- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.161
Benim de amh 0.4 yumurta rezervi düşüklüğü var bilgim kadariyla artmiyör ama azalabiliyorBen regli halde gittiğimde adetimin 21. Günü uzun protokolle başlatmaya karar verdi. Bir sonraki reglimi beklemem gerekti. Brnim amh 0.2 durum deişkenlik gösterebiliyor yani.
Selam,benimde bu sabah 09:00 da transferim oldu, umarim seninde benimde hersey yolunda gider.Hayalimiz gercek olur.Bol sans....canlarimm bugün 13.30 da transferim var. benim icin de dua edermisiniz
Hadi insallah. Allah hayirlisi ile tutmasini nasip etsin.9 da yumoşlarim toplandı kızlar, 10 tane çıkmış, cuma gunu transfer olacak
Acele etme canım embriyolar 3. Ve 5. Güne gittiğinde kaliteleri belli olur suanda onların ilerlemesi icin dua et inşallah saglıkla gelişirler:)Kızlar selam , konuyu sıkı sıkı takip ediyorum , beni de alın aranıza =)=) Dün yumoşlarım toplandı , bugün hastaneden aradılar , 13 tane toplanmış , 8'ine işlem yapılmış , 4 tanesinde de döllenme oluşmuş , ama embriyoların kaliteleri ile alakalı henüz bi şey demiyorlar , bu konuda biraz endişeleniyorum açıkcası , üzülsem mi sevinsem mi bilemedim , karmaşık duygular
bu arada hamile olanları canı gönülden kutluyorum , olamayanlara da Allahım en kısa zamanda nasip eder inşAllah
İnşallah cumaya kadar gelir gerisi de gobusunde devam eder Allah ol desin yeterKızlar haber geldi 11 yumurtadan 7 si işlem görmüş 2 si döllenmiş biraz üzüldüm cuma transfer olacakmış.bu defa yumurtalar da cok fire vermis dollende az oldu..
Cumaya kadar ins ikiside gelir..hayırlısı
ay çok sevindim cnm gozun aydın inss böyle sağlıkla devam ederKızlar maşallah keseyi gördük şükürler olsun
Hayırlı olsun cnm transferin inss olumlu sonuclansinSelam,benimde bu sabah 09:00 da transferim oldu, umarim seninde benimde hersey yolunda gider.Hayalimiz gercek olur.Bol sans....
Hayırlısi olsun inss kaliteli embriyon olsun cnm9 da yumoşlarim toplandı kızlar, 10 tane çıkmış, cuma gunu transfer olacak
Slm cnm hayırlı olsun tedavin inss sağlıkla hamile kalirsin bu sefer cnmSelam kizlar. 42 yasindayim, gecen sene dusuk yaptim. Ilk tup bebek tedavime basladim hayirlisi ile. Bugun ultrason randevum vardi. 5 gun boyunca Menopur kullandim. Dr bugun uc gun daha Menopur ve iki gun Cetrotide verdi. AMH 1.1 Ilk gittigim gun 6 folikul vardi. Menopur sonrasi bugun 10 mm ve 13 mm arasinda degisen 4 yumurta goruldu. Yasim itibariyle endiseliyim. Bizim spermde sorun yok ama yas ileri. Insallah olur. Dr yuzde 30 dedi, bakalim. Allah hepimizin kollarina saglikli bebekler versin insallah.
slm cnm hoşgeldin inss 4 embiriyo da kaliteli bir şekilde devam eder sayıya takılma hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar selam , konuyu sıkı sıkı takip ediyorum , beni de alın aranıza =)=) Dün yumoşlarım toplandı , bugün hastaneden aradılar , 13 tane toplanmış , 8'ine işlem yapılmış , 4 tanesinde de döllenme oluşmuş , ama embriyoların kaliteleri ile alakalı henüz bi şey demiyorlar , bu konuda biraz endişeleniyorum açıkcası , üzülsem mi sevinsem mi bilemedim , karmaşık duygular
bu arada hamile olanları canı gönülden kutluyorum , olamayanlara da Allahım en kısa zamanda nasip eder inşAllah
cnm benim ikiside inss transfer gününe kadar kaliteli bir şekilde devam edecek ben inanıyorum inss sonrada sağlıkla hamis kalacaksın dualarimdasin arkadaşım inss olacak allahın izniyleKızlar haber geldi 11 yumurtadan 7 si işlem görmüş 2 si döllenmiş biraz üzüldüm cuma transfer olacakmış.bu defa yumurtalar da cok fire vermis dollende az oldu..
Bende cuma günü test yaptırdım sonuç aynı 0.1 malesef bu benim ikinci denememde yine olmadı. Canınızı sıkmayın şuanda bir sonraki tüp bebeği düşünmeniz için çok erken. Vücudunuzu ve kafanızı dinlendirin ve normal yolla olabileceğini düşünün ben öyle yapiyorumherkese günaydın,benim test günüm bugündü ama dün akşam yaptırdım sonuç negatif çıktı.Sonucu 0,1 çıkan var mıcanım çok sıkkın ve moralim sıfır şuan.Tekrar deneme şansımda yok maalesef ne yapacağımı bilemiyorum şuan.
hayırlısı ile gelicek inş.Sende demiyor muydun sayı önemli değil diye olucak ben inanıyorumKızlar haber geldi 11 yumurtadan 7 si işlem görmüş 2 si döllenmiş biraz üzüldüm cuma transfer olacakmış.bu defa yumurtalar da cok fire vermis dollende az oldu..
inşallah canım ikiside çok kalitelidir Allah ol derse olurKızlar haber geldi 11 yumurtadan 7 si işlem görmüş 2 si döllenmiş biraz üzüldüm cuma transfer olacakmış.bu defa yumurtalar da cok fire vermis dollende az oldu..
Eke ekledim canımCanım iyi geceler fulyada tüp bebek fiyati ne kadar acaba
Cokk teşekürler canimEke ekledim canım
Transfer günüm belli oldu.sabah hastaneden aradılar doktorum kontrole çağırdı ve muayene sonrası transferi erteleyecek bir durum yok dedi.kısmetse yarın transferim var.7 embriyomunda gelişimleri çok iyiymiş :)
Hayırlı olur inşallah.Kaç yumurtanız oluşmuştu?Transfer günüm belli oldu.sabah hastaneden aradılar doktorum kontrole çağırdı ve muayene sonrası transferi erteleyecek bir durum yok dedi.kısmetse yarın transferim var.7 embriyomunda gelişimleri çok iyiymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?