2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

listede adimi görmek bile mutlu etti. insallah devaminda da güzel olur

bahçeci fulyada rapor geçmiyor canım umutta geçiyor raporlu fiyatınıda bilmiyorum
Teşekkür ederim bu arada raporsuz ne kadar pahalı düşünsene ilki tutmamasi halinde ikincisine insanın hali kalmazdı en azından benim kalmazdı bazen pişman oluyorum fakültede yaptırıyorum diye ama tek tesellim doktorum Prof ve tüp bebeğin anabilim dalı başkanı gerçi nasip değilse kim ve nere olursa olsun olmaz

İlk muayenemden beri doktor yumurta rezervimin az olduğunu.bu yüzden cok yumurtamın gelişmeyeceğini söyledi.6 , 7 tane toplarız ama bu
Böyle hikayeler okuyunca dahada heycanlaniyorum.adına çok sevindim inş sıkı sıkı tutunurlar .Bana da doktorum rezeevimin az olduğunu söyledi.Senin amh ve Fsh kaçtı

Ya arkadaslar bugün yumurtalar toplandı, cuma günü gel dediler,çok erken olmuyor mu?moralim bozuldu biraz,nerdeyse ikinci gün embriyosu olacak.tutmayacak gibi bir his oluştu .
Birde cinsel ilişki serbest dedi dr tranfser e kadar, sizlerin dr u ne demişti bu konuda

Cnm senin 3.gün embriyosu olucak o zaman benide cuma çağırdılar benimde 4.gun transferi olucak eğer 2 embriyomda giderse o güne bozmayalim moralimizi hayırlısı..bana kağıt verdiler cinsel ilişki yasak

İçini ferah tut canım vakti saati geldiyse Allah ın izniyle olur problem neydi

Üçüncü gün transferi oluyor cnm

Ay inşallah bende Oray'a hamile olarak geçerim rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkes hamiş olsun inşallah olmayanlarda ümitsizliğe kapılmasın rabbim ol der olur

Ben dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım bana tedavi boyunca yasak dedi ilişki

Benim kızımda 21 aylık arada çok fark yokmuş

Maaşallah ALLAH bagislasin cnm

Ay inşallah bende Oray'a hamile olarak geçerim rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkes hamiş olsun inşallah olmayanlarda ümitsizliğe kapılmasın rabbim ol der olur
7

İnşallah cnm hamissindir..az kaldi test gününe seninde..

Kızlar haber geldi 11 yumurtadan 7 si işlem görmüş 2 si döllenmiş biraz üzüldüm cuma transfer olacakmış.bu defa yumurtalar da cok fire vermis dollende az oldu..
Cumaya kadar ins ikiside gelir..hayırlısı
Canım gönlünü ferah tut inşallah hayırlısıyla çok güzel olacak..

İçini ferah tut canım vakti saati geldiyse Allah ın izniyle olur problem neydi
Benim yum rezervi düşük eşimde de ileri hareket hiç yok ve morfoloji problemi var hayırlısı allahtan dünya kadar hormon alıyoruz vücuda korkuyorum ilerde hastalık çıkacak diye

Benim de test günüm 2 nisan. Bakalım Allah gonlumuzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin de evlatlatimiz gelsin. Benim de yaşım 30/ama yumrt rezervim az. Esimde de sperm çok değil. Bizim için en uygun olan mini tüp bebek. Ne kadar hormon alsak da yumurta artmiyor. Mini tüp bebekle az ilaçla kaliteli yumurtalar oluşuyor. Ben bu sefer mini yaptırdım çok faydasını gördüm. Bu 4.denemem Uç tane embr transfer edildi. Elimden geleni yaptım artık tevekkül ediyorum. Bundan sonrası Allaha kalmış bakalım ne taktir edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…