2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

hadi hayırlısı canımmm bende bugün kontrole gittim climara bant verdi 14 nisanda tekrar kontrol ve 19 nisanda transfer :)

Hoşgeldin arkadaşım.inşallah kandada pozitifi görürsün ..güzel bi hamileliğin olur ve bebeğini hayırlısyla kucağın alırsın..

Hosgeldin arkadaşım.
Hayırlı olsun tedavin inşallah bu tedavi hamile olursun sağlıklı bi hamilelik geçirsin bebeğini kucağına alırsın..

Merhaba aranıza yeni katıldım 23 martta transferim oldu. Cumartesi günü test yaptırcam hayırlısıyla.

Hayırlı olsun trasnferin inşallah pozitif haberini alırız.

Geldim kizlarr bugün gördüm bebeğimi çok şükür minicik bir bebeğim var içimde teki tutmus ikiz degil haftaya da kalp atışı için çağırdı doktorum ?

oyy oyy prensesimiz görmüşş bebeğini maaşallah onaa..
inşallah bundan sonraki tüm süreçler rahat sıkıntısız geçer cnm benim
sağlıklı bi şekilde vaktinde yavrunu kucağın alırsın inşallah

Gözün aydın canım çok sevindim içim rahatladı simdi

Sağol cnm benimm

hadi hayırlısı canımmm bende bugün kontrole gittim climara bant verdi 14 nisanda tekrar kontrol ve 19 nisanda transfer :)

Sağol canım benimm..
seninde az kaldı inşallah ..peşpeşe hhamilelik haberlerimizi vermek nasip olur inşallah

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF

3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF

5- prenses1989. HAMİLE

6- metceykelebek HAMİLE

7- Justibelingh NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF

10- Bella86. HAMİLE

11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF

13-YaseminNarin HAMİLE

14- Gulgonca86 HAMİLE

15-sevbuk 2 nisan test günü

16- FS42 2nisan test günü

17- Aresc14 2 nisan test günü

18 - cips 4 nisan test günü

19-Kardelen-2 4 nisan test günü

20- satsi 5 nisan test günü

21- misilleme 8 nisan test günü

22- firuzem75 9 Nisan test günü

23 - ZeynepKur 9 Nisan test günü

24- zeymus 10 nisan test günü

25- Karamel_79 10 nisan test günü

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.

Herkese sevgiler bende yeni katıldım aranıza. Çok uzun zaMan takip ettim yorumları okudum gerçekten iyi hissettiriyor burası. Hamile olan herkesi kutlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bugün benim de 9.günüm transferin. kan testim yarın ama cesaret edemedim bende idrar testi yapmaya. Öncesinde 3 başarısız denemem var. Fakat hep olumlamalar yaptım bu kez çok pozitifim doktoruma çok güveniyorum inşallah olur. Kan sulandırıcı celaxen iğne ve progestin ampül iğne kullanıyorum her gün. Kızlar gerçekten zor bir süreç içsel motivasyon da çok önemli. Her güne pozitif başlamak. Hayırlı cumalar hepimize güzel haberleri paylaşmak dileğiyle Sevgiler ☺✌

Günaydınnnnn güzel bi gün olması dileğiyleeeeee
günaydın cnm güzel birgün olsun inss

günaydın cnm hoşgeldin inss sonucun pozitiftir cnm

günaydın canlarimmm
günaydın cnm

rosebady teşekkürler canım inşallah aslında kana testi yapsam çıkar di mi arkadaşlar 9.gün 5.gün embriyosu 2 adet transfer edilmişti early predictor aldım ama yapmadım idrar yanıltıcı oluyor. Hiç de belitim olmadı sadece dünden beri kasık ağrım var regl oacakmışım gibi o kadar Umarım kırmızı bayrağı görmem

Slm kızlar benim test günüm 4 nisan ama ben dayanamiyorum sizler idrar testini kaçıncı günde yaptınız bende yapmayı düşünüyorum ama sonuç olumsuz çıkarsa üzülürüm diye de korkuyorum sizler test gununuze kaç gün kala yaptınız ben bugun yapsam sonuç çıkarmi

İnşallah canım güzel haberi alırsın bende de hiç belirti yok ama umitliyim inşallah bu seferde güzel haber alicam Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Hayırlı cumalar canim inşallah bebisin sağlıkla kavusursun güzel düşün güzel olsun güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Kanda kesin çıkar benim de 5. Gün embriyosuydu tektı 9. Gün 178 çıktı idrar testi yapma bence yanıltıcı oluyