2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

9 da yumoşlarim toplandı kızlar, 10 tane çıkmış, cuma gunu transfer olacak

İnşallah hepsi iyi çıkar cnm..hayırlısıyla olur transferin.benimde cuma olacakmış inşallah

Hisgeldin arkadasim..inşallah 4 embriyonda güzelce ilerler

İnşallah cumaya kadar gelir gerisi de gobusunde devam eder Allah ol desin yeter

İnşallah cnm.amin.

İnşallah bitanem Sagol moral oldun..

Ben burayı yeni görüyorum, iki aynı başlık var bende mart ayı anne adayıyıyım,rabbim hepimize nasip etsin, benim transferin 6. Günündeyim

Hosgeldin cnm.inşallah bebisin sımsıkı tutunmustur güzel haberini alırız.inşallah

hayırlısı ile gelicek inş.Sende demiyor muydun sayı önemli değil diye olucak ben inanıyorum

Evt cnm oldumu 1 taneylede olucak ama ilkkez hu kadar az embriyom oldugu için sasirdim ve üzüldüm..

inşallah canım ikiside çok kalitelidir Allah ol derse olur

İnşallah cnm inşallah hayırlısı olsun.

kizlar Transferim oldu şükür. iki tane minikleri aldim geldim ama biraz enerjim düstü. rahim kalinligim en son 9,5 mm deydi 7,5 a düsmüs. ek ilaclar verdi doktorum insallah sonu güzel olur

Hayırlı olsun cnm.bunu da atlattın çok şükür.benim de transferim yarın kısmetse.en kısa zamanda bizlere güzel haberler verirsin inş.

Kızlar haber geldi 11 yumurtadan 7 si işlem görmüş 2 si döllenmiş biraz üzüldüm cuma transfer olacakmış.bu defa yumurtalar da cok fire vermis dollende az oldu..
Cumaya kadar ins ikiside gelir..hayırlısı
Canim uzulme kaliteleri iyi olsunda iki tane olsun insalah transfer gunune kadar gelirler

Merhaba arkadaşlar, hamile kalanlar ciddi belirt yaşadılar mı acaba? Ben transferimin 8. Gunundeyım ama ne hamilelik belirtisi nede rehl belirtisi hiçbişey hissetmiyorum. Hamileysekte sonucta 5-6 gunluk hamilelikte ne kadar hissedilebilinirki ? Bu durumu yaşayan varsa biraz bahsedebilirmi?

kizlar Transferim oldu şükür. iki tane minikleri aldim geldim ama biraz enerjim düstü. rahim kalinligim en son 9,5 mm deydi 7,5 a düsmüs. ek ilaclar verdi doktorum insallah sonu güzel olur
İnşallah beş on gün sonra da senin güzel haberini alırız.Yaza mutlu anne adayları olarak gireriz.

Maşallah darısı başıma.Sizinki iyiymiş.

İlk muayenemden beri doktor yumurta rezervimin az olduğunu.bu yüzden cok yumurtamın gelişmeyeceğini söyledi.6 , 7 tane toplarız ama bunların kaçı döllenir kaçı kaliteli olur önemli olan o demişti.çok şükür 7 yumurtadan 7 embriyom oluştu hepsi anneleri gibi inatçı çıktı :) yarın transferim var hayırlısıyla sizlerinde başına.inş. Burda birbirimize güzel haberler vermek nasip olur.

Ne güzel ya inşallah.Az olsun kaliteli olsun önemli olan o .

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF

3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF

5- prenses1989. HAMİLE

6- metceykelebek HAMİLE

7- Justibelingt 26 mart test günü

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF

10- Bella86. HAMİLE

11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF

13-YaseminNarin HAMİLE

14- Gulgonca86 HAMİLE

15-sevbuk 2 nisan test günü

16 - cips 4 nisan test günü

17-Kardelen-2 4 nisan test günü

18- misilleme 8 nisan test günü

19-zeymus 10 nisan test günü

20-Karamel_79 10 nisan test günü

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…