- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.081
Canım nasılsın hadi geçmiş olsun maşallah 11 yumoş çok iyi.hepsiiiii güzelce döllenir inşallah
masallahCnm toplandi 11 yumos çıktı..daha hastanedeyiz doktoru bekkiyoruz.inşallah yarın güzel haberler alırım
Oooo süper haber spermin kalma durumu.inşallaaahh güzel sonuçlancak.Allah tüm emek harcayanların ve bizimde yüzümüzü güldürsün.aminİnşallah cnm benim...
esiminde 2 tüp spermi varmış 1 tüp kullanilmis 1 tupumiz kaldı..
İnşallah bunda olurdaa yarin merkezin aramasını merakla bekliycem
Sen nasılsın cnm
masallahinss hepsi kaliteli embiriyo olsunlar cnm bir adım daha yaklaştin bebisine cnm
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Güzel olur sonucu kötü düşünme güzel düşün güzel olsun inşallah yarın güzel haberi verirsinGünaydın arkadaşlar,yarın benim test günüm ilk başlarda çok umutluydum şuan içimde bir korku var :/ Dualarınızı eksik etmeyin.
İnşallah Can'ım inşallah hepimizinki tutunur güzel güzel bebişlerimiz olur benim bi kızım var rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah kızıma da bi kardeş gelirİnşallah arkadaşım pozitifi görürsün sende..bebisin sıkı sıkı tutunur insallaf
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Güzel olur sonucu kötü düşünme güzel düşün güzel olsun inşallah yarın güzel haberi verirsin
tamam olmayan neydi ki acaba hemen tüp bebeğe başlamıyor mu ben uzaktan gelicem çalışıyorum izin sıkıntım da var ben tüm hormon teslerımı yaptırdım amh testim de var rahim filmim de var reglimin 3.günü gitsem başlamaız mı acabaBiz ilk gittiğimizde butun sonuclqrimiz elimuzdeydi sadece Fsh ve amh için kan verdim.Evet başladı hemen.Yani ilaç falan verdi ilk seferinde sonrakinde doğum kontrol verdi çok temkinli gidiyor ben hemen tüp yapalım dedim hayır dedi herşey tamm olduğunda başlıcam dedi yarın yine gidiyorum bakalım ne diyecek
amh yumurta rezevi hakkında bilgi verıyor canım tutunmayla bır ilgisi yok çoğu doktor tüp bebege başlamadan önce bu testı ıster ona göre iğnenin dozunu ayarlar eger yüksekse küçük dozlarla başanır iğneye aksi taktirde fazla yumurta gelişir ve ohss riski ortaya cıkarArkadaşlar doktorum benden Amh testi istemedi. Bazı doktorlar tüp bebek öncesi bu testi istiyormuş. Amh de bebeğin tutunup tutunmayacagına bakıyorlarmıs anladığım kadarıyla. Ama zaten transferde bir sürü ilaç verecek tutunması icin. Sizce Amh testi yaptırmalımıyım. Buarada transferimi ohs olduğum icin mayıs ayına bıraktı
Inşallah mutlu haberlerinizide alırız . Bence fazla yormayın kendinizi dinlenin☺ kaç embriyonuz oluştu kaç transfer yapılacak bellimi?kizlarrr yarin transfer var inşallah. bu saatlerde bebişlerimi almis olacagim allahin izniyle.
bugün kendimi işlere verdim resmen. yemek - bulasik-temizlik derken yoruldum. yatış öncesi son işler
biraz yoruldum ama olsun eşim isten gelip evde yemekle isle ugrasmasin dedim :) benim dondurulmusum var 6 tane. 16 tane toplanip 14 ü döllenmisti. bunlarin 6 tanesi iyi kelitede donduruldu. insallah 2 tane transfer yapilacak. iki ay önce ohss olmustum transferim bu aya kalmistiInşallah mutlu haberlerinizide alırız . Bence fazla yormayın kendinizi dinlenin☺ kaç embriyonuz oluştu kaç transfer yapılacak bellimi?
Inşallah ikiz bebekler bekliyoruz ☺ test gününü şimdiden heyecanla bekliyoruz Rabbim kucağıniza almayi nasip etsin inşallahbiraz yoruldum ama olsun eşim isten gelip evde yemekle isle ugrasmasin dedim :) benim dondurulmusum var 6 tane. 16 tane toplanip 14 ü döllenmisti. bunlarin 6 tanesi iyi kelitede donduruldu. insallah 2 tane transfer yapilacak. iki ay önce ohss olmustum transferim bu aya kalmisti
inss güzel haberler gelecek bi bakmissin test için gün sayiyorsunİnşallah cnm inşallah
Evt ya yolu yariladim...bakalım yarın ne haber gelicek
hayirlisiyla olsun inss bu sefer sağlıklı hamilelik nasip etsin allahkizlarrr yarin transfer var inşallah. bu saatlerde bebişlerimi almis olacagim allahin izniyle.
bugün kendimi işlere verdim resmen. yemek - bulasik-temizlik derken yoruldum. yatış öncesi son işler
Cnm kontrol de basit kistlerin varsa Dr erteleye biliyor tedaviyi bir ay sonrayatamam olmayan neydi ki acaba hemen tüp bebeğe başlamıyor mu ben uzaktan gelicem çalışıyorum izin sıkıntım da var ben tüm hormon teslerımı yaptırdım amh testim de var rahim filmim de var reglimin 3.günü gitsem başlamaız mı acaba
bu ay adet söktürücü alıcam zaten başka türlü adet olamıyorumCnm kontrol de basit kistlerin varsa Dr erteleye biliyor tedaviyi bir ay sonraya
rapor aldın mı ne kadar sürüyo rapor allmakCnm kontrol de basit kistlerin varsa Dr erteleye biliyor tedaviyi bir ay sonraya
Cnm rapor konusunda bilgim yok ben raporsuz yaptiriyorumrapor aldın mı ne kadar sürüyo rapor allmak
Neden cnm pko mu varbu ay adet söktürücü alıcam zaten başka türlü adet olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?