- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.341
İnşallah canim benim yaaa heyecanın biri bitiyo biri başlıyo valla sizlerde sıra inşallahhadi gözün aydın cnm inss sağlıklı bir hamilelik gecirirsin
hayırlısı olsun canım inşallah seni bir ömür boyu bırakmaz yavrun kaç embriyo transfer edildi kaç tane donduruldu ?
Hadi hayırlısı olsun inşallah bebegin sımsıkı tutunur pozitif haberini alırız eklerim.tabi listeye
hadi hayirli olsun canim. sanirim 5.gün embriyosu
amin cnm inşallah Allah sanada bebisini sagsalim kucağına almayı nasip etsinİnşallah canim benim yaaa heyecanın biri bitiyo biri başlıyo valla sizlerde sıra inşallah
cnm herkeste idrar doğru sonuç vermiyor birde erken bence cnm 3. gün embiriyosu icinUcuncu gun embriyosuydu benimki. Ben transferin 8.gunundeyim. Bugun idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı yarın tekrar yapacağım. Ama 8. Gün çok mu erken yapmışim? Cogununki 8.günde çıkmış ama. Silik de olsa çıksaydı keske
üçüncü gün icin erken bence canim ya umudunu kaybetme canini sıkmaUcuncu gun embriyosuydu benimki. Ben transferin 8.gunundeyim. Bugun idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı yarın tekrar yapacağım. Ama 8. Gün çok mu erken yapmışim? Cogununki 8.günde çıkmış ama. Silik de olsa çıksaydı keske
Ya canım bakıp neden psikolojini bozuyorsun, idrar için erken 8. Gün, idrarda negatifi görüp pozitif çıkan çok var kafana takma ve bakma kan testini bekle canımUcuncu gun embriyosuydu benimki. Ben transferin 8.gunundeyim. Bugun idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı yarın tekrar yapacağım. Ama 8. Gün çok mu erken yapmışim? Cogununki 8.günde çıkmış ama. Silik de olsa çıksaydı keske
Bence erken bakmissin 5.gun olsa doğru olurdu ama erken daha senin için bence 3 gün sonra yenile benceHaklisiniz erken yapmamak lazim ama insan cok merak ediyor.
Allah bize vereceği emanetin müjdesiyle sevindirsin bizi inşallah.
Bu uğurda mücadele veren tüm arkadaşlara gönülden dua ediyorum. Allahım hepimizin gönlüne gore versin
Gözün aydın canım çok sevindimGeldim kızlar..telefon dan takip ediyorum bazen mail gelmiyo bende diyorum niye kimse yazmamis oooo bi baktim ko sayfalar uçmuş Hehe
Biraz temizlik yaptım..
Merkezden aradilar iki embriyomdan biri gayet iyimis biri orta kaliteymis..yarin arayıp transfer saatimi söyleyecekler
Yeni gelen arkafaslar hoşgeldiniz...
Firsat bulunca listeye ekliycemm herkesi..ve
Yarin kendimide inşallah
Hosgeldin inşallah güzel haberler verirsinMerhaba aranıza yeni katıldım 23 martta transferim oldu. Cumartesi günü test yaptırcam hayırlısıyla.
Aaayyy çok sevindim çok şükür tek ikiz hiç önemli değil sağlıklı olsun yeter kiGeldim kizlarr bugün gördüm bebeğimi çok şükür minicik bir bebeğim var içimde teki tutmus ikiz degil haftaya da kalp atışı için çağırdı doktorum?
Amin canım benim inşallah vakit nasıl geçer bilmiyorum amaamin cnm inşallah Allah sanada bebisini sagsalim kucağına almayı nasip etsin
cnm herkeste idrar doğru sonuç vermiyor birde erken bence cnm 3. gün embiriyosu icin
Evet canim sukur bugün transferden sonraki 16.gunum inan daha ancak hamileyim diye bildim kendime anca ikna oldum bide kalp atışlarını duysak oda haftaya perşembeAaayyy çok sevindim çok şükür tek ikiz hiç önemli değil sağlıklı olsun yeter ki
Bugün kaçıncı gunundu senin
Canım çok erken yapmışsın ben 5.gun embriyo su 2 tane transfer olmasına rağmen 9.gun kanda gördüm önce sonra akşam idrarda gördüm acele etme 3.gun embriyosu daha geç gorunuyoHaklisiniz erken yapmamak lazim ama insan cok merak ediyor.
Allah bize vereceği emanetin müjdesiyle sevindirsin bizi inşallah.
Bu uğurda mücadele veren tüm arkadaşlara gönülden dua ediyorum. Allahım hepimizin gönlüne gore versin
Beni daha kimse çağırmadı haftaya diyolar eski doktoruma sorayım diyorumEvet canim sukur bugün transferden sonraki 16.gunum inan daha ancak hamileyim diye bildim kendime anca ikna oldum bide kalp atışlarını duysak oda haftaya perşembe
Canım 1500 ü geçmeden görünmüyor benim çok net göründü uzulme iki gün sonra seninkide gorunurBeni daha kimse çağırmadı haftaya diyolar eski doktoruma sorayım diyorumbi an önce görmek istiyorum benim de bugün 14. Gunum dün bhcg 970.4 çıktı 1000 geçince kese gorulurmus bugün zaten. Geçmiştir senin en son kactı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?