2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Hakkımızda hayirlisi olsun insaallah, benim ilk olacak heyecanlıyım, bide giderken yanımıza yedek kıyafet falan almak gerekiyor mu

Amincnm inşallah
.benim 5. Olucak opu.
Yinede heyecanliyim..metaktayim.insallah herşey iyi ilerler hepimiz için.yok cnm ben.kiyafet almiyorim yedek.fazla durmuyosun zaten..ama rahat kıyafetlerle gidebilir sin

Amincnm inşallah
.benim 5. Olucak opu.
Yinede heyecanliyim..metaktayim.insallah herşey iyi ilerler hepimiz için.yok cnm ben.kiyafet almiyorim yedek.fazla durmuyosun zaten..ama rahat kıyafetlerle gidebilir sin
Yaa insaallah bu defa yüzün güler canım, ertesi gün ağrı oluyor mu peki, işe gidebiliriyim

Canım bi arkadason gorumcesi gidiyormuş çok memnun kendisi ikinciye tekrar gidicek ins evet kuzu rapor geçiyor sanırım bende bi arastiricam hepimizin için hayirlisi olsun ins canim teşekkür ederim nezman yazsam cevap yazıyorsun canim

İnşallah cnm seninde güzel haberlerini duyarız..arastir ulun hoca iyi doktorlardandir...RAbbim senin için neresi iyi olacaksa oraya yonlendirsin inşallah..iyi geceler

Cuma günü sonucumu aldım malesef negatif . 8 ay önce ilk tupbebek denememi yaptirmistim yine negatif. 2 tüp demesi 2 side negatif okadar uzgunumki. Pozitif sonuç alan arkadaşlar hangi merkezlerde deneme yapıyorsunuz acaba ? Hangi tupbebek merkezleri daha iyi sonuç veriyor ?

Yaa insaallah bu defa yüzün güler canım, ertesi gün ağrı oluyor mu peki, işe gidebiliriyim

Sağol cnm hepimizin inşallah..
Cnm iyi olursun diğer güne agrin kalmaz benim öyle uzun suren ağrım olmadi ama kişiden kişiye değişir tabi

Merhaba arkadaşım..üzüldüm negatif almana..inşallah 3.denemende kavuşsursun yavruna ben 3.tüp bebekte bi kizim oldu.hastanem bahceci umut tüp bebek.şimdi kardeş için başladık

B
bilgi verdiğin için cok saolasın Can'ım gittiğin gibi hemen tedaviye başladı mı hangi testleri istedi sizden bende Pcos var eşimde sorun yok

B

bilgi verdiğin için cok saolasın Can'ım gittiğin gibi hemen tedaviye başladı mı hangi testleri istedi sizden bende Pcos var eşimde sorun yok
Biz ilk gittiğimizde butun sonuclqrimiz elimuzdeydi sadece Fsh ve amh için kan verdim.Evet başladı hemen.Yani ilaç falan verdi ilk seferinde sonrakinde doğum kontrol verdi çok temkinli gidiyor ben hemen tüp yapalım dedim hayır dedi herşey tamm olduğunda başlıcam dedi yarın yine gidiyorum bakalım ne diyecek

Hayırlısı inşallah canım nazlı bebiş demekki. Yarına az kaldı hayırlısı bakalım bizlerede haber ver olur mu

Arkadaşlar doktorum benden Amh testi istemedi. Bazı doktorlar tüp bebek öncesi bu testi istiyormuş. Amh de bebeğin tutunup tutunmayacagına bakıyorlarmıs anladığım kadarıyla. Ama zaten transferde bir sürü ilaç verecek tutunması icin. Sizce Amh testi yaptırmalımıyım. Buarada transferimi ohs olduğum icin mayıs ayına bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…