- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.101
malesef pcoluyum söktürücü kullanmadan da adet olamıyorumNeden cnm pko mu var
neden raporsuz yaptırorsun aşılama yaptırmamış mıydınCnm rapor konusunda bilgim yok ben raporsuz yaptiriyorum
cnm olsun tüp bebekte şansın yüksek inss ilkinde hamile kalirsin cnmmalesef pcoluyum söktürücü kullanmadan da adet olamıyorum
cnm benim çocuğum olduğu için devlet karsilamiyorneden raporsuz yaptırorsun aşılama yaptırmamış mıydın
inşallah cok korkuyorum tüp bebekte de olumsuz sonuc alırım dıe 27 yaşındayım ıkı embrıo koyar mı kı acaba göğşen hocacnm olsun tüp bebekte şansın yüksek inss ilkinde hamile kalirsin cnm
cnm benim çocuğum olduğu için devlet karsilamiyor
Cnm inss hakkında hayırlısı olsun başkent hastaneleri bu konuda çok sikilar cnm adanada yapmıyorlar yinede gittinmi bir sor cnminşallah cok korkuyorum tüp bebekte de olumsuz sonuc alırım dıe 27 yaşındayım ıkı embrıo koyar mı kı acaba göğşen hoca
Canım ben ankarada Anatolıa Da yaptırdım rapor geçmiyor ilk deneme çok şükür tuttuCuma günü sonucumu aldım malesef negatif . 8 ay önce ilk tupbebek denememi yaptirmistim yine negatif. 2 tüp demesi 2 side negatif okadar uzgunumki. Pozitif sonuç alan arkadaşlar hangi merkezlerde deneme yapıyorsunuz acaba ? Hangi tupbebek merkezleri daha iyi sonuç veriyor ?
Amh testi yumurtalık rezervine bakıyorlar canım yaşına göre yumurtalıkların ne durumdaArkadaşlar doktorum benden Amh testi istemedi. Bazı doktorlar tüp bebek öncesi bu testi istiyormuş. Amh de bebeğin tutunup tutunmayacagına bakıyorlarmıs anladığım kadarıyla. Ama zaten transferde bir sürü ilaç verecek tutunması icin. Sizce Amh testi yaptırmalımıyım. Buarada transferimi ohs olduğum icin mayıs ayına bıraktı
Teşekkür ederim canım ben o safhayı geçtim cok sukur 7 civcivim var ohs riski icin 2 ay erteledi doktorum oldumda. Şimdi mayısı bekliyorum Zaman geçmiyor amaamh yumurta rezevi hakkında bilgi verıyor canım tutunmayla bır ilgisi yok çoğu doktor tüp bebege başlamadan önce bu testı ıster ona göre iğnenin dozunu ayarlar eger yüksekse küçük dozlarla başanır iğneye aksi taktirde fazla yumurta gelişir ve ohss riski ortaya cıkar
Saol canım yaptormadı ama 24 tane toplandı zaten 7 tane donduruldu. Bakalım kısmet artık mayısa kadar sabır spnrasındada tabi:)Amh testi yumurtalık rezervine bakıyorlar canım yaşına göre yumurtalıkların ne durumda
gecer canim gecer birazcik sabir tabiki. bende cok zor gecirdim iki ayi. ilk adetim de hemen olsun istedim ama tam iyilesemedim ikinci adetimi bekledim mecburen.yarin transferim var ama yine bisey cikar transfer olmaz diye endiseliyim, kasiklarim da cok agrim varTeşekkür ederim canım ben o safhayı geçtim cok sukur 7 civcivim var ohs riski icin 2 ay erteledi doktorum oldumda. Şimdi mayısı bekliyorum Zaman geçmiyor ama
Bende şehir dışından gidiyorum Gogsen bey bu konuda çok hassas uzaktan geldiğin için sana uygun takvim çıkarır bana öyle yaptı hemen başlamadı çünkü kist var küçük dedi ondan sen hiç merak etme güven doktorunatamam olmayan neydi ki acaba hemen tüp bebeğe başlamıyor mu ben uzaktan gelicem çalışıyorum izin sıkıntım da var ben tüm hormon teslerımı yaptırdım amh testim de var rahim filmim de var reglimin 3.günü gitsem başlamaız mı acaba
İnşallah Can'ım inşallah hepimizinki tutunur güzel güzel bebişlerimiz olur benim bi kızım var rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah kızıma da bi kardeş gelir
inss güzel haberler gelecek bi bakmissin test için gün sayiyorsun
hayirlisiyla olsun inss bu sefer sağlıklı hamilelik nasip etsin allah
hayırlısı olsun canım inşallah hepsi güzelce döllenir ve kaliteli embriyo olurda kızına kardeşler gelir :)Cnm toplandi 11 yumos çıktı..daha hastanedeyiz doktoru bekkiyoruz.inşallah yarın güzel haberler alırım
canım benimde ilkinde 6.gün olmuştu şimdi bekliyorum yok gelmiyogünaydın arkadaşlar benim opu dan sonra adetim ön gün önce geldi bir sorun yoktur değil mi? iyice pinpirik oldum sanki
hayırlısı olsun canım inşallah hepsi güzelce döllenir ve kaliteli embriyo olurda kızına kardeşler gelir :)
Maaşallah çok yumurta çıkmış hadi yarın güzel haberler ver.bende başladım bugün ilk iğnemi olcam bugün daha da heycan liyimİnşallah cnm benim...
esiminde 2 tüp spermi varmış 1 tüp kullanilmis 1 tupumiz kaldı..
İnşallah bunda olurdaa yarin merkezin aramasını merakla bekliycem
Sen nasılsın cnm
Maaşallah çok yumurta çıkmış hadi yarın güzel haberler ver.bende başladım bugün ilk iğnemi olcam bugün daha da heycan liyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?