- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.181
9 da yumoşlarim toplandı kızlar, 10 tane çıkmış, cuma gunu transfer olacak
Kızlar selam , konuyu sıkı sıkı takip ediyorum , beni de alın aranıza =)=) Dün yumoşlarım toplandı , bugün hastaneden aradılar , 13 tane toplanmış , 8'ine işlem yapılmış , 4 tanesinde de döllenme oluşmuş , ama embriyoların kaliteleri ile alakalı henüz bi şey demiyorlar , bu konuda biraz endişeleniyorum açıkcası , üzülsem mi sevinsem mi bilemedim , karmaşık duygular
bu arada hamile olanları canı gönülden kutluyorum , olamayanlara da Allahım en kısa zamanda nasip eder inşAllah
İnşallah cumaya kadar gelir gerisi de gobusunde devam eder Allah ol desin yeter
ay çok sevindim cnm gozun aydın inss böyle sağlıkla devam eder
Hayırlı olsun cnm transferin inss olumlu sonuclansin
Hayırlısi olsun inss kaliteli embriyon olsun cnm
Slm cnm hayırlı olsun tedavin inss sağlıkla hamile kalirsin bu sefer cnm
slm cnm hoşgeldin inss 4 embiriyo da kaliteli bir şekilde devam eder sayıya takılma hakkında hayırlısı olsun inşallah
cnm benim ikiside inss transfer gününe kadar kaliteli bir şekilde devam edecek ben inanıyorum inss sonrada sağlıkla hamis kalacaksın dualarimdasin arkadaşım inss olacak allahın izniyle
Ben burayı yeni görüyorum, iki aynı başlık var bende mart ayı anne adayıyıyım,rabbim hepimize nasip etsin, benim transferin 6. Günündeyim
hayırlısı ile gelicek inş.Sende demiyor muydun sayı önemli değil diye olucak ben inanıyorum
inşallah canım ikiside çok kalitelidir Allah ol derse olur
insallah güzel haberler aliriz. kaçinci gün embriyosu sizinSelam,benimde bu sabah 09:00 da transferim oldu, umarim seninde benimde hersey yolunda gider.Hayalimiz gercek olur.Bol sans....
canim kendiliginden döllenme artik yoktur heraldeBu arada transfer yaptıran arkadaşlar mikroenjeksiyonla mı döllendi yumurtalarınız yoksa kendiliğinden mi?
Kuzucum inşallah güzel gelişirler hayırlısı olsunKızlar haber geldi 11 yumurtadan 7 si işlem görmüş 2 si döllenmiş biraz üzüldüm cuma transfer olacakmış.bu defa yumurtalar da cok fire vermis dollende az oldu..
Cumaya kadar ins ikiside gelir..hayırlısı
Hayırlı olur inşallah.Kaç yumurtanız oluşmuştu?
Bu raporlu ücreti miEke ekledim canım
Maşallah ben de yarın keseyi görmeye gideceğim inşallah sorun çıkmaz. Kan uyuşmazlığı da var biz de ne yapacaklar acabaKızlar maşallah keseyi gördük şükürler olsun
kizlar Transferim oldu şükür. iki tane minikleri aldim geldim ama biraz enerjim düstü. rahim kalinligim en son 9,5 mm deydi 7,5 a düsmüs. ek ilaclar verdi doktorum insallah sonu güzel olur
sagolasin canim. . insallah birlikte guzel haberler veririzHayırlı olsun cnm.bunu da atlattın çok şükür.benim de transferim yarın kısmetse.en kısa zamanda bizlere güzel haberler verirsin inş.
Cok sevindim canim saglıkla kucagina al insllahKızlar maşallah keseyi gördük şükürler olsun
Canim uzulme kaliteleri iyi olsunda iki tane olsun insalah transfer gunune kadar gelirlerKızlar haber geldi 11 yumurtadan 7 si işlem görmüş 2 si döllenmiş biraz üzüldüm cuma transfer olacakmış.bu defa yumurtalar da cok fire vermis dollende az oldu..
Cumaya kadar ins ikiside gelir..hayırlısı
Iyi dusun iyi olsun canim insllah sıkı sıkı tutunurlar bebislerin sanakizlar Transferim oldu şükür. iki tane minikleri aldim geldim ama biraz enerjim düstü. rahim kalinligim en son 9,5 mm deydi 7,5 a düsmüs. ek ilaclar verdi doktorum insallah sonu güzel olur
Öyle mi ben de yeni başlayacağım bilmiyordum.canim kendiliginden döllenme artik yoktur heralde
Maşallah darısı başıma.Sizinki iyiymiş.Amin inş. 7 yumurtam oluştu.7 si de döllendi ve yarın 5.günleri olucak inş.
İnşallah beş on gün sonra da senin güzel haberini alırız.Yaza mutlu anne adayları olarak gireriz.kizlar Transferim oldu şükür. iki tane minikleri aldim geldim ama biraz enerjim düstü. rahim kalinligim en son 9,5 mm deydi 7,5 a düsmüs. ek ilaclar verdi doktorum insallah sonu güzel olur
Maşallah darısı başıma.Sizinki iyiymiş.
Ne güzel ya inşallah.Az olsun kaliteli olsun önemli olan o .İlk muayenemden beri doktor yumurta rezervimin az olduğunu.bu yüzden cok yumurtamın gelişmeyeceğini söyledi.6 , 7 tane toplarız ama bunların kaçı döllenir kaçı kaliteli olur önemli olan o demişti.çok şükür 7 yumurtadan 7 embriyom oluştu hepsi anneleri gibi inatçı çıktı :) yarın transferim var hayırlısıyla sizlerinde başına.inş. Burda birbirimize güzel haberler vermek nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?