- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.281
inşallah gelsin ya ama adetin 3. gunu çağırmıştı doktor bugun olsam bile pazartesiye kalırım yarın doktorumun muayenesi yok iyice karıştı benim işlerbende tedaviye başlarken 1 gün geçikme oldu hep erkenden olan adetim.seninde bugün yarın gelir
Transfer oldumu sana bende kullanıyorum transferden önce katı bi şekilde geliyordu transferden sonra su gibi akıntı oluyor çamaşırım ıslanıyor hemşire normal dedikizlar ya bu crinone jel kullandiktan sonra sivi beyaz bir sekilde geri geliyor. ilaclarim önceki tedavimden kalma 6 aylik felan. bozuldu mu ki normal mi acaba. öncede kullandim ama hic hatirlayamiyorum suanda
sali günü transfer oldu canim. transfer öncesi kullanmaya basladim. sivi beyaz bir şekilde geliyor. bende bilemedim sizlere sorayim dedimTransfer oldumu sana bende kullanıyorum transferden önce katı bi şekilde geliyordu transferden sonra su gibi akıntı oluyor çamaşırım ıslanıyor hemşire normal dedi
canim bakma sen onlara en kötü seneryoya hazirliyorlar hep. benim doktorum da esime sperm olmazsa ameloyata alabiliriz felan dedi bizim canimiz sıkıldıgiyla kaldi. iki tedavimizde de gayet yeterliydi. bugün kacinci gününKızlar ben kontrolden dönüyorum beş yumurta var dedi küçüklerde var e inş onlarda gelişir dedi inş boş değildir yumurtaların dedi doktoruma pek umutlu değil heralde benden
Iğ iğne oldum bugün dört yeni bir iğne verdicanim bakma sen onlara en kötü seneryoya hazirliyorlar hep. benim doktorum da esime sperm olmazsa ameloyata alabiliriz felan dedi bizim canimiz sıkıldıgiyla kaldi. iki tedavimizde de gayet yeterliydi. bugün kacinci günün
günaydın arkadaşım musmutlu bir gün olsun inss hepimiz icinGünaydınnnnn herkeseeee
Napıyosunuzz hanımmlarr herkes bi kenara çekildii.
geçmiş olsun cnm uzulme inss bebisin sana sımsıkı tutunmustur olacağı varsa hiç birşey engel olamaz cnmgunaydin canim. ben demiirbas olarak buradayim. hala gribim
Cnm inss fazla bekletmeden gelir adetin tedavi öncesi olabiliyor bu durumgunaydın herkese doktora gitmek için adet olmayı bekliyorum ama gelen giden yok test aldım negatif olacak ama rahatlayayım en azından
cnm tedaviye başladığında Dr bi şekilde ayarlıyor sen merak etmeinşallah gelsin ya ama adetin 3. gunu çağırmıştı doktor bugun olsam bile pazartesiye kalırım yarın doktorumun muayenesi yok iyice karıştı benim işler
gelebiliyordu cnm o sıvı normal kullandigimda bende de olmustukizlar ya bu crinone jel kullandiktan sonra sivi beyaz bir sekilde geri geliyor. ilaclarim önceki tedavimden kalma 6 aylik felan. bozuldu mu ki normal mi acaba. öncede kullandim ama hic hatirlayamiyorum suanda
cnm çok güzel inss arkadan gelenlerde yetişecek sen Dr lara bakma toplamadan asla anlayamazlar bosmu dolumu döllenme zamanı belli oluyor inss hakkında hayırlısı olsun canımKızlar ben kontrolden dönüyorum beş yumurta var dedi küçüklerde var e inş onlarda gelişir dedi inş boş değildir yumurtaların dedi doktoruma pek umutlu değil heralde benden
cNim daha dördüncü günün daha yumurta gelisir merak etme. igneler 10 - 12 gün kadar kullaniliyor. genellikle de görünenden daha fazla toplaniyor. icin rahat olsun yeterki olanlsr kaliteli olsunIğ iğne oldum bugün dört yeni bir iğne verdi
Bende katiliyorum buna hemen 4.günde belli olmaz ki bakma sen doktora benim doktor da olumsuz konuşuyor ama isinde iyi yeterki doktorun isinde iyi olsuncNim daha dördüncü günün daha yumurta gelisir merak etme. igneler 10 - 12 gün kadar kullaniliyor. genellikle de görünenden daha fazla toplaniyor. icin rahat olsun yeterki olanlsr kaliteli olsun
Hadi hayırlısı olsun inşallah bebegin sımsıkı tutunur pozitif haberini alırız eklerim.tabi listeye
Ay inşallah bende Oray'a hamile olarak geçerim rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkes hamiş olsun inşallah olmayanlarda ümitsizliğe kapılmasın rabbim ol der olur
yaaa hamile arkadaşlar hissettiniz mi gebeliğinizi, genelde hissediliyor deniyor, benim içimde hep olmayacak korkusu var, 5 gün embriyosu, hiç belirti yok 8. Gün oldu, beklemek çok zormuş transfere kadar herşey çok iyi ilerledi transferden sonra zulüm gibi geçmiyor zaman bir türlü aklımdan çıkmıyor1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justibelingt 26 mart test günü
