- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.041
İnsaallah canım
İnsaallah canım bir sorun olmaz,benim salı günü olacak insaallahCnm yarım saat için iptal etmezler bencede.
Yarın seninde opu olacak demek
İnsaallah canım bir sorun olmaz,benim salı günü olacak insaallah
Hakkımızda hayirlisi olsun insaallah, benim ilk olacak heyecanlıyım, bide giderken yanımıza yedek kıyafet falan almak gerekiyor muHimm bugun yaptin dogru salı olur opu hadi hayırlısı.
Bende yarın gidiyorum opuya
Hakkımızda hayirlisi olsun insaallah, benim ilk olacak heyecanlıyım, bide giderken yanımıza yedek kıyafet falan almak gerekiyor mu
Yaa insaallah bu defa yüzün güler canım, ertesi gün ağrı oluyor mu peki, işe gidebiliriyimAmincnm inşallah
.benim 5. Olucak opu.
Yinede heyecanliyim..metaktayim.insallah herşey iyi ilerler hepimiz için.yok cnm ben.kiyafet almiyorim yedek.fazla durmuyosun zaten..ama rahat kıyafetlerle gidebilir sin
Canım bi arkadason gorumcesi gidiyormuş çok memnun kendisi ikinciye tekrar gidicek ins evet kuzu rapor geçiyor sanırım bende bi arastiricam hepimizin için hayirlisi olsun ins canim teşekkür ederim nezman yazsam cevap yazıyorsun canimIyiyim cnm sen nasılsın..inşallah cnm ya inşallah ALLAH razı olsun.ulun hoca benim doktorum cnm tabiki tavsiye ederim hoca umuttan ayrilmasaydi onda devam edecektim ama ulun bey başka biyerle anlasmali galiba medicalparkla galiba muayenehaneside var galiba tam bilmiyorum ama..rapor geciyorsa git derim cnm..ulun beyde Cokk iyi bi doktor
Canım bi arkadason gorumcesi gidiyormuş çok memnun kendisi ikinciye tekrar gidicek ins evet kuzu rapor geçiyor sanırım bende bi arastiricam hepimizin için hayirlisi olsun ins canim teşekkür ederim nezman yazsam cevap yazıyorsun canim
Yaa insaallah bu defa yüzün güler canım, ertesi gün ağrı oluyor mu peki, işe gidebiliriyim
Cuma günü sonucumu aldım malesef negatif . 8 ay önce ilk tupbebek denememi yaptirmistim yine negatif. 2 tüp demesi 2 side negatif okadar uzgunumki. Pozitif sonuç alan arkadaşlar hangi merkezlerde deneme yapıyorsunuz acaba ? Hangi tupbebek merkezleri daha iyi sonuç veriyor ?
Doktorunuz kim peki? Inşallah sizde evladınızi yeniden kucağına alırsınızMerhaba arkadaşım..üzüldüm negatif almana..inşallah 3.denemende kavuşsursun yavruna ben 3.tüp bebekte bi kizim oldu.hastanem bahceci umut tüp bebek.şimdi kardeş için başladık
Saoll kuzu Rabbim senide tedavinizde pozitif sonuç nasip etsin ...her isteyene nasip olsun ins canimİnşallah cnm seninde güzel haberlerini duyarız..arastir ulun hoca iyi doktorlardandir...RAbbim senin için neresi iyi olacaksa oraya yonlendirsin inşallah..iyi geceler
bilgi verdiğin için cok saolasın Can'ım gittiğin gibi hemen tedaviye başladı mı hangi testleri istedi sizden bende Pcos var eşimde sorun yokGogsen hocaya gidiyorum ben tavsiye ile ona gittim bir arkadaşım yedi defa gosgsen hocada yaptırdı ve sonunda bir kızı oldu .Ben ona keşke doktorunu değişirsen dediğimde Hayır böyle samimi doktor bulamam dedi .Ben memnun muyum?hiç kimsenin bulamadığı sorunları buldu bende.Ama başkent çok kalabalık o biraz beni rahatsız ediyor her gittiğimde saatlerce bekliyorum son gidişimde erteledi ama niye erteledigjnj bile doğru düzgün anlatmadı çünkü işlem vardı birsürü yani kalabalık başta beni çık huzursuz , etti benle nasıl ilgilenecek lee ki dedim ama Gogsen hocaya istediğin zamn ulasaboliyoesun Hulusi hocada çok iyiymiş Ondan da memnun olan çok kişi var böyle inş iyi sonuçlar alırız
Biz ilk gittiğimizde butun sonuclqrimiz elimuzdeydi sadece Fsh ve amh için kan verdim.Evet başladı hemen.Yani ilaç falan verdi ilk seferinde sonrakinde doğum kontrol verdi çok temkinli gidiyor ben hemen tüp yapalım dedim hayır dedi herşey tamm olduğunda başlıcam dedi yarın yine gidiyorum bakalım ne diyecekB
bilgi verdiğin için cok saolasın Can'ım gittiğin gibi hemen tedaviye başladı mı hangi testleri istedi sizden bende Pcos var eşimde sorun yok
Hayırlısı inşallah canım nazlı bebiş demekki. Yarına az kaldı hayırlısı bakalım bizlerede haber ver olur muKent merhaba 80 çıktıktan bir gün sonra tekrarladım 111 çıktı. Az bişey daha iyi geçen teste göre. 2 gün ara verseydin muhtemelen 140-150 civarı bişey çıkarsı. Ama yine de 2 ye katlamıyor. 29 unda doktor çağırdı o güne kadar başka test yapmadan beklicem nolcak bilmiyorum.
Doktorunuz kim peki? Inşallah sizde evladınızi yeniden kucağına alırsınız
Slm kızlar bende 26 sinda dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım 4 nisanda sonuç belli olucak bana da dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?