2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Sevgili arkadaşlar ilk aşılama deneyimim bugünkü adetimle başarısızlıkla sonuçlandı.Morfoloji sadece sıkıntı bizde % 2.Doktor iki ay doğal yolla deneyin sonra tekrar aşılama yapalım dedi.Ama biz eşimle konuştuk bugün .bir ay bekleyip tüp yapmaya karar verdik mayısta.yalnız tüpten de olumsuz sonuç almak beni çok korkutuyor.bende hiçbir sorun yok .bahçeci fulyayı düşünüyorum.

Ben regli halde gittiğimde adetimin 21. Günü uzun protokolle başlatmaya karar verdi. Bir sonraki reglimi beklemem gerekti. Brnim amh 0.2 durum deişkenlik gösterebiliyor yani.

Merhabalar, benimde bugun transferimin 7. Günğ. Reglim hıc benm 30 gunde bir olmazdı 25. Gunde falan oluyorum. Bu opu işleminden sonra normal adet günümğzdeki gibi mi regl oluyoruz bilen var mı? Yoksa gecikip negatif olabiliyomu sonuç ?

Ben regli halde gittiğimde adetimin 21. Günü uzun protokolle başlatmaya karar verdi. Bir sonraki reglimi beklemem gerekti. Brnim amh 0.2 durum deişkenlik gösterebiliyor yani.
Sizde mi Gogsen beyde tedavi oluyorsunuz ?amh değişse bile ilk yapılan test geçerli imiş benim bildiğim

İnşallah cnm inşallah ben hamis olursam sende pesimden gelirsin inşallah..
inss cnm allah hepimize sırayla nasip etsin cnm

Kizlar aranizda hysterosonogrofi yapan varmi agrili bir islemmi cok suruyormu islem
Cnm rahim filmindenmi bahsediyorsun eğer oysa çok uzun suren bi işlem değil cnm
Maaşallah çok yumurta çıkmış hadi yarın güzel haberler ver.bende başladım bugün ilk iğnemi olcam bugün daha da heycan liyim
hayırlı olsun cnm tedavin

cnm ilaçlar adet olmanı engelliyor ilclari bırakınca adet oluyorsun inss pozitif olur sonucun cnm

Arkadaşlar bu iğneleri vurdukça yasayacaklarim neler herhangi bir yan etkisi var mı benim dozum fazla sanırım 150 verdi puregon menopur İki toz bir sıvı verdi.Bu iğneleri kullanan var mı aranızda

Sizde mi Gogsen beyde tedavi oluyorsunuz ?amh değişse bile ilk yapılan test geçerli imiş benim bildiğim
Hayır ben Adana Baskent teyim. Amh ı bir kere yaptırdım. Adetin 3. Günü ile tedavi baslar denmesine istinaden yazdım. Ben adetliyken gittim ama 21. Gunu basladılar. Kişiden kişiye protokoller degısebiliyor yani :)

Canim rahim filmi degil ama onun gibi birseymis

Kızlar selam bende geçen pazartesi başladım yani bugün tam 8 gün oldu. Bugün doktora gittim kontrole herşey normal gidiyor dedi. 20 tane yumurtam varmış net satı vermediler ama bir de bugün kan testi verdim bu testten sonra mı kesin sayısı belli olacak? Bizde sorun eşimde olmasına rağmen gonalf 325 mg ile başladım sonra 225 e düştü ama yanında merional de kullandım ilk başta 150 sonra 75 inşallah çok yumurtadan dolayı kist oluşmaz.
Yarından itibaren beni neler bekliyor yardımcı olur musunuz bu ilk denemem ve korkuyorum

İnşallah cnm benim de bi kizim var 3. Denememden ve 10 sene sonra gelen mucizem..ALLAH kızlarımıza bi kardeşte nasip eder inşallah isteyen herkesede..
Amin canım inşallah biz tad dik evlat sevgisini Rabbim önce olmayanlara versin sonrada kizlarimiza kardes nasip etsin olmazsada canımız sağolsun Rabbim evlatlarimiza hayırlı sağlıklı güzel ömürler versin senin kızın kaç yaşında

Allah razı olsun arkadaşım. Hep güzel düşündüm ama bugün nedense içimde korku var.Allah evlat isteyen herkesin yüzüne gülsün.
Amin canım inşallah Rabbim nasip eder hayırlı bi evlat korkma guzel olucak insallah sonucu burdan bildir canim

Cnsrhn1907 teşekkür ederim.Ben de bir ay ara verip başlayacağım.Bedazzld01 inşallah güzel haberler alırsın.Kaçıncı denemendi?

herkese günaydın,benim test günüm bugündü ama dün akşam yaptırdım sonuç negatif çıktı.Sonucu 0,1 çıkan var mı canım çok sıkkın ve moralim sıfır şuan.Tekrar deneme şansımda yok maalesef ne yapacağımı bilemiyorum şuan.

Maaşallah güzel haberler alırsın inşallah flz

İnşallah cnm.sagol

Birazdan hastaneye gidiyorum kızlar. Bhcg 111 i gördükten sonra başka test yapmadım nolcaksa olcak diye. Kese görmeye çağırdılar ama bu değerlerle bilemiorum. Görebilirsek büyük sürpriz olacak.

Hadi insallah içini ferahlatacak güzel haberle donersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…