2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Amin cnm amin
.26 aylık cnm senin kızın

Ben de aynı sonucu aldım aşılamada birkaç gün önce.Umudunuzu kaybetmeyin lütfen.Bu ay olmamdı iki ay sonra olur inşallah.

Birazdan hastaneye gidiyorum kızlar. Bhcg 111 i gördükten sonra başka test yapmadım nolcaksa olcak diye. Kese görmeye çağırdılar ama bu değerlerle bilemiorum. Görebilirsek büyük sürpriz olacak.
cnm inş herşey yolundadır allah işini rast getirsin cnm güzel haberlerini bekliyoruz

cnm hayirlisi olsun zamanı değilmiş demekki allah en kısa zamanda nasip etsin inss

Canim seni cok iyi anliyorum inan benbile hala kendime gelemedim ama kismetimiz boyleymis insahal en kisa zamanda bende sende isteyen herkezede saglikli evlatlar versin benimde birdahaki denemem mayisa kaldi buay rahime bir su verip bakilacakmis bakalim artik hayirlisi

Hayır ben Adana Baskent teyim. Amh ı bir kere yaptırdım. Adetin 3. Günü ile tedavi baslar denmesine istinaden yazdım. Ben adetliyken gittim ama 21. Gunu basladılar. Kişiden kişiye protokoller degısebiliyor yani :)
Bende amh değişebiliyor mu diye sordunuz sandim.Evet protokoller değişebiliyormus burdan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…