2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

inşallah cok korkuyorum tüp bebekte de olumsuz sonuc alırım dıe 27 yaşındayım ıkı embrıo koyar mı kı acaba göğşen hoca
Cnm inss hakkında hayırlısı olsun başkent hastaneleri bu konuda çok sikilar cnm adanada yapmıyorlar yinede gittinmi bir sor cnm

Canım ben ankarada Anatolıa Da yaptırdım rapor geçmiyor ilk deneme çok şükür tuttu

Amh testi yumurtalık rezervine bakıyorlar canım yaşına göre yumurtalıkların ne durumda

Teşekkür ederim canım ben o safhayı geçtim cok sukur 7 civcivim var ohs riski icin 2 ay erteledi doktorum oldumda. Şimdi mayısı bekliyorum Zaman geçmiyor ama

Teşekkür ederim canım ben o safhayı geçtim cok sukur 7 civcivim var ohs riski icin 2 ay erteledi doktorum oldumda. Şimdi mayısı bekliyorum Zaman geçmiyor ama
gecer canim gecer birazcik sabir tabiki. bende cok zor gecirdim iki ayi. ilk adetim de hemen olsun istedim ama tam iyilesemedim ikinci adetimi bekledim mecburen.yarin transferim var ama yine bisey cikar transfer olmaz diye endiseliyim, kasiklarim da cok agrim var

Bende şehir dışından gidiyorum Gogsen bey bu konuda çok hassas uzaktan geldiğin için sana uygun takvim çıkarır bana öyle yaptı hemen başlamadı çünkü kist var küçük dedi ondan sen hiç merak etme güven doktoruna

İnşallah Can'ım inşallah hepimizinki tutunur güzel güzel bebişlerimiz olur benim bi kızım var rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah kızıma da bi kardeş gelir

İnşallah cnm benim de bi kizim var 3. Denememden ve 10 sene sonra gelen mucizem..ALLAH kızlarımıza bi kardeşte nasip eder inşallah isteyen herkesede..

İnşallah cnm benim...
esiminde 2 tüp spermi varmış 1 tüp kullanilmis 1 tupumiz kaldı..
İnşallah bunda olurdaa yarin merkezin aramasını merakla bekliycem
Sen nasılsın cnm
Maaşallah çok yumurta çıkmış hadi yarın güzel haberler ver.bende başladım bugün ilk iğnemi olcam bugün daha da heycan liyim

Maaşallah çok yumurta çıkmış hadi yarın güzel haberler ver.bende başladım bugün ilk iğnemi olcam bugün daha da heycan liyim

Sağol cnm daha önceki denemelere göre az yumurta çıkmış ama olsun inşallah olgun iyi çıkarlar..hayırlı olsun cnm tedavin sonu bebisli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…