- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.141
Amin canım inşallah biz tad dik evlat sevgisini Rabbim önce olmayanlara versin sonrada kizlarimiza kardes nasip etsin olmazsada canımız sağolsun Rabbim evlatlarimiza hayırlı sağlıklı güzel ömürler versin senin kızın kaç yaşında
Hayırlısı olsun inşallah hadi bakalım:)Birazdan hastaneye gidiyorum kızlar. Bhcg 111 i gördükten sonra başka test yapmadım nolcaksa olcak diye. Kese görmeye çağırdılar ama bu değerlerle bilemiorum. Görebilirsek büyük sürpriz olacak.
cnm inş herşey yolundadır allah işini rast getirsin cnm güzel haberlerini bekliyoruzBirazdan hastaneye gidiyorum kızlar. Bhcg 111 i gördükten sonra başka test yapmadım nolcaksa olcak diye. Kese görmeye çağırdılar ama bu değerlerle bilemiorum. Görebilirsek büyük sürpriz olacak.
cnm hayirlisi olsun zamanı değilmiş demekki allah en kısa zamanda nasip etsin inssherkese günaydın,benim test günüm bugündü ama dün akşam yaptırdım sonuç negatif çıktı.Sonucu 0,1 çıkan var mıcanım çok sıkkın ve moralim sıfır şuan.Tekrar deneme şansımda yok maalesef ne yapacağımı bilemiyorum şuan.
Günaydın herkese.flzask2003 heyecanlı bekleyişin bitmesine az kaldı hemen bize de haber ver güzel sonucunu inşallllaaah:)
Canim seni cok iyi anliyorum inan benbile hala kendime gelemedim ama kismetimiz boyleymis insahal en kisa zamanda bende sende isteyen herkezede saglikli evlatlar versin benimde birdahaki denemem mayisa kaldi buay rahime bir su verip bakilacakmis bakalim artik hayirlisiherkese günaydın,benim test günüm bugündü ama dün akşam yaptırdım sonuç negatif çıktı.Sonucu 0,1 çıkan var mıcanım çok sıkkın ve moralim sıfır şuan.Tekrar deneme şansımda yok maalesef ne yapacağımı bilemiyorum şuan.
Bekliyoruz canim guzel haberlerle gelGunaydinn
Haber bekliyorum canlarim yazicam.hemen
Hayirli haberlerle donersin insahallah canim bebiginide kesesinide gorursunBirazdan hastaneye gidiyorum kızlar. Bhcg 111 i gördükten sonra başka test yapmadım nolcaksa olcak diye. Kese görmeye çağırdılar ama bu değerlerle bilemiorum. Görebilirsek büyük sürpriz olacak.
canlarimm bugün 13.30 da transferim var. benim icin de dua edermisiniz
canlarimm bugün 13.30 da transferim var. benim icin de dua edermisiniz
Cnm hayırlı olur inss bebislerin sana sımsıkı tutunsunlar sağlıkla hamile kal inscanlarimm bugün 13.30 da transferim var. benim icin de dua edermisiniz
Bende amh değişebiliyor mu diye sordunuz sandim.Evet protokoller değişebiliyormus burdan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla:)Hayır ben Adana Baskent teyim. Amh ı bir kere yaptırdım. Adetin 3. Günü ile tedavi baslar denmesine istinaden yazdım. Ben adetliyken gittim ama 21. Gunu basladılar. Kişiden kişiye protokoller degısebiliyor yani :)
Henüz aramadılar miGunaydinn
Haber bekliyorum canlarim yazicam.hemen
Aaa Gerçekten mi çok sevindim az önce senin Msjini okurken dedim ki yok sen hamilesin icime doğmuş sağlıkla tamamına ersin inş kucağına alKızlar maşallah keseyi gördük şükürler olsun
Kızlar maşallah keseyi gördük şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?