2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

ınsallah canım cok tesekkur ederım hepımızın ıns rabbım gonlune gore verır. acılarımız dıner gunes bızım ıcın doğar. hayatımda ılk defa adetımı 4 gozle bekler oldum.

Allahım isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah..tedavilerimiz kolayca ilerlesin..
bi o kadar stresli ama heyecanlı süreçler.Allah hepimize kolaylık versin.
6 mart gibi olucaksın sanırım inşallah hadi bakalım..hayırlısı merakla hepinizin sonucunu bekliyorum
tabi kendimide

Slm cnm hoşgeldin inss tedavini sikintisiz gecirirsin cnm Dr ilaç verdimi b12 ve demir için peki
ben dahılıye doktoruna gıttım grıp olmustum onun ıcın kan degerlerıme bakıldı. b12 ıle d vıtamınım eksık oldugu ıcın vıtamın ılacı verdı kan degerlerım normalmıs. troıtte ıyıymıs ole dedı bu sekılde hamıle kalsam sıkıntı olur mu dedım olmaz dedı suan sadece b12 ıle d vıtamını alıyorum. Mart ayında bulent beye muayene oldugumda belkı o ılaç verır. adetımı beklemedeyım martın 5yada 6sında olmam lazım

inşallah cnm .
inan bu tarafta olsan yanına bile gelmek isterdim destek olmak için tese günü...
kimse olucakmı yanınızda ogün.
Valla böyle dedin ya gelmiş kadar oldun. Annem ve eşimin annesi babası olacak canım. Memleketten gelecekler bir süre kalırlar sanırım. Ben de ailelere haber vermekle iyi mi kötü mü ettim bilmiyorum.

İyi etmissin cnm ilaç icmekle bende almadiysan al diyecektim cnm inss herşey gönlünce olsun

İyi etmissin cnm ilaç icmekle bende almadiysan al diyecektim cnm inss herşey gönlünce olsun
folıkasıt almıyorum ben ama suan sıkıntı olur mu ? dokdor onu belkı muayene ettıkten sonra verır. Dahılıyecı bırsey vermedı bana gercı oan dusunmuyordum transfer ıslemını bıranda karar verdım :)

Cnm sıkıntı olmaz ama evde varsada iç cnm bi zararı olmaz emin ol

Valla böyle dedin ya gelmiş kadar oldun. Annem ve eşimin annesi babası olacak canım. Memleketten gelecekler bir süre kalırlar sanırım. Ben de ailelere haber vermekle iyi mi kötü mü ettim bilmiyorum.

cnm ben daha önce burdan tanıştığım başka arkadaşlarımin tese gününde eşimle yanlarında olmustuk tese sonucunu beklemek zor zaman gecmiyo o anda.benim yanimda kv dem bide arkadaşlar vardı onlarla konusurken nasıl zaman geçti anlamadım..haber gelince nasıl aglamistim..inşallah mutluluk gözyaşı dökersiniz sizde orda..bizde ilk tesemizde aileler vardı yanımızda..2.cisinde de en sondakindede vardılar..onlar en yakınlarimiz olmalari gerekir bence de cnm..yardimci olurlar size

Cnm sıkıntı olmaz ama evde varsada iç cnm bi zararı olmaz emin ol
soyle bırsey oldu benım akrabamın bebısı karnındayken oldu oda yenı hamıleydı folıkasıdını bana verdı bu benım ısıme yaramaz dedı ama oncesınde doktora sorayım dedım ben ama kullanmadım dun verdı

Hoşgeldin arkadaşım..
İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylasiriz

Kullanabilirsin cnm çünkü iki uç ay önceden kullananlar bile oluyor Dr ulasabiliyorsanda sor cnm için rahat etsin

Hoşgeldin cnm
hoşgeldin cnm uzuldum negatif olmasına inş tupbebek le kavusursun bebisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…