- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.321
Hoşgeldin inşallah olumlu sonuç alır ve hayırlı sağlıklı bir evlada sahip olursunMerhaba aranıza yeni katıldım 23 martta transferim oldu. Cumartesi günü test yaptırcam hayırlısıyla.
Cok teşekkürler, hayırlısıyla inşallahHoşgeldin inşallah olumlu sonuç alır ve hayırlı sağlıklı bir evlada sahip olursun
Amin canım inşallah darısı tüm istegenlerin başına Rabbim herkese nasip etsin insallahAmin kızına sağlıklı güzel ömür versin birde güzel sağlıklı hayırlı kardeş versin inşalla
Canım inşallah sende bebeğini kucağına alırsın, bende 8. Gündeyim hiç cesaret edemiyorum bakmaya test hatalı çıkabiliyor o negatif psikolojisini yaşamak istemedim keşke bakıp kendini üzmeseydin,negatifi görüp kanda pozitifi görenler olduğunu burada okudum canım üzme sakın kendini
Canım ya Kıyamam esin sana biraz destek olsun öyle niye söylüyor burda 10.d3nemede çocuk sahibi olan insanlar var hemen olucak diye birşey yok Rabbim ol diyecek ki olsun bana suan hastane Dr um kesin gözüyle bakıyor ama yinede belli olmaz hersey olabilir Rabbim izin vermemiş hiç birşey olmuyor sen yine dene inşallah bi dahaki sefere olur Rabbim yardimcin olsun inşallah en kisa zaman da Rabbim nasip eder sanadaBozmamak üzülmemek elde değil ki 7-8 ay sonra anca tekrar deneyebilirim o da eşim istemiyor olmuyorsa zorlamamak gerekir diyo öyle işte.
hoşgeldin hayırlı olsun cnm transferinMerhaba aranıza yeni katıldım 23 martta transferim oldu. Cumartesi günü test yaptırcam hayırlısıyla.
Ay hadi bakalım inşallah güzel sonuç alırsın hamis olduğunu bizlere büyük bi mutlulukla duyurursun buarada hoş geldin aramıza Rabbim yardimcin olsun pazartesi de benim test günüm bakalım ben ne yapicamMerhaba aranıza yeni katıldım 23 martta transferim oldu. Cumartesi günü test yaptırcam hayırlısıyla.
Canım yaa benim için de en zoru transferden sonra beklemek oldu, aklımdan bir türlü çıkmıyor, senaryolar yazıyorum olmayacak diye düşünüyor korkmuyorum Allah yardımcımız olsun,sabır versin,evlât nasip etsin inşallah hepimizeTeşekkür ederim cok, şu tedavi sürecinde en zoru test gününü beklemekmiş. Sinirleri bozuluyo insanın. İnşallah olumlu sonuç alırız hepimiz.
Ya bende hiç bişey yok, göğüslerim çok şiş oda ilaç vs başladoğımda olmuştu yeni değil,transferden sonra 3 gün kadar bel kasık ağrısı vardı oda olması gereken durumdu, hayırlısı artık Rabbim nasip eder inşallahKasık ve göğüs ağrısı akıntı yorgunluk uykusuzluk çok oldu bende canım ama opudan hemen sonra başlamıştı gebeliğe yormamaıstım test sonucunu beklerken keşke günler hiç gecmeseydı diyorsun emin ol
Amin inşallah, ama sanki regl olcakmışım gibi kramplar giriyo kasıklarıma. İnşallah hastalanmam.Canım yaa benim için de en zoru transferden sonra beklemek oldu, aklımdan bir türlü çıkmıyor, senaryolar yazıyorum olmayacak diye düşünüyor korkmuyorum Allah yardımcımız olsun,sabır versin,evlât nasip etsin inşallah hepimize
Kaçıncı gündü senin, kasık ağrısı bel ağrısı normal ama herkeste oluyorAmin inşallah, ama sanki regl olcakmışım gibi kramplar giriyo kasıklarıma. İnşallah hastalanmam.
8. Gün bugün.Kaçıncı gündü senin, kasık ağrısı bel ağrısı normal ama herkeste oluyor
Benimde 8. Gün 4 nisan test günüm ama 3 nisan yapıcam, pazartesi iş başı yapıcam müsait olamayagım o nedenle pazar günü yapıcam, inşallah güzel haberler veririz, zaman geçmiyooor8. Gün bugün.
Benim 2 nisan test günü. 5. Gün embriyosu transfer edildi, o nedenle herhalde. İnşallah canım, olumlu olur hepimizin.Benimde 8. Gün 4 nisan test günüm ama 3 nisan yapıcam, pazartesi iş başı yapıcam müsait olamayagım o nedenle pazar günü yapıcam, inşallah güzel haberler veririz, zaman geçmiyooor
Benimde 5. Gün embriyosu ama bilmiyorum 4 nisan dediler, inşallah ilk senden duyarız güzel haberiBenim 2 nisan test günü. 5. Gün embriyosu transfer edildi, o nedenle herhalde. İnşallah canım, olumlu olur hepimizin.
Canım gözün aydın, hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin, artık hamişsin bizden dualarını eksik etmeGeldim kizlarr bugün gördüm bebeğimi çok şükür minicik bir bebeğim var içimde teki tutmus ikiz degil haftaya da kalp atışı için çağırdı doktorum?
hadi gözün aydın cnm inss sağlıklı bir hamilelik gecirirsinGeldim kizlarr bugün gördüm bebeğimi çok şükür minicik bir bebeğim var içimde teki tutmus ikiz degil haftaya da kalp atışı için çağırdı doktorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?