- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.241
Bende kk de 3 yıldan fazladır varım ve biz de face de güzel bi grup kurmuştuk sonra ben devam edemedim ama şimdi arada tl konuşuyoruzhayirlisi olsun canim insallah biran önce sende guzel haberler verirsin. bende ilk tedavimden ayni merkezde tedavi gördühüm biriyle tanismitim ama kk da ayni forumda. görüsmesekte mesajlasiyoruz.
hayirlisi olsun canim insallah biran önce sende guzel haberler verirsin. bende ilk tedavimden ayni merkezde tedavi gördühüm biriyle tanismitim ama kk da ayni forumda. görüsmesekte mesajlasiyoruz.
hayirlisi olsun canim insallah biran önce sende guzel haberler verirsin. bende ilk tedavimden ayni merkezde tedavi gördühüm biriyle tanismitim ama kk da ayni forumda. görüsmesekte mesajlasiyoruz.
Bencede Burda kendini anlayan insanlar buluyorsun yalnız hissediyor insan kendini .gelelim sana :) embiyolardan ne haber herşey yolunda değilmiBende burdayim aşımı oldum geldim..ben taa cocugum yokkende kk da cok yazardim cocuk oldu yine kopmadım çok arkadaş edindim cok iyi dostlar edindim Iyiki varsın kk
Isterimki Burdada güzel arkadasliklar olsun kopmayalim
Bencede Burda kendini anlayan insanlar buluyorsun yalnız hissediyor insan kendini .gelelim sana :) embiyolardan ne haber herşey yolunda değilmi
Tesekkurler canim.ay çok sevindim cnm gozun aydın inss böyle sağlıkla devam eder
Hayırlı olsun cnm transferin inss olumlu sonuclansin
Hayırlısi olsun inss kaliteli embriyon olsun cnm
Slm cnm hayırlı olsun tedavin inss sağlıkla hamile kalirsin bu sefer cnm
slm cnm hoşgeldin inss 4 embiriyo da kaliteli bir şekilde devam eder sayıya takılma hakkında hayırlısı olsun inşallah
cnm benim ikiside inss transfer gününe kadar kaliteli bir şekilde devam edecek ben inanıyorum inss sonrada sağlıkla hamis kalacaksın dualarimdasin arkadaşım inss olacak allahın izniyle
insallah tutunur bebisin, saglikla kucagina alirsin.Transfer günüm belli oldu.sabah hastaneden aradılar doktorum kontrole çağırdı ve muayene sonrası transferi erteleyecek bir durum yok dedi.kısmetse yarın transferim var.7 embriyomunda gelişimleri çok iyiymiş :)
Doktorlar bazen cok moral bozuyor. Bir tane bile olsa inatciysa yine de tutunur. Hayirlisi ile tutunsunlar insallah.İlk muayenemden beri doktor yumurta rezervimin az olduğunu.bu yüzden cok yumurtamın gelişmeyeceğini söyledi.6 , 7 tane toplarız ama bunların kaçı döllenir kaçı kaliteli olur önemli olan o demişti.çok şükür 7 yumurtadan 7 embriyom oluştu hepsi anneleri gibi inatçı çıktı :) yarın transferim var hayırlısıyla sizlerinde başına.inş. Burda birbirimize güzel haberler vermek nasip olur.
Doktorlar bazen cok moral bozuyor. Bir tane bile olsa inatciysa yine de tutunur. Hayirlisi ile tutunsunlar insallah.
Bugün öğleden sonra transferim yapıldı. Yavrumu aldım eve geldim, dinleniyorum. 9 nisan test günüm :) Nasıl geçecek günler. Beni de listeye ekleyin.
hadi hayirli olsun canim. sanirim 5.gün embriyosuBugün öğleden sonra transferim yapıldı. Yavrumu aldım eve geldim, dinleniyorum. 9 nisan test günüm :) Nasıl geçecek günler. Beni de listeye ekleyin.
hayırlısı olsun inss hakkında cnm bir tane arkadaş edindin bileBende burdayim aşımı oldum geldim..ben taa cocugum yokkende kk da cok yazardim cocuk oldu yine kopmadım çok arkadaş edindim cok iyi dostlar edindim Iyiki varsın kk
Isterimki Burdada güzel arkadasliklar olsun kopmayalim
Hayırlı olsun cnm inss pozifle sonuclanirBugün öğleden sonra transferim yapıldı. Yavrumu aldım eve geldim, dinleniyorum. 9 nisan test günüm :) Nasıl geçecek günler. Beni de listeye ekleyin.
hadi hayırlı olsun inss herşey yolunda gitsin cnmBen de iğnelere başladım dün ilk defa. Pazartesi kontrolüm var. Yumurta gelişimine bakılacak. Bakalım neler olacak..
Slm cnm nasilsinMaşallah hamileler çoğalmış allah tamamına erdirsin.transfere gideceklerin allah yüzünü guldursun
hayırlısı olsun canım inşallah seni bir ömür boyu bırakmaz yavrun kaç embriyo transfer edildi kaç tane donduruldu ?Bugün öğleden sonra transferim yapıldı. Yavrumu aldım eve geldim, dinleniyorum. 9 nisan test günüm :) Nasıl geçecek günler. Beni de listeye ekleyin.
Amin cnm hepimiz inşallahAnladim cnm..ALLAH bi kolaylık verir cnm.elbet..çok sıkıntı yasamadan atlatirsin inşallah..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bu süreçlerde..AMin cnm ALLAH razi olsun.bende seni takip edicem inşallah
hayirli olsun arkadasim gözünaydin :) yetostin bizebende bugün adet oldum inşallah son adetim olur bu yıl:) dondurulmuş tedavisine başlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?