- 12 Şubat 2016
- 278
- 214
- 23
- 34
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.961
Doktorunda demis zaten oyledir inslalh allah gonlundekini versin caniminş. canım ya bende çok ikiz istiyorum büyük ihtimalle ikiz dedi doktor ama
aslinda degerin normal canim ya iki sonra tekrarlarsin katlanmasi önemli
Bugün doktorum anlattı canım 5 üzeri teknik olarak hamile dir ama biz 30un üzerine hamılesın deriz dedi 50 nin üzeri de sağlıklı gebelik olarak kabul ederiz dedi tekrarlanıncaya kadar yükselir bence takm kafanaHayirli günler kizlar benim dün kahverengi lekem geldi. Bugün 11. gunum kan testi değerin 57 ,58 .doktorla gorusemedim daha merkezdeki hemşire ara da bi değer bişey diyemem dedi. Tek embriyo koydular. Sizce hamile miyim . Burada hamile olanları da okudum. Yorumlarinizi bekliyorum...
Bugün doktorum anlattı canım 5 üzeri teknik olarak hamile dir ama biz 30un üzerine hamılesın deriz dedi 50 nin üzeri de sağlıklı gebelik olarak kabul ederiz dedi tekrarlanıncaya kadar yükselir bence takm kafana
Amin inşallah canım benim sağlıkla alalım kucağımıza allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesinCanim benim ya buna çok sevindim.:) Rabbim de seni sevindirsin. Allahu teala razı olsun
Amin canim. Rabbim o gunleri de gostersin bizlere..Amin inşallah canım benim sağlıkla alalım kucağımıza allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin
Canım çok geçmiş olsun inş tekrarlamaz inş bebeginde seninledir güzel şeyler düşün dualarım seninleKizlar ben Pazar aksamindan beri kotuyum transfer sonrasi ohss oldum.Sistikce sistim bulanti kusma,oturup kalkamama birsey yiyememe durumuna geldim bugun 2. kez doktora gittim su cektiler benden 2600kg .İslem oncesi kan vermistim tek tesellim gebe cikmam .Tekrar ayni seyleri yasamaktan cok cekiniyorum.Vucut tekrar su toplayabilirmis.Buarada yapilan mudahale vajinadan oldugu icin gebeligin duzgun gidip gitmemesiyle ilgili endise duyuyorum bana dua edin
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bi şey olmazKizlar ben Pazar aksamindan beri kotuyum transfer sonrasi ohss oldum.Sistikce sistim bulanti kusma,oturup kalkamama birsey yiyememe durumuna geldim bugun 2. kez doktora gittim su cektiler benden 2600kg .İslem oncesi kan vermistim tek tesellim gebe cikmam .Tekrar ayni seyleri yasamaktan cok cekiniyorum.Vucut tekrar su toplayabilirmis.Buarada yapilan mudahale vajinadan oldugu icin gebeligin duzgun gidip gitmemesiyle ilgili endise duyuyorum bana dua edin
Cok geçmiş olsun, bana da ohss olmayayim diye dostinex verdiler,catlatma ignesini yaptığım gün baslamam gerekiyormus 8 gün ,sana vermediler mi bu ilacı, gebelik oluşursa daha da artıyor ohss yani çok zor ama insan olmasını da istiyor bir taraftan.insaallah güzel haber alirsin da bu cektigin sıkıntıyı unutuverirsinKizlar ben Pazar aksamindan beri kotuyum transfer sonrasi ohss oldum.Sistikce sistim bulanti kusma,oturup kalkamama birsey yiyememe durumuna geldim bugun 2. kez doktora gittim su cektiler benden 2600kg .İslem oncesi kan vermistim tek tesellim gebe cikmam .Tekrar ayni seyleri yasamaktan cok cekiniyorum.Vucut tekrar su toplayabilirmis.Buarada yapilan mudahale vajinadan oldugu icin gebeligin duzgun gidip gitmemesiyle ilgili endise duyuyorum bana dua edin
Cok gecmis olsun canim gebeliginde saglikla ilerler işallah bol bol su ic protein tuketKizlar ben Pazar aksamindan beri kotuyum transfer sonrasi ohss oldum.Sistikce sistim bulanti kusma,oturup kalkamama birsey yiyememe durumuna geldim bugun 2. kez doktora gittim su cektiler benden 2600kg .İslem oncesi kan vermistim tek tesellim gebe cikmam .Tekrar ayni seyleri yasamaktan cok cekiniyorum.Vucut tekrar su toplayabilirmis.Buarada yapilan mudahale vajinadan oldugu icin gebeligin duzgun gidip gitmemesiyle ilgili endise duyuyorum bana dua edin
Yok canim vermediler bana.Doktor ne derse onu yapiyorsunuz.Normalde benim transferim ertelenecekti ultrasonda cok yumurta olusmus diye ohss riskine karsi ama risksiz toplaninca transfer ettiler.Transferden sonra 5. Gun sismeye basladim.Allah hickimsenin basina vermesin herkese saglikli gebelikler diliyorum biranda 5 aylik koca bir karina sahip olmak cok zor.Kusmayida bu tetikliyormus.Cok geçmiş olsun, bana da ohss olmayayim diye dostinex verdiler,catlatma ignesini yaptığım gün baslamam gerekiyormus 8 gün ,sana vermediler mi bu ilacı, gebelik oluşursa daha da artıyor ohss yani çok zor ama insan olmasını da istiyor bir taraftan.insaallah güzel haber alirsin da bu cektigin sıkıntıyı unutuverirsin
Cok tesekkur ederim canim insallah.Oyle yapmaya cabaliyorum .Cok gecmis olsun canim gebeliginde saglikla ilerler işallah bol bol su ic protein tuket
Cok tesekkur ederim canim insallah.Oyle yapmaya cabaliyorum .
cok tesekkur ederim canm insallah.çok geçmiş olsunn..hayırlı olsun hamileliğinde Allah tamamına erdirsin inş
Canım sen hangi catlatma iğnesini yaptın adı neydi benim de risk vardı doktor farklı bi iğne verdi çok şükür hiç bi şey olmadı. Benim ıgnem gonapepty ıdıYok canim vermediler bana.Doktor ne derse onu yapiyorsunuz.Normalde benim transferim ertelenecekti ultrasonda cok yumurta olusmus diye ohss riskine karsi ama risksiz toplaninca transfer ettiler.Transferden sonra 5. Gun sismeye basladim.Allah hickimsenin basina vermesin herkese saglikli gebelikler diliyorum biranda 5 aylik koca bir karina sahip olmak cok zor.Kusmayida bu tetikliyormus.
inş bizde pozitif ekleniriz bu listeye1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justibelingt 26 mart test günü
8- asklarinenguzeli. 29 mart test günü
9- the--banking = 29 mart test gunu
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. 29 mart test günü
13-YaseminNarin 31 Mart test günü
14- Gulgonca86 2 nisan test günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?