26 mart test günü

8- asklarinenguzeli. 29 mart test günü

9- the--banking = 29 mart test gunu

10- Bella86. 29 mart test günü

11- ellem. 29 mart test günü

12- zemberek_61. 29 mart test günü

13-YaseminNarin 31 Mart test günü

14- Gulgonca86 2 nisan test günü

Cok gecmis olsun canim gebeliginde saglikla ilerler işallah bol bol su ic protein tuket

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. 23 mart test günü..

3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. 24 mart sanırım

5- prenses1989. HAMİLE

6- metceykelebek HAMİLE

10- Bella86. HAMİLE

11- Ellem. HAMİLE

Yok canim vermediler bana.Doktor ne derse onu yapiyorsunuz.Normalde benim transferim ertelenecekti ultrasonda cok yumurta olusmus diye ohss riskine karsi ama risksiz toplaninca transfer ettiler.Transferden sonra 5. Gun sismeye basladim.Allah hickimsenin basina vermesin herkese saglikli gebelikler diliyorum biranda 5 aylik koca bir karina sahip olmak cok zor.Kusmayida bu tetikliyormus.

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF

3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF

5- prenses1989. HAMİLE

6- metceykelebek HAMİLE

10- Bella86. HAMİLE

11- Ellem. HAMİLE

Canım sen hangi catlatma iğnesini yaptın adı neydi benim de risk vardı doktor farklı bi iğne verdi çok şükür hiç bi şey olmadı. Benim ıgnem gonapepty ıdı

inş bizde pozitif ekleniriz bu listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…