- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.121
tamam olmayan neydi ki acaba hemen tüp bebeğe başlamıyor mu ben uzaktan gelicem çalışıyorum izin sıkıntım da var ben tüm hormon teslerımı yaptırdım amh testim de var rahim filmim de var reglimin 3.günü gitsem başlamaız mı acaba
Sizde mi Gogsen beyde tedavi oluyorsunuz ?amh değişse bile ilk yapılan test geçerli imiş benim bildiğimBen regli halde gittiğimde adetimin 21. Günü uzun protokolle başlatmaya karar verdi. Bir sonraki reglimi beklemem gerekti. Brnim amh 0.2 durum deişkenlik gösterebiliyor yani.
inss cnm allah hepimize sırayla nasip etsin cnmİnşallah cnm inşallah ben hamis olursam sende pesimden gelirsin inşallah..
Cnm rahim filmindenmi bahsediyorsun eğer oysa çok uzun suren bi işlem değil cnmKizlar aranizda hysterosonogrofi yapan varmi agrili bir islemmi cok suruyormu islem
hayırlı olsun cnm tedavinMaaşallah çok yumurta çıkmış hadi yarın güzel haberler ver.bende başladım bugün ilk iğnemi olcam bugün daha da heycan liyim
cnm ilaçlar adet olmanı engelliyor ilclari bırakınca adet oluyorsun inss pozitif olur sonucun cnmMerhabalar, benimde bugun transferimin 7. Günğ. Reglim hıc benm 30 gunde bir olmazdı 25. Gunde falan oluyorum. Bu opu işleminden sonra normal adet günümğzdeki gibi mi regl oluyoruz bilen var mı? Yoksa gecikip negatif olabiliyomu sonuç ?
Hayır ben Adana Baskent teyim. Amh ı bir kere yaptırdım. Adetin 3. Günü ile tedavi baslar denmesine istinaden yazdım. Ben adetliyken gittim ama 21. Gunu basladılar. Kişiden kişiye protokoller degısebiliyor yani :)Sizde mi Gogsen beyde tedavi oluyorsunuz ?amh değişse bile ilk yapılan test geçerli imiş benim bildiğim
Canim rahim filmi degil ama onun gibi birseymisinss cnm allah hepimize sırayla nasip etsin cnm
Cnm rahim filmindenmi bahsediyorsun eğer oysa çok uzun suren bi işlem değil cnm
hayırlı olsun cnm tedavin
cnm ilaçlar adet olmanı engelliyor ilclari bırakınca adet oluyorsun inss pozitif olur sonucun cnm
ben varım canım çok memnunum doktorum erbil yağmur şiddetle tavsiye ediyorumBu arada Bahçeci Fulya ya gidenler memnunlar mı acaba?
Canım iyi geceler fulyada tüp bebek fiyati ne kadar acababen varım canım çok memnunum doktorum erbil yağmur şiddetle tavsiye ediyorum
Amin canım inşallah biz tad dik evlat sevgisini Rabbim önce olmayanlara versin sonrada kizlarimiza kardes nasip etsin olmazsada canımız sağolsun Rabbim evlatlarimiza hayırlı sağlıklı güzel ömürler versin senin kızın kaç yaşındaİnşallah cnm benim de bi kizim var 3. Denememden ve 10 sene sonra gelen mucizem..ALLAH kızlarımıza bi kardeşte nasip eder inşallah isteyen herkesede..
Amin canım inşallah Rabbim nasip eder hayırlı bi evlat korkma guzel olucak insallah sonucu burdan bildir canimAllah razı olsun arkadaşım. Hep güzel düşündüm ama bugün nedense içimde korku var.Allah evlat isteyen herkesin yüzüne gülsün.
Maaşallah güzel haberler alırsın inşallah flzCnm toplandi 11 yumos çıktı..daha hastanedeyiz doktoru bekkiyoruz.inşallah yarın güzel haberler alırım
Maaşallah güzel haberler alırsın inşallah flz
Birazdan hastaneye gidiyorum kızlar. Bhcg 111 i gördükten sonra başka test yapmadım nolcaksa olcak diye. Kese görmeye çağırdılar ama bu değerlerle bilemiorum. Görebilirsek büyük sürpriz olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?