2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

bende tedaviye başlarken 1 gün geçikme oldu hep erkenden olan adetim.seninde bugün yarın gelir
inşallah gelsin ya ama adetin 3. gunu çağırmıştı doktor bugun olsam bile pazartesiye kalırım yarın doktorumun muayenesi yok iyice karıştı benim işler

kizlar ya bu crinone jel kullandiktan sonra sivi beyaz bir sekilde geri geliyor. ilaclarim önceki tedavimden kalma 6 aylik felan. bozuldu mu ki normal mi acaba. öncede kullandim ama hic hatirlayamiyorum suanda

kizlar ya bu crinone jel kullandiktan sonra sivi beyaz bir sekilde geri geliyor. ilaclarim önceki tedavimden kalma 6 aylik felan. bozuldu mu ki normal mi acaba. öncede kullandim ama hic hatirlayamiyorum suanda
Transfer oldumu sana bende kullanıyorum transferden önce katı bi şekilde geliyordu transferden sonra su gibi akıntı oluyor çamaşırım ıslanıyor hemşire normal dedi

Kızlar ben kontrolden dönüyorum beş yumurta var dedi küçüklerde var e inş onlarda gelişir dedi inş boş değildir yumurtaların dedi doktoruma pek umutlu değil heralde benden

Transfer oldumu sana bende kullanıyorum transferden önce katı bi şekilde geliyordu transferden sonra su gibi akıntı oluyor çamaşırım ıslanıyor hemşire normal dedi
sali günü transfer oldu canim. transfer öncesi kullanmaya basladim. sivi beyaz bir şekilde geliyor. bende bilemedim sizlere sorayim dedim

Kızlar ben kontrolden dönüyorum beş yumurta var dedi küçüklerde var e inş onlarda gelişir dedi inş boş değildir yumurtaların dedi doktoruma pek umutlu değil heralde benden
canim bakma sen onlara en kötü seneryoya hazirliyorlar hep. benim doktorum da esime sperm olmazsa ameloyata alabiliriz felan dedi bizim canimiz sıkıldıgiyla kaldi. iki tedavimizde de gayet yeterliydi. bugün kacinci günün

canim bakma sen onlara en kötü seneryoya hazirliyorlar hep. benim doktorum da esime sperm olmazsa ameloyata alabiliriz felan dedi bizim canimiz sıkıldıgiyla kaldi. iki tedavimizde de gayet yeterliydi. bugün kacinci günün
Iğ iğne oldum bugün dört yeni bir iğne verdi

Günaydınnnnn herkeseeee
Napıyosunuzz hanımmlarr herkes bi kenara çekildii.
günaydın arkadaşım musmutlu bir gün olsun inss hepimiz icin

gunaydin canim. ben demiirbas olarak buradayim. hala gribim
geçmiş olsun cnm uzulme inss bebisin sana sımsıkı tutunmustur olacağı varsa hiç birşey engel olamaz cnm

gunaydın herkese doktora gitmek için adet olmayı bekliyorum ama gelen giden yok test aldım negatif olacak ama rahatlayayım en azından
Cnm inss fazla bekletmeden gelir adetin tedavi öncesi olabiliyor bu durum
inşallah gelsin ya ama adetin 3. gunu çağırmıştı doktor bugun olsam bile pazartesiye kalırım yarın doktorumun muayenesi yok iyice karıştı benim işler
cnm tedaviye başladığında Dr bi şekilde ayarlıyor sen merak etme

gelebiliyordu cnm o sıvı normal kullandigimda bende de olmustu

cnm çok güzel inss arkadan gelenlerde yetişecek sen Dr lara bakma toplamadan asla anlayamazlar bosmu dolumu döllenme zamanı belli oluyor inss hakkında hayırlısı olsun canım

Iğ iğne oldum bugün dört yeni bir iğne verdi
cNim daha dördüncü günün daha yumurta gelisir merak etme. igneler 10 - 12 gün kadar kullaniliyor. genellikle de görünenden daha fazla toplaniyor. icin rahat olsun yeterki olanlsr kaliteli olsun

cNim daha dördüncü günün daha yumurta gelisir merak etme. igneler 10 - 12 gün kadar kullaniliyor. genellikle de görünenden daha fazla toplaniyor. icin rahat olsun yeterki olanlsr kaliteli olsun
Bende katiliyorum buna hemen 4.günde belli olmaz ki bakma sen doktora benim doktor da olumsuz konuşuyor ama isinde iyi yeterki doktorun isinde iyi olsun

