- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.261
hayırlısı olsun inss hakkında cnm bir tane arkadaş edindin bilearkadasim
Hayırlı olsun cnm inss pozifle sonuclanir
hadi hayırlı olsun inss herşey yolunda gitsin cnm
bende bugün adet oldum inşallah son adetim olur bu yıl:) dondurulmuş tedavisine başlıyorummm
AynenEvtt cnm sana kanım kaynadı inşallah arkadaşlığımız uzun seneler devam eder
Evet cnm zaten onun için çağırıyor Dr ilacın dozunu ayarlıyor bu sayedeArkadaşlar yarın kontrole gidiyorum iğneleri üç gün kullandım yarın anlaşılır mı yumurta gelişimi ne durumda bilgi verir mi ultrason .durum netleşir mi
Canım benim negatif1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justibelingt 26 mart test günü
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13-YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15-sevbuk 2 nisan test günü
16- FS42 2nisan test günü
17 - cips 4 nisan test günü
18-Kardelen-2 4 nisan test günü
19- misilleme 8 nisan test günü
20-zeymus 10 nisan test günü
21-Karamel_79 10 nisan test günü
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
Can'ım çok geçmiş olsun üzülme sakın inşallah bi dahaki sefere olur rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah moralini bozma sakınCanım benim negatif
gunaydin canim. ben demiirbas olarak buradayim. hala gribimGünaydınnnnn herkeseeee
Napıyosunuzz hanımmlarr herkes bi kenara çekildii.
gunaydin canim. ben demiirbas olarak buradayim. hala gribim
gunaydın herkese doktora gitmek için adet olmayı bekliyorum ama gelen giden yok test aldım negatif olacak ama rahatlayayım en azından
evet canim grip oldum hemde transfer sabahi iki gündür hapsiriyorum malesefaa gripmii oldunn canımm tühh..çok geçmiş olsunn
çabucak düzelirsin inşalllah
sende hamiş olduktan sonra gidicenmii burdan
benim çok nadir gecikir acaba kullandiğim doğum kont. etkiler mi anlamadım yaaa dun olmam gerekiyordu ne ağrı ne sızı hiçbişey yokgeçikmee oluyo maalesef cnm beklediğimiz için gelmiyo..
ne zaman olman gerekiyodu
dogum kontrol hapi düzenliyor aslinda daha, hapi biraktiktan üç gün sonra olirdum ben eskidenbenim çok nadir gecikir acaba kullandiğim doğum kont. etkiler mi anlamadım yaaa dun olmam gerekiyordu ne ağrı ne sızı hiçbişey yok
evet canim grip oldum hemde transfer sabahi iki gündür hapsiriyorum malesefinsallah yavrularim sıkı sıkı tutunurlar. yok canim gidermiyim hic insallah doguma kadar beraber yürürüz bu yolda
benim çok nadir gecikir acaba kullandiğim doğum kont. etkiler mi anlamadım yaaa dun olmam gerekiyordu ne ağrı ne sızı hiçbişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?