- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
ınsallah canım cok tesekkur ederım hepımızın ıns rabbım gonlune gore verır. acılarımız dıner gunes bızım ıcın doğar. hayatımda ılk defa adetımı 4 gozle bekler oldum.
ben dahılıye doktoruna gıttım grıp olmustum onun ıcın kan degerlerıme bakıldı. b12 ıle d vıtamınım eksık oldugu ıcın vıtamın ılacı verdı kan degerlerım normalmıs. troıtte ıyıymıs ole dedı bu sekılde hamıle kalsam sıkıntı olur mu dedım olmaz dedı suan sadece b12 ıle d vıtamını alıyorum. Mart ayında bulent beye muayene oldugumda belkı o ılaç verır. adetımı beklemedeyım martın 5yada 6sında olmam lazımSlm cnm hoşgeldin inss tedavini sikintisiz gecirirsin cnm Dr ilaç verdimi b12 ve demir için peki
Valla böyle dedin ya gelmiş kadar oldun. Annem ve eşimin annesi babası olacak canım. Memleketten gelecekler bir süre kalırlar sanırım. Ben de ailelere haber vermekle iyi mi kötü mü ettim bilmiyorum.inşallah cnm .
inan bu tarafta olsan yanına bile gelmek isterdim destek olmak için tese günü...
kimse olucakmı yanınızda ogün.
İyi etmissin cnm ilaç icmekle bende almadiysan al diyecektim cnm inss herşey gönlünce olsunben dahılıye doktoruna gıttım grıp olmustum onun ıcın kan degerlerıme bakıldı. b12 ıle d vıtamınım eksık oldugu ıcın vıtamın ılacı verdı kan degerlerım normalmıs. troıtte ıyıymıs ole dedı bu sekılde hamıle kalsam sıkıntı olur mu dedım olmaz dedı suan sadece b12 ıle d vıtamını alıyorum. Mart ayında bulent beye muayene oldugumda belkı o ılaç verır. adetımı beklemedeyım martın 5yada 6sında olmam lazım
folıkasıt almıyorum ben ama suan sıkıntı olur mu ? dokdor onu belkı muayene ettıkten sonra verır. Dahılıyecı bırsey vermedı bana gercı oan dusunmuyordum transfer ıslemını bıranda karar verdım :)İyi etmissin cnm ilaç icmekle bende almadiysan al diyecektim cnm inss herşey gönlünce olsun
Cnm sıkıntı olmaz ama evde varsada iç cnm bi zararı olmaz emin olfolıkasıt almıyorum ben ama suan sıkıntı olur mu ? dokdor onu belkı muayene ettıkten sonra verır. Dahılıyecı bırsey vermedı bana gercı oan dusunmuyordum transfer ıslemını bıranda karar verdım :)
Valla böyle dedin ya gelmiş kadar oldun. Annem ve eşimin annesi babası olacak canım. Memleketten gelecekler bir süre kalırlar sanırım. Ben de ailelere haber vermekle iyi mi kötü mü ettim bilmiyorum.
soyle bırsey oldu benım akrabamın bebısı karnındayken oldu oda yenı hamıleydı folıkasıdını bana verdı bu benım ısıme yaramaz dedı ama oncesınde doktora sorayım dedım ben ama kullanmadım dun verdıCnm sıkıntı olmaz ama evde varsada iç cnm bi zararı olmaz emin ol
hosgeldın ozaman canım.Mrb kızlar bende aranıza katılım dedim birkaç gün dur takip ediyordum konunuzu allah ķısmet ederse bende martta tupbebbek yapacam dondurulmuslarla inşallah hepimiz güzel haberler alırız Mart ayında
Hosbulduk canımhosgeldın ozaman canım.
Mrb kızlar bende aranıza katılım dedim birkaç gün dur takip ediyordum konunuzu allah ķısmet ederse bende martta tupbebbek yapacam dondurulmuslarla inşallah hepimiz güzel haberler alırız Mart ayında
Hoşbulduk canım amin inşallahHoşgeldin arkadaşım..
İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylasiriz
Kullanabilirsin cnm çünkü iki uç ay önceden kullananlar bile oluyor Dr ulasabiliyorsanda sor cnm için rahat etsinsoyle bırsey oldu benım akrabamın bebısı karnındayken oldu oda yenı hamıleydı folıkasıdını bana verdı bu benım ısıme yaramaz dedı ama oncesınde doktora sorayım dedım ben ama kullanmadım dun verdı
Hoşgeldin cnmMrb kızlar bende aranıza katılım dedim birkaç gün dur takip ediyordum konunuzu allah ķısmet ederse bende martta tupbebbek yapacam dondurulmuslarla inşallah hepimiz güzel haberler alırız Mart ayında
hoşgeldin cnm uzuldum negatif olmasına inş tupbebek le kavusursun bebisinekızlar bende aranıza katılmak üzereyim, 6. aşılamam oldu tutmadı, bugün adet oldum yarın kontrollerle iğnelere başlıyoruz sanırım ve mart ayı tüp bebek ayım olacak, ilk denemem olacak sebepsiz infertifite bizimkisi, inşallah ilkde tutar
hoşbulduk canımHoşgeldin cnm
hoşgeldin cnm uzuldum negatif olmasına inş tupbebek le kavusursun bebisine
İyi akşamlar cnm ben yarın Dr gidecem durumu yarın yazarimhayırlı akşamlar herkese günler çabuk geçsin tedavimiz başlasın artık :)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım benimde ilk randevu 2 martta o gün rahim filmi filanda çekilcem bakalımİyi akşamlar cnm ben yarın Dr gidecem durumu yarın yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?