2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

İnşallah öyle bişeyle karşılaşmam ama Rabbim ne verirse razıyım. Hayırlısını nasip etsin

Bozmamak üzülmemek elde değil ki 7-8 ay sonra anca tekrar deneyebilirim o da eşim istemiyor olmuyorsa zorlamamak gerekir diyo öyle işte.
Canım ya Kıyamam esin sana biraz destek olsun öyle niye söylüyor burda 10.d3nemede çocuk sahibi olan insanlar var hemen olucak diye birşey yok Rabbim ol diyecek ki olsun bana suan hastane Dr um kesin gözüyle bakıyor ama yinede belli olmaz hersey olabilir Rabbim izin vermemiş hiç birşey olmuyor sen yine dene inşallah bi dahaki sefere olur Rabbim yardimcin olsun inşallah en kisa zaman da Rabbim nasip eder sanada

Merhaba aranıza yeni katıldım 23 martta transferim oldu. Cumartesi günü test yaptırcam hayırlısıyla.
Ay hadi bakalım inşallah güzel sonuç alırsın hamis olduğunu bizlere büyük bi mutlulukla duyurursun buarada hoş geldin aramıza Rabbim yardimcin olsun pazartesi de benim test günüm bakalım ben ne yapicam

Teşekkür ederim cok, şu tedavi sürecinde en zoru test gününü beklemekmiş. Sinirleri bozuluyo insanın. İnşallah olumlu sonuç alırız hepimiz.

Teşekkür ederim cok, şu tedavi sürecinde en zoru test gününü beklemekmiş. Sinirleri bozuluyo insanın. İnşallah olumlu sonuç alırız hepimiz.
Canım yaa benim için de en zoru transferden sonra beklemek oldu, aklımdan bir türlü çıkmıyor, senaryolar yazıyorum olmayacak diye düşünüyor korkmuyorum Allah yardımcımız olsun,sabır versin,evlât nasip etsin inşallah hepimize

Ya bende hiç bişey yok, göğüslerim çok şiş oda ilaç vs başladoğımda olmuştu yeni değil,transferden sonra 3 gün kadar bel kasık ağrısı vardı oda olması gereken durumdu, hayırlısı artık Rabbim nasip eder inşallah

Amin inşallah, ama sanki regl olcakmışım gibi kramplar giriyo kasıklarıma. İnşallah hastalanmam.

Benimde 8. Gün 4 nisan test günüm ama 3 nisan yapıcam, pazartesi iş başı yapıcam müsait olamayagım o nedenle pazar günü yapıcam, inşallah güzel haberler veririz, zaman geçmiyooor
Benim 2 nisan test günü. 5. Gün embriyosu transfer edildi, o nedenle herhalde. İnşallah canım, olumlu olur hepimizin.

Benim 2 nisan test günü. 5. Gün embriyosu transfer edildi, o nedenle herhalde. İnşallah canım, olumlu olur hepimizin.
Benimde 5. Gün embriyosu ama bilmiyorum 4 nisan dediler, inşallah ilk senden duyarız güzel haberi

Geldim kizlarr bugün gördüm bebeğimi çok şükür minicik bir bebeğim var içimde teki tutmus ikiz degil haftaya da kalp atışı için çağırdı doktorum ?
Canım gözün aydın, hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin, artık hamişsin bizden dualarını eksik etme hamişlerin duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…