2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

hayirlisi olsun canim insallah biran önce sende guzel haberler verirsin. bende ilk tedavimden ayni merkezde tedavi gördühüm biriyle tanismitim ama kk da ayni forumda. görüsmesekte mesajlasiyoruz.
Bende kk de 3 yıldan fazladır varım ve biz de face de güzel bi grup kurmuştuk sonra ben devam edemedim ama şimdi arada tl konuşuyoruz

hayirlisi olsun canim insallah biran önce sende guzel haberler verirsin. bende ilk tedavimden ayni merkezde tedavi gördühüm biriyle tanismitim ama kk da ayni forumda. görüsmesekte mesajlasiyoruz.

sağol cn inşallah.
benim şuan görüştüğüm bütün arladaşlarım kk dan çoçuksuzluk beni çok güzel insanlarla tanıştırdı.
evimde misafirde ettim onlarada giddik ..çok şükür hepside çok çok iyi insanlarr..
whatshap gurplarımız var facede birsürü arkadaşım var burdan..
iyiki girmişim buraya iyiki..

Bende burdayim aşımı oldum geldim..ben taa cocugum yokkende kk da cok yazardim cocuk oldu yine kopmadım çok arkadaş edindim cok iyi dostlar edindim Iyiki varsın kk
Isterimki Burdada güzel arkadasliklar olsun kopmayalim
Bencede Burda kendini anlayan insanlar buluyorsun yalnız hissediyor insan kendini .gelelim sana :) embiyolardan ne haber herşey yolunda değilmi

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF

3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF

5- prenses1989. HAMİLE

6- metceykelebek HAMİLE

7- Justibelingt 26 mart test günü

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF

10- Bella86. HAMİLE

11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF

13-YaseminNarin HAMİLE

14- Gulgonca86 HAMİLE

15-sevbuk 2 nisan test günü

16- FS42 2nisan test günü

17 - cips 4 nisan test günü

18-Kardelen-2 4 nisan test günü

19- misilleme 8 nisan test günü

20-zeymus 10 nisan test günü

21-Karamel_79 10 nisan test günü

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.

Tesekkurler canim.

Transfer günüm belli oldu.sabah hastaneden aradılar doktorum kontrole çağırdı ve muayene sonrası transferi erteleyecek bir durum yok dedi.kısmetse yarın transferim var.7 embriyomunda gelişimleri çok iyiymiş :)
insallah tutunur bebisin, saglikla kucagina alirsin.

Doktorlar bazen cok moral bozuyor. Bir tane bile olsa inatciysa yine de tutunur. Hayirlisi ile tutunsunlar insallah.

Bugün öğleden sonra transferim yapıldı. Yavrumu aldım eve geldim, dinleniyorum. 9 nisan test günüm :) Nasıl geçecek günler. Beni de listeye ekleyin.

Hadi hayırlısı olsun inşallah bebegin sımsıkı tutunur pozitif haberini alırız eklerim.tabi listeye

Bende burdayim aşımı oldum geldim..ben taa cocugum yokkende kk da cok yazardim cocuk oldu yine kopmadım çok arkadaş edindim cok iyi dostlar edindim Iyiki varsın kk
Isterimki Burdada güzel arkadasliklar olsun kopmayalim
hayırlısı olsun inss hakkında cnm bir tane arkadaş edindin bile arkadasim
Bugün öğleden sonra transferim yapıldı. Yavrumu aldım eve geldim, dinleniyorum. 9 nisan test günüm :) Nasıl geçecek günler. Beni de listeye ekleyin.
Hayırlı olsun cnm inss pozifle sonuclanir
Ben de iğnelere başladım dün ilk defa. Pazartesi kontrolüm var. Yumurta gelişimine bakılacak. Bakalım neler olacak..
hadi hayırlı olsun inss herşey yolunda gitsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…