- 10 Ekim 2014
- 412
- 262
- 103
- 39
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.301
Bozmamak üzülmemek elde değil ki 7-8 ay sonra anca tekrar deneyebilirim o da eşim istemiyor olmuyorsa zorlamamak gerekir diyo öyle işte.Can'ım çok geçmiş olsun üzülme sakın inşallah bi dahaki sefere olur rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah moralini bozma sakın
Evet herkes köşesine cekıldı valla ilgi alanlarımız değişiyor galibaGünaydınnnnn herkeseeee
Napıyosunuzz hanımmlarr herkes bi kenara çekildii.
Cnm inss esin fikrini değiştirir en kısa surede yeni tedaviye başlarsınız hakkinizda hayırlısı olsunBozmamak üzülmemek elde değil ki 7-8 ay sonra anca tekrar deneyebilirim o da eşim istemiyor olmuyorsa zorlamamak gerekir diyo öyle işte.
Ben burdayimEvet herkes köşesine cekıldı valla ilgi alanlarımız değişiyor galiba
Kasık ve göğüs ağrısı akıntı yorgunluk uykusuzluk çok oldu bende canım ama opudan hemen sonra başlamıştı gebeliğe yormamaıstım test sonucunu beklerken keşke günler hiç gecmeseydı diyorsun emin olyaaa hamile arkadaşlar hissettiniz mi gebeliğinizi, genelde hissediliyor deniyor, benim içimde hep olmayacak korkusu var, 5 gün embriyosu, hiç belirti yok 8. Gün oldu, beklemek çok zormuş transfere kadar herşey çok iyi ilerledi transferden sonra zulüm gibi geçmiyor zaman bir türlü aklımdan çıkmıyor
Ben bayadır yoktum geldimBen burdayim
Evet bayadir yok
mutlaka vardir canim da hamile oldugunu ögrenen baska yerlere gidiyor.sanki oradakiler farkli veya hamilelik sonrasi burada konusulmayacak diye bisey var. biraz sitemkar oldum kusura bakma. benim ilk tedavimde katildigim bi forum vardi pozitifi görenlerin hepsi yeindeydi. malesef o tati iki seferdor bulamiyorumKızlar kese ya da kalp atısına giden var mı? Ya da randevu alan?
Evet ben de onu farkettim kimse kalmamış sankimutlaka vardir canim da hamile oldugunu ögrenen baska yerlere gidiyor.sanki oradakiler farkli veya hamilelik sonrasi burada konusulmayacak diye bisey var. biraz sitemkar oldum kusura bakma. benim ilk tedavimde katildigim bi forum vardi pozitifi görenlerin hepsi yeindeydi. malesef o tati iki seferdor bulamiyorum
valla canim insallah bende pozitifi görürssem ben bburada yim, allahim insallah bu sefer nasip eder de kalan sağlar bizimdir napalimEvet ben de onu farkettim kimse kalmamış sanki
Kızlar bizbize yeteriz olanda sağolsun olmayandamutlaka vardir canim da hamile oldugunu ögrenen baska yerlere gidiyor.sanki oradakiler farkli veya hamilelik sonrasi burada konusulmayacak diye bisey var. biraz sitemkar oldum kusura bakma. benim ilk tedavimde katildigim bi forum vardi pozitifi görenlerin hepsi yeindeydi. malesef o tati iki seferdor bulamiyorum
Benim tedavim hazirana kaldığı halde burdayım sonrada olacam insBende burdayım hamile kalirsamdaa söz hiç bir yere gitmiycem burdaki arkadaşlarıma destek oolucam flzask2003 sen nerelerdesin
dimi canimm yaKızlar bizbize yeteriz olanda sağolsun olmayanda
Aynen amin cnm inss bilgi alışverişi yapıyoruzBirlikten kuvvet doğar kızlarsüreç tamamlanmış değil henüz kese var kalp atışı allah korusun bi anda başa dönmek var. Rabbim inşallah korusun meleklerımızı olmayanlara bekleyenlere de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?