2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ben regli halde gittiğimde adetimin 21. Günü uzun protokolle başlatmaya karar verdi. Bir sonraki reglimi beklemem gerekti. Brnim amh 0.2 durum deişkenlik gösterebiliyor yani.
Benim de amh 0.4 yumurta rezervi düşüklüğü var bilgim kadariyla artmiyör ama azalabiliyor

Selam kizlar. 42 yasindayim, gecen sene dusuk yaptim. Ilk tup bebek tedavime basladim hayirlisi ile. Bugun ultrason randevum vardi. 5 gun boyunca Menopur kullandim. Dr bugun uc gun daha Menopur ve iki gun Cetrotide verdi. AMH 1.1 Ilk gittigim gun 6 folikul vardi. Menopur sonrasi bugun 10 mm ve 13 mm arasinda degisen 4 yumurta goruldu. Yasim itibariyle endiseliyim. Bizim spermde sorun yok ama yas ileri. Insallah olur. Dr yuzde 30 dedi, bakalim. Allah hepimizin kollarina saglikli bebekler versin insallah.

Kızlar selam , konuyu sıkı sıkı takip ediyorum , beni de alın aranıza =)=) Dün yumoşlarım toplandı , bugün hastaneden aradılar , 13 tane toplanmış , 8'ine işlem yapılmış , 4 tanesinde de döllenme oluşmuş , ama embriyoların kaliteleri ile alakalı henüz bi şey demiyorlar , bu konuda biraz endişeleniyorum açıkcası , üzülsem mi sevinsem mi bilemedim , karmaşık duygular
bu arada hamile olanları canı gönülden kutluyorum , olamayanlara da Allahım en kısa zamanda nasip eder inşAllah

Acele etme canım embriyolar 3. Ve 5. Güne gittiğinde kaliteleri belli olur suanda onların ilerlemesi icin dua et inşallah saglıkla gelişirler:)

Kızlar haber geldi 11 yumurtadan 7 si işlem görmüş 2 si döllenmiş biraz üzüldüm cuma transfer olacakmış.bu defa yumurtalar da cok fire vermis dollende az oldu..
Cumaya kadar ins ikiside gelir..hayırlısı
İnşallah cumaya kadar gelir gerisi de gobusunde devam eder Allah ol desin yeter

Kızlar maşallah keseyi gördük şükürler olsun
ay çok sevindim cnm gozun aydın inss böyle sağlıkla devam eder

Selam,benimde bu sabah 09:00 da transferim oldu, umarim seninde benimde hersey yolunda gider.Hayalimiz gercek olur.Bol sans....
Hayırlı olsun cnm transferin inss olumlu sonuclansin
9 da yumoşlarim toplandı kızlar, 10 tane çıkmış, cuma gunu transfer olacak
Hayırlısi olsun inss kaliteli embriyon olsun cnm
Slm cnm hayırlı olsun tedavin inss sağlıkla hamile kalirsin bu sefer cnm
slm cnm hoşgeldin inss 4 embiriyo da kaliteli bir şekilde devam eder sayıya takılma hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kızlar haber geldi 11 yumurtadan 7 si işlem görmüş 2 si döllenmiş biraz üzüldüm cuma transfer olacakmış.bu defa yumurtalar da cok fire vermis dollende az oldu..
cnm benim ikiside inss transfer gününe kadar kaliteli bir şekilde devam edecek ben inanıyorum inss sonrada sağlıkla hamis kalacaksın dualarimdasin arkadaşım inss olacak allahın izniyle

Bende cuma günü test yaptırdım sonuç aynı 0.1 malesef bu benim ikinci denememde yine olmadı. Canınızı sıkmayın şuanda bir sonraki tüp bebeği düşünmeniz için çok erken. Vücudunuzu ve kafanızı dinlendirin ve normal yolla olabileceğini düşünün ben öyle yapiyorum

hayırlısı ile gelicek inş.Sende demiyor muydun sayı önemli değil diye olucak ben inanıyorum

Transfer günüm belli oldu.sabah hastaneden aradılar doktorum kontrole çağırdı ve muayene sonrası transferi erteleyecek bir durum yok dedi.kısmetse yarın transferim var.7 embriyomunda gelişimleri çok iyiymiş :)
Hayırlı olur inşallah.Kaç yumurtanız oluşmuştu?

Bu arada transfer yaptıran arkadaşlar mikroenjeksiyonla mı döllendi yumurtalarınız yoksa kendiliğinden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…