2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Can'ım çok geçmiş olsun üzülme sakın inşallah bi dahaki sefere olur rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah moralini bozma sakın
Bozmamak üzülmemek elde değil ki 7-8 ay sonra anca tekrar deneyebilirim o da eşim istemiyor olmuyorsa zorlamamak gerekir diyo öyle işte.

Kasık ve göğüs ağrısı akıntı yorgunluk uykusuzluk çok oldu bende canım ama opudan hemen sonra başlamıştı gebeliğe yormamaıstım test sonucunu beklerken keşke günler hiç gecmeseydı diyorsun emin ol

Kızlar kese ya da kalp atısına giden var mı? Ya da randevu alan?
mutlaka vardir canim da hamile oldugunu ögrenen baska yerlere gidiyor.sanki oradakiler farkli veya hamilelik sonrasi burada konusulmayacak diye bisey var. biraz sitemkar oldum kusura bakma. benim ilk tedavimde katildigim bi forum vardi pozitifi görenlerin hepsi yeindeydi. malesef o tati iki seferdor bulamiyorum

Evet ben de onu farkettim kimse kalmamış sanki

Kızlar bizbize yeteriz olanda sağolsun olmayanda

Birlikten kuvvet doğar kızlar süreç tamamlanmış değil henüz kese var kalp atışı allah korusun bi anda başa dönmek var. Rabbim inşallah korusun meleklerımızı olmayanlara bekleyenlere de nasip etsin

Birlikten kuvvet doğar kızlar süreç tamamlanmış değil henüz kese var kalp atışı allah korusun bi anda başa dönmek var. Rabbim inşallah korusun meleklerımızı olmayanlara bekleyenlere de nasip etsin
Aynen amin cnm inss bilgi alışverişi yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…