- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.061
canim amh testi bildigim kadariyla yumurta rezervine bakmak icin yapilan bir testArkadaşlar doktorum benden Amh testi istemedi. Bazı doktorlar tüp bebek öncesi bu testi istiyormuş. Amh de bebeğin tutunup tutunmayacagına bakıyorlarmıs anladığım kadarıyla. Ama zaten transferde bir sürü ilaç verecek tutunması icin. Sizce Amh testi yaptırmalımıyım. Buarada transferimi ohs olduğum icin mayıs ayına bıraktı
Uzuldum cnm senin adına inss üçüncü tedavin hamile kalacagin tedavin olsun inss vakti zamanı o zamandır insCuma günü sonucumu aldım malesef negatif . 8 ay önce ilk tupbebek denememi yaptirmistim yine negatif. 2 tüp demesi 2 side negatif okadar uzgunumki. Pozitif sonuç alan arkadaşlar hangi merkezlerde deneme yapıyorsunuz acaba ? Hangi tupbebek merkezleri daha iyi sonuç veriyor ?
cnm amh şart değil tedavide yumi rezarvi için o çünkü maşallah zaten senin rezervin iyiymis zaten hiç kafana takma cnm Dr güvenArkadaşlar doktorum benden Amh testi istemedi. Bazı doktorlar tüp bebek öncesi bu testi istiyormuş. Amh de bebeğin tutunup tutunmayacagına bakıyorlarmıs anladığım kadarıyla. Ama zaten transferde bir sürü ilaç verecek tutunması icin. Sizce Amh testi yaptırmalımıyım. Buarada transferimi ohs olduğum icin mayıs ayına bıraktı
teşekkürler zeymuss bende aklıma kötü bişey getirmemeye calisiyorumarkadasim benim de 3.gün donduruldu. nedenini bilemiyorumsormadim acikcasi. he merkez ayni olmuyor kimi 3. kimi 5
gün donduruyor.
Olabiliyor cnm aldığımız ilaçlar ruh halimiz etkiliyor cnm sorun olmazgünaydın arkadaşlar benim opu dan sonra adetim ön gün önce geldi bir sorun yoktur değil mi? iyice pinpirik oldum sanki
8 de hastanede ol dediler, 8 bucukta yatis işlemleri yapılacak, kafam çok karışıktı off insaallah bişey olmaz
Sanirim sırayı ona göre ayarlıyorlar o satte yapan birisi yoksa büyük sorun olmaz k buyukCatlatma ignemi yarım saat erken yaptım, cok kotuyum napicam iptal mi olur yumurta toplama işlemi
Cnm senin bugün muydu toplaman inss kaliteli yumilerin sonrada embiriyolarin olsun cnmİnşallah arkadaşım pozitifi görürsün sende..bebisin sıkı sıkı tutunur insallaf
Sanirim sırayı ona göre ayarlıyorlar o satte yapan birisi yoksa büyük sorun olmaz yinede saat kaçta yaptığını bildir
tesekkurlerrOlabiliyor cnm aldığımız ilaçlar ruh halimiz etkiliyor cnm sorun olmaz
Rezervinı söylüyor bildiğim kadarıyla ben mi yanlış biliyorumArkadaşlar doktorum benden Amh testi istemedi. Bazı doktorlar tüp bebek öncesi bu testi istiyormuş. Amh de bebeğin tutunup tutunmayacagına bakıyorlarmıs anladığım kadarıyla. Ama zaten transferde bir sürü ilaç verecek tutunması icin. Sizce Amh testi yaptırmalımıyım. Buarada transferimi ohs olduğum icin mayıs ayına bıraktı
Cnm hadi inss herşey yolundadır tedaviye baslarsin sende işin rast gitsinGünaydın arkadaşlar ben de hastanedeyim muayene etti kan aldi.çıksın sonuçların konuşalım dedi inş bu ay başlar artık heyecanla bekliyorum
Doğru cnmAmh testi yumurtalık
Rezervinı söylüyor bildiğim kadarıyla ben mi yanlış biliyorum
Amin insllah canim oglen doktora gidecem bakalim ne dicekBenim doktorum iki ay ara verdi mayısta denicem ama senin dondurulmusun var nisanda koyabilir belki tabi yinede takvimi doktor belirler inşallah bu sefer şans bize güler
Cuma günü sonucumu aldım malesef negatif . 8 ay önce ilk tupbebek denememi yaptirmistim yine negatif. 2 tüp demesi 2 side negatif okadar uzgunumki. Pozitif sonuç alan arkadaşlar hangi merkezlerde deneme yapıyorsunuz acaba ? Hangi tupbebek merkezleri daha iyi sonuç veriyor ?
Cnm senin bugün muydu toplaman inss kaliteli yumilerin sonrada embiriyolarin olsun cnm
Canım nasılsın hadi geçmiş olsun maşallah 11 yumoş çok iyi.hepsiiiii güzelce döllenir inşallahCnm toplandi 11 yumos çıktı..daha hastanedeyiz doktoru bekkiyoruz.inşallah yarın güzel haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?