- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Herkese slm iyi haftalar
Nasılsın cnm bekleme sürecinde birşey kullaniyormusunSelam cnm sanada iyi haftalar
Nasılsın cnm bekleme sürecinde birşey kullaniyormusun
Çarşamba gideceğim tekrar ve sanırım artık microtese günü belli olacak canımİnşallah cnm benim..bahceci umut tüp bebek Canım tedavi olacağım hastane spermler orda oldugu için yine orda deniycem doktorum ordan gitmiş başka doktorla basliycam bakalım
Sen bi daha ne zaman gidiceksin kontrole
Çarşamba gideceğim tekrar ve sanırım artık microtese günü belli olacak canım
Aynen cnm işler hiç bitmez bende zeytin yağında iki incir yiyorum bide kan ilacı iciyorum esas bende istiyorum yemek arisutu karışımından yarın bir Dr gideyim inss duruma gore bende alayim barı zararı olacağını düşünmüyorum folikasit tarihi geçti diye atmistim yarın bide ondan alıp icmeye baslayayim benimde 5 kilo fazlam var hava soğuk olunca bir yere cikamadim hayırlısı artıkİyiyim cnm Sagol sen nasılsın neler yapiyosun..ben kosturuyorum valla is guc bitmiyo..ben folikasit ve.omega hapina başladım..bide arisutu polen sabahları.yiyorum diyete başladım kilo vermek istiyorum hala hamile kaldığım kiloya gelemedim 4 kilo fazlam var.
İnss güzel haberlerle gel cnm ogunÇarşamba gideceğim tekrar ve sanırım artık microtese günü belli olacak canım
İnşallah canım bizim için haftasonu çok önemli inşallah şu mart ayı artık evlatlarımıza kavuştuğumuz ay olurİnss güzel haberlerle gel cnm ogun
benımde aynı gun gecıkme yasamazsam 6martta gelmesı lazım :)Aynen canımm adetim gecikmezse 6 martta gelcek 7 marttada tedaviye başlıcaz :)
İnşallah canım bizim için haftasonu çok önemli inşallah şu mart ayı artık evlatlarımıza kavuştuğumuz ay olur
Aynen cnm işler hiç bitmez bende zeytin yağında iki incir yiyorum bide kan ilacı iciyorum esas bende istiyorum yemek arisutu karışımından yarın bir Dr gideyim inss duruma gore bende alayim barı zararı olacağını düşünmüyorum folikasit tarihi geçti diye atmistim yarın bide ondan alıp icmeye baslayayim benimde 5 kilo fazlam var hava soğuk olunca bir yere cikamadim hayırlısı artık
Merhaba Arkadaslar,
Ben mart ayında transfer ıslemı ıcın tedavı gorecegım. adetımle beraber ılk once muayene edılıp ona gore de transferı etkıleyecek bırsey yoksa artık neye gore kontrol edılıyorsa ona gore tedavıye baslayacagım. benım sorunum tuplerımde. 2007yılında kıst sebebı ıle amelıyat oldum ve sol yumurtalıgım alındı tek sag tarafım var o amelıyat sonucu tuplerımde hasar gormus gecen sene dısn gebelık gecırdım sonra maslak acıbademde tedavı gordum ve tup bebek tedavısıne basladım 3 embrıyom olustu onları dondurduk eylul ayında lapososkobı amelıyatı oldum tuplerımın rahımle baglantısını kestık. Sımdı mart ayında dondurulmus embrılarımla 3.embrıyosu tedavıme bakayım dıyorum transfer ıslemıne baslatacagım.Insallah bır sıkıntı cıkmaz :)kahlıllerımde sıkıntı cıkmadı sadece b12 vıtamınımle d vıtamınım dusuk benım onlardanda sıkıntı olmaz dedıler . benım hıkayemde boyle.
Benim Dr hiç böyle şeyler demiyor tmm cnm sagol alayim ozaman tskler cnmyok cnm zararı olmaz bence arisütü polen..1 tatlı kaşıgı balla yiyorum inşallah iyi gelir..benim önceki tedavimde doktorum 1.5 ay öncesinden folikasit omega b12 elevit hepsine başlatmıştı.o yüzden şimdi başladım
ınsallah amınnn :)Merhaba
Hakkınızda hayırlısı olsun
buz bebişleriniz size sıkı sıkı tutunsun inşallah
ınsallah canım cok tesekkur ederım hepımızın ıns rabbım gonlune gore verır. acılarımız dıner gunes bızım ıcın doğar. hayatımda ılk defa adetımı 4 gozle bekler oldum.merhaba cnm geçmiş olsun.
inşallah bi sıkıntı olmazda buz bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur..
Benim Dr hiç böyle şeyler demiyor tmm cnm sagol alayim ozaman tskler cnm
Slm cnm hoşgeldin inss tedavini sikintisiz gecirirsin cnm Dr ilaç verdimi b12 ve demir için pekiMerhaba Arkadaslar,
Ben mart ayında transfer ıslemı ıcın tedavı gorecegım. adetımle beraber ılk once muayene edılıp ona gore de transferı etkıleyecek bırsey yoksa artık neye gore kontrol edılıyorsa ona gore tedavıye baslayacagım. benım sorunum tuplerımde. 2007yılında kıst sebebı ıle amelıyat oldum ve sol yumurtalıgım alındı tek sag tarafım var o amelıyat sonucu tuplerımde hasar gormus gecen sene dısn gebelık gecırdım sonra maslak acıbademde tedavı gordum ve tup bebek tedavısıne basladım 3 embrıyom olustu onları dondurduk eylul ayında lapososkobı amelıyatı oldum tuplerımın rahımle baglantısını kestık. Sımdı mart ayında dondurulmus embrılarımla 3.embrıyosu tedavıme bakayım dıyorum transfer ıslemıne baslatacagım.Insallah bır sıkıntı cıkmaz :)kahlıllerımde sıkıntı cıkmadı sadece b12 vıtamınımle d vıtamınım dusuk benım onlardanda sıkıntı olmaz dedıler . benım hıkayemde boyle.
Doğru diyorsun cnm yarın alacağım ballı karisimida yemeye baslarim cnm bende desteklediklerine inanıyorum sağol cnmrica ederim cnm en azından folikasit iç bence..diğerleri olmasada
Rabbim verdikten sonra her sekilde olurda .işte bunlarda destekleyici şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?