- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.201
cnm bütün hastaneler artık micro enjeksiyon yapiyorBu arada transfer yaptıran arkadaşlar mikroenjeksiyonla mı döllendi yumurtalarınız yoksa kendiliğinden mi?
1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justibelingt 26 mart test günü
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13-YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15-sevbuk 2 nisan test günü
16 - cips 4 nisan test günü
17-Kardelen-2 4 nisan test günü
18- misilleme 8 nisan test günü
19-zeymus 10 nisan test günü
20-Karamel_79 10 nisan test günü
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
bahçeci fulyada rapor geçmiyor canım umutta geçiyor raporlu fiyatınıda bilmiyorumBu raporlu ücreti mi
Teşekkür ederim bu arada raporsuz ne kadar pahalı düşünsene ilki tutmamasi halinde ikincisine insanın hali kalmazdı en azından benim kalmazdı bazen pişman oluyorum fakültede yaptırıyorum diye ama tek tesellim doktorum Prof ve tüp bebeğin anabilim dalı başkanı gerçi nasip değilse kim ve nere olursa olsun olmazbahçeci fulyada rapor geçmiyor canım umutta geçiyor raporlu fiyatınıda bilmiyorum
İlk muayenemden beri doktor yumurta rezervimin az olduğunu.bu yüzden cok yumurtamın gelişmeyeceğini söyledi.6 , 7 tane toplarız ama bu
Böyle hikayeler okuyunca dahada heycanlaniyorum.adına çok sevindim inş sıkı sıkı tutunurlar .Bana da doktorum rezeevimin az olduğunu söyledi.Senin amh ve Fsh kaçtıİlk muayenemden beri doktor yumurta rezervimin az olduğunu.bu yüzden cok yumurtamın gelişmeyeceğini söyledi.6 , 7 tane toplarız ama bunların kaçı döllenir kaçı kaliteli olur önemli olan o demişti.çok şükür 7 yumurtadan 7 embriyom oluştu hepsi anneleri gibi inatçı çıktı :) yarın transferim var hayırlısıyla sizlerinde başına.inş. Burda birbirimize güzel haberler vermek nasip olur.
Ya arkadaslar bugün yumurtalar toplandı, cuma günü gel dediler,çok erken olmuyor mu?moralim bozuldu biraz,nerdeyse ikinci gün embriyosu olacak.tutmayacak gibi bir his oluştu .
Birde cinsel ilişki serbest dedi dr tranfser e kadar, sizlerin dr u ne demişti bu konuda
İçini ferah tut canım vakti saati geldiyse Allah ın izniyle olur problem neydiTeşekkür ederim bu arada raporsuz ne kadar pahalı düşünsene ilki tutmamasi halinde ikincisine insanın hali kalmazdı en azından benim kalmazdı bazen pişman oluyorum fakültede yaptırıyorum diye ama tek tesellim doktorum Prof ve tüp bebeğin anabilim dalı başkanı gerçi nasip değilse kim ve nere olursa olsun olmaz
Üçüncü gün transferi oluyor cnmYa arkadaslar bugün yumurtalar toplandı, cuma günü gel dediler,çok erken olmuyor mu?moralim bozuldu biraz,nerdeyse ikinci gün embriyosu olacak.tutmayacak gibi bir his oluştu .
Birde cinsel ilişki serbest dedi dr tranfser e kadar, sizlerin dr u ne demişti bu konuda
Kötü değil demi o zaman, bide ilişki konusunda bilgisi olan varmiÜçüncü gün transferi oluyor cnm
Yok cnm günlere takılma sen yeterki Rabbim ol desin gerisi teferruat cnm bence de olabilir ilişki çünkü yumurtayla spermle işleri kalmadı nasıl olsaKötü değil demi o zaman, bide ilişki konusunda bilgisi olan varmi
Benim kızımda 21 aylık arada çok fark yokmuşAmin cnm amin
.26 aylık cnm senin kızın
Ay inşallah bende Oray'a hamile olarak geçerim rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkes hamiş olsun inşallah olmayanlarda ümitsizliğe kapılmasın rabbim ol der olur1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justibelingt 26 mart test günü
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13-YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15-sevbuk 2 nisan test günü
16 - cips 4 nisan test günü
17-Kardelen-2 4 nisan test günü
18- misilleme 8 nisan test günü
19-zeymus 10 nisan test günü
20-Karamel_79 10 nisan test günü
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
Ben dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım bana tedavi boyunca yasak dedi ilişkiYa arkadaslar bugün yumurtalar toplandı, cuma günü gel dediler,çok erken olmuyor mu?moralim bozuldu biraz,nerdeyse ikinci gün embriyosu olacak.tutmayacak gibi bir his oluştu .
Benim kızımda 21 aylık arada çok fark yokmuş
7Ay inşallah bende Oray'a hamile olarak geçerim rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkes hamiş olsun inşallah olmayanlarda ümitsizliğe kapılmasın rabbim ol der olur
Canım gönlünü ferah tut inşallah hayırlısıyla çok güzel olacak..Kızlar haber geldi 11 yumurtadan 7 si işlem görmüş 2 si döllenmiş biraz üzüldüm cuma transfer olacakmış.bu defa yumurtalar da cok fire vermis dollende az oldu..
Cumaya kadar ins ikiside gelir..hayırlısı
Benim yum rezervi düşük eşimde de ileri hareket hiç yok ve morfoloji problemi var hayırlısı allahtan dünya kadar hormon alıyoruz vücuda korkuyorum ilerde hastalık çıkacak diyeİçini ferah tut canım vakti saati geldiyse Allah ın izniyle olur problem neydi
Canım gönlünü ferah tut inşallah hayırlısıyla çok güzel olacak..
Bu gebelik aşısını hastahane mi yapıyor yoksa bizim tercihimize mi bırakıyorlar bi de ücretli miİnşallah cnm.güzel olur...
Bugün Gebelik aşısı için çağırdılar..
Hastaneye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?