- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.221
Bu gebelik aşısını hastahane mi yapıyor yoksa bizim tercihimize mi bırakıyorlar bi de ücretli mi
Merhaba nazın annesi :) hayırlı olsun cnm tedaviyi yarıladın galiba transferin oldu mu? Ben seni çok merak ediyorum kızlarımız yaşıttı galiba benim ki 2014 şubat doğumlu merak ettiğim bşy var tedavi sürecinde sıkıntı yaşıyormusun sonuçta ilk tedavide daha rahattık bakıma ihtiyacı olan miniklerimiz yoktu ben çok korkuyorum çünkü tedavi olduğumu kimse bilmiyor kızımıda söylememiştik şimdi ne yaparım bilmiyorum yardımcı olacak bi eşim var oda ne yemek yapmasını bilir ne alt değiştirmesini yine ben kalkıcam kızım kucak isticek indircem bindircem kafamda deli sorular transfere kadar önemli değilde transferden sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum sizin süreç Nasıl?Ben daha önceki kızıma hamilr kaldığım tedavidede yaptırmıştimo. Zaman yeniyeni cikan.bi asiydi doktoruma sordum banada yapilabilirmi olur demişti..simdide doktorum bu tefavide gerek yok dedi ama ben.istedim..770 tl ücreti transferden iki gün önce yapiliyo
Merhaba nazın annesi :) hayırlı olsun cnm tedaviyi yarıladın galiba transferin oldu mu? Ben seni çok merak ediyorum kızlarımız yaşıttı galiba benim ki 2014 şubat doğumlu merak ettiğim bşy var tedavi sürecinde sıkıntı yaşıyormusun sonuçta ilk tedavide daha rahattık bakıma ihtiyacı olan miniklerimiz yoktu ben çok korkuyorum çünkü tedavi olduğumu kimse bilmiyor kızımıda söylememiştik şimdi ne yaparım bilmiyorum yardımcı olacak bi eşim var oda ne yemek yapmasını bilir ne alt değiştirmesini yine ben kalkıcam kızım kucak isticek indircem bindircem kafamda deli sorular transfere kadar önemli değilde transferden sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum sizin süreç Nasıl?
Evet cnm nisan sonu başlıcaz allahtan mani gelmezse. Annemede söylemedik cnm problem eşimdeydi öğrenince çok üzüldü bende o Zaman kendini toparlaması için kimseye söylemeye gerek yok demiştim ikimiz başa çıkarız diye düşündüm çıktıkta elhamdulillah ama o Zaman ikinciyi düşünemiyor insan tabii şimdi söylersekte sıkıntılı olur annemler fln kırılır üzülür eşimde hala bilinsin istemiyor bilmiyorum Nasıl bir süreç beni bekliyor Allah herkesle birlikte bizede yardım etsin inşallah. Sonucunu heyecanla takip edicem hayırlı haberler verirsin inşallah :)Merhaba cnm Sağol..cuma transferim olucak inşallah..kızım 2014. 4 ocak doğumlu..yakinlarmis yaşları..cnm.bizim herkes bildiği için tedavilerimizi sıkıntı olmuyo kontrollerde ya annem naza bakmaya geldi ya kayinvalidemler geldi kp de arabayla sagolsun götürüp getiriyo..tranfser sonrasında sırayla kalırız dediler ama naz habire kucagima almami istiyo..sanırım hamile lik olursa zorlanicam..ama arayida çok açmak istemedim bakalim girdik bi yola hakkimizda hayırlısı..sende başlamayı dusunuyosun o zaman. Ama sadece esin yardımıyla evt zor olabilir benim esimde hiçbirşey bilmiyo çünkü..annenedemi soylemedin cnm.
Evet cnm nisan sonu başlıcaz allahtan mani gelmezse. Annemede söylemedik cnm problem eşimdeydi öğrenince çok üzüldü bende o Zaman kendini toparlaması için kimseye söylemeye gerek yok demiştim ikimiz başa çıkarız diye düşündüm çıktıkta elhamdulillah ama o Zaman ikinciyi düşünemiyor insan tabii şimdi söylersekte sıkıntılı olur annemler fln kırılır üzülür eşimde hala bilinsin istemiyor bilmiyorum Nasıl bir süreç beni bekliyor Allah herkesle birlikte bizede yardım etsin inşallah. Sonucunu heyecanla takip edicem hayırlı haberler verirsin inşallah :)
Maaşallah ALLAH bagislasin cnm
7
İnşallah cnm hamissindir..az kaldi test gününe seninde..