Hadi hayırlısı olsun inşallah bebegin sımsıkı tutunur pozitif haberini alırız eklerim.tabi listeye
Ay inşallah bende Oray'a hamile olarak geçerim rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkes hamiş olsun inşallah olmayanlarda ümitsizliğe kapılmasın rabbim ol der olur
yaaa hamile arkadaşlar hissettiniz mi gebeliğinizi, genelde hissediliyor deniyor, benim içimde hep olmayacak korkusu var, 5 gün embriyosu, hiç belirti yok 8. Gün oldu, beklemek çok zormuş transfere kadar herşey çok iyi ilerledi transferden sonra zulüm gibi geçmiyor zaman bir türlü aklımdan çıkmıyor

Doğru söylüyorsunuz bu ilk tedavi ordan burdan ookuduklarimla bir üzülüp bir seviniyorum kaliteli olsun da az olsun haklısın

Canım ben daha önce 2 kez denedim ikisinde de hamile kaldım ilk i düştü ilkinde garip bi korku endişe vardı hafif lekelenme de vardi hamilesin dediklerində çok sasirmistim aglamaya başladım ikincide daha rahattım öyle korkuları m yoktu ama göğüsleri m çok agiriyor du hamilelik dediklerinde ilki gibi hissetmedim Rabbim e çok şükür kizimi kucağıma aldım şimdi tekrar denedim simdide hiç birşey hissetmiyorum nötr um ne iy ne kötü dün gebelik testi yaptım negatif cikti sonuç ama niyeyse içimde üzülme hissi olmadı bakalım 4 ünde sonuç ne olur suan hiç birşey hiç bi belirti yok çok fazla iyi m buda can sıkıyor

Zor psikoloji rabbim yardım etsin inşallah hepimizin iyi haberleri olur

Zor psikoloji rabbim yardım etsin inşallah hepimizin iyi haberleri olur
Evet ya biraz zor psikolojisi ama benim ki heralde nasıl olsa bi evladım var olmazsa da olur psikolojisi Rabbim önce isteyip te olmayanlara nasip etsin benim kızım a da hayırlı sağlıklı güzel ömürler versin

Merhaba kızlar. Yeni katıldım aranıza. Bende tüp bebek tedavisine başladım ve transfer olalı 8 gün oldu.burda bir arkadaş 7.gununde çift çizgiyi gördüğünü yazmıştı dayanamayıp bende test cubugu alıp yaptım. Sonuç pozitif 10. Gün kan tahlili yaptiracagiz.bakalim hayırlısı rabbimden. İlk denememiz. Daha önce kendi kendime tedavisiz 5 gebelik yaşadım. Ama biri 16 haftalik anel sefali olduğu için alındı. Diğerleri düşük İle sonuçlandı.pko hastasıyım.35 yumurta toplandi. 26 embrio olustu.5 gunluge kadar 12 tanesi bizimle kaldilar.yunurta toplanma islemi sonrasi hormon degerlerim cok yuksek olduhu icin transfer 2 adet dönemi sonrasina birakti doktorum.2 tane dondurulmus embrio transfer edildi.rabbim inşallah kucağımıza almayı da nasip eder.

Evet ya biraz zor psikolojisi ama benim ki heralde nasıl olsa bi evladım var olmazsa da olur psikolojisi Rabbim önce isteyip te olmayanlara nasip etsin benim kızım a da hayırlı sağlıklı güzel ömürler versin
Amin kızına sağlıklı güzel ömür versin birde güzel sağlıklı hayırlı kardeş versin inşalla

Canım inşallah sende bebeğini kucağına alırsın, bende 8. Gündeyim hiç cesaret edemiyorum bakmaya test hatalı çıkabiliyor o negatif psikolojisini yaşamak istemedim keşke bakıp kendini üzmeseydin,negatifi görüp kanda pozitifi görenler olduğunu burada okudum canım üzme sakın kendini

Selam kızlar bende 2 bucuk senelik evlıyım ve ılk benegım normal yolla olmustu ama 24 haftalık erken dogum oldu sonra 38 gun kuvezde yasadı vefat ettı ve 1 sene boyunca yıne olmadı eşimde bı sorun yok bende yumurta tembellıgı var ve bı asılama olumsuz oldu ve rahım fılmı cekındım tuplerımde acıkmıs bı sıkıntı yok ve istanbul tup bebek merkezine aret beye tup bebek tedavısine basladım ve yarın kontrole gıdıcem gonolf 250 ml vurunuyorum folık asıt ve 2 tanr daha ılac var ama onları daha alamadım ıns bende bu ayın sonunda hamılelık haberını alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…