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13-YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15-sevbuk 2 nisan test günü
16- FS42 2nisan test günü
17 - cips 4 nisan test günü
18-Kardelen-2 4 nisan test günü
19- misilleme 8 nisan test günü
20-zeymus 10 nisan test günü
21-Karamel_79 10 nisan test günü
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
Doğru söylüyorsunuz bu ilk tedavi ordan burdan ookuduklarimla bir üzülüp bir seviniyorum kaliteli olsun da az olsun haklısıncNim daha dördüncü günün daha yumurta gelisir merak etme. igneler 10 - 12 gün kadar kullaniliyor. genellikle de görünenden daha fazla toplaniyor. icin rahat olsun yeterki olanlsr kaliteli olsun
Canım ben daha önce 2 kez denedim ikisinde de hamile kaldım ilk i düştü ilkinde garip bi korku endişe vardı hafif lekelenme de vardi hamilesin dediklerində çok sasirmistim aglamaya başladım ikincide daha rahattım öyle korkuları m yoktu ama göğüsleri m çok agiriyor du hamilelik dediklerinde ilki gibi hissetmedim Rabbim e çok şükür kizimi kucağıma aldım şimdi tekrar denedim simdide hiç birşey hissetmiyorum nötr um ne iy ne kötü dün gebelik testi yaptım negatif cikti sonuç ama niyeyse içimde üzülme hissi olmadı bakalım 4 ünde sonuç ne olur suan hiç birşey hiç bi belirti yok çok fazla iyi m buda can sıkıyoryaaa hamile arkadaşlar hissettiniz mi gebeliğinizi, genelde hissediliyor deniyor, benim içimde hep olmayacak korkusu var, 5 gün embriyosu, hiç belirti yok 8. Gün oldu, beklemek çok zormuş transfere kadar herşey çok iyi ilerledi transferden sonra zulüm gibi geçmiyor zaman bir türlü aklımdan çıkmıyor
Takma kafana canım bendede oluyor hemşire normal ilaçlar yapıyor dedisali günü transfer oldu canim. transfer öncesi kullanmaya basladim. sivi beyaz bir şekilde geliyor. bende bilemedim sizlere sorayim dedim
Zor psikoloji rabbim yardım etsin inşallah hepimizin iyi haberleri olurCanım ben daha önce 2 kez denedim ikisinde de hamile kaldım ilk i düştü ilkinde garip bi korku endişe vardı hafif lekelenme de vardi hamilesin dediklerində çok sasirmistim aglamaya başladım ikincide daha rahattım öyle korkuları m yoktu ama göğüsleri m çok agiriyor du hamilelik dediklerinde ilki gibi hissetmedim Rabbim e çok şükür kizimi kucağıma aldım şimdi tekrar denedim simdide hiç birşey hissetmiyorum nötr um ne iy ne kötü dün gebelik testi yaptım negatif cikti sonuç ama niyeyse içimde üzülme hissi olmadı bakalım 4 ünde sonuç ne olur suan hiç birşey hiç bi belirti yok çok fazla iyi m buda can sıkıyor
Evet ya biraz zor psikolojisi ama benim ki heralde nasıl olsa bi evladım var olmazsa da olur psikolojisi Rabbim önce isteyip te olmayanlara nasip etsin benim kızım a da hayırlı sağlıklı güzel ömürler versinZor psikoloji rabbim yardım etsin inşallah hepimizin iyi haberleri olur
Amin kızına sağlıklı güzel ömür versin birde güzel sağlıklı hayırlı kardeş versin inşallaEvet ya biraz zor psikolojisi ama benim ki heralde nasıl olsa bi evladım var olmazsa da olur psikolojisi Rabbim önce isteyip te olmayanlara nasip etsin benim kızım a da hayırlı sağlıklı güzel ömürler versin
Canım inşallah sende bebeğini kucağına alırsın, bende 8. Gündeyim hiç cesaret edemiyorum bakmaya test hatalı çıkabiliyor o negatif psikolojisini yaşamak istemedim keşke bakıp kendini üzmeseydin,negatifi görüp kanda pozitifi görenler olduğunu burada okudum canım üzme sakın kendiniMerhaba kızlar. Yeni katıldım aranıza. Bende tüp bebek tedavisine başladım ve transfer olalı 8 gün oldu.burda bir arkadaş 7.gununde çift çizgiyi gördüğünü yazmıştı dayanamayıp bende test cubugu alıp yaptım. Sonuç pozitif 10. Gün kan tahlili yaptiracagiz.bakalim hayırlısı rabbimden. İlk denememiz. Daha önce kendi kendime tedavisiz 5 gebelik yaşadım. Ama biri 16 haftalik anel sefali olduğu için alındı. Diğerleri düşük İle sonuçlandı.pko hastasıyım.35 yumurta toplandi. 26 embrio olustu.5 gunluge kadar 12 tanesi bizimle kaldilar.yunurta toplanma islemi sonrasi hormon degerlerim cok yuksek olduhu icin transfer 2 adet dönemi sonrasina birakti doktorum.2 tane dondurulmus embrio transfer edildi.rabbim inşallah kucağımıza almayı da nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?