İnşallah canım az kaldı evet ama içim çok nötr hiç bişe hissetmiyorum çok rahatım ne iy ne kötü bişe hissetmiyorumMaaşallah ALLAH bagislasin cnm
7
İnşallah cnm hamissindir..az kaldi test gününe seninde..
Canım güzel düşün güzel olsun benim de ikinci denemem de dondurulmuş embriyo dan tuttu bi kızım var şimdi tekrar denedik 4 ünde belli olacak sonuç inşallah hep birlikte hamis oluruzAllah herkesin yardımcısı olsun. Kolay bir süreçten geçmiyoruz. Herkesin sınavı farklı bizim ki de bu durum. Allah daha beterinden sakınsın.
Bende nisanın 8'inde iğnelere başlayacağım inşallah. 2.denememiz olacak insanın içinde tereddütleri oluyor. Ya bu da tutmazsa diye ama Allah inşallah yardımcımız olur isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlat/evlatlar versin.
Canım benimde bi kızım var 21 aylık bende denedim tekrar bizdede hiç kimse bilmiyor tup bebekle olduğunu ama annem ve kayinvalidem biliyor onlarda yardimci oluyor bana şimdilik annem in yanındayım o kucağına alıyor ben pek almamaya çalışıyorum ama ne kadar dikkat etsende almak zorunda kalıyorsun ama en azından rahat oluyorsun psikolojik olarak Rabbim kolaylik versin çok gecikti rme tekrar dene benim Dr um tekrar bebek düşünüyorsanız geciktirmeyin vücut hamilelige alismisken tekrar deneyin demişti öyle yaptık inşallah bu seferde olurMerhaba nazın annesi :) hayırlı olsun cnm tedaviyi yarıladın galiba transferin oldu mu? Ben seni çok merak ediyorum kızlarımız yaşıttı galiba benim ki 2014 şubat doğumlu merak ettiğim bşy var tedavi sürecinde sıkıntı yaşıyormusun sonuçta ilk tedavide daha rahattık bakıma ihtiyacı olan miniklerimiz yoktu ben çok korkuyorum çünkü tedavi olduğumu kimse bilmiyor kızımıda söylememiştik şimdi ne yaparım bilmiyorum yardımcı olacak bi eşim var oda ne yemek yapmasını bilir ne alt değiştirmesini yine ben kalkıcam kızım kucak isticek indircem bindircem kafamda deli sorular transfere kadar önemli değilde transferden sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum sizin süreç Nasıl?
Ben burdayimkizlarr nerelerdesiniz. ne kadar sakin bugün burasi. transfer olacaklar, olanlar. tedavide olanlar nerelere kactiniz.
Benim de bugun olmam lazım ama hala gelen giden yok olsam da yerin doktora gitsem bugün lucrin diye bi iğneyé başladım önceden olmayayım diye dua ediyordum şimdi olayım diye allahım yaaaben adet olmayı bekliyorum,bugün yarın olucam inşallah.sonra da tedavi başlangıcı ve heycanlı günler
Farkettim ki ilk stresi atınca insan buraya pek takılmıyorum çok alışmak da istemiyorum bağlanmaktan kaybetmekten çok korkuyorum allah korusunkizlarr nerelerdesiniz. ne kadar sakin bugün burasi. transfer olacaklar, olanlar. tedavide olanlar nerelere kactiniz.
yoklama alindiBen burdayim
bilemiyorum canim ys kisiden kisiye degisiyor. ben ilk denememde bir sayfada toplanmistik boyle cogu kisi hamile ve ayni sayfada devam ettik taki benim 8.haftada kayip yasayana kadar. sonra öhrendimki whatsapp grup olusturmuslar. güzeldi yani herkes yerindeydiFarkettim ki ilk stresi atınca insan buraya pek takılmıyorum çok alışmak da istemiyorum bağlanmaktan kaybetmekten çok korkuyorum allah korusun
bende gecikme yasamistim. beklemeyince pat diyr geliyor, bekleyince gelmek bilmiyor bu meretBenim de bugun olmam lazım ama hala gelen giden yok olsam da yerin doktora gitsem bugün lucrin diye bi iğneyé başladım önceden olmayayım diye dua ediyordum şimdi olayım diye allahım yaaa
hayirlisi olsun canim insallah biran önce sende guzel haberler verirsin. bende ilk tedavimden ayni merkezde tedavi gördühüm biriyle tanismitim ama kk da ayni forumda. görüsmesekte mesajlasiyoruz.Bende burdayim aşımı oldum geldim..ben taa cocugum yokkende kk da cok yazardim cocuk oldu yine kopmadım çok arkadaş edindim cok iyi dostlar edindim Iyiki varsın kk
Isterimki Burdada güzel arkadasliklar olsun kopmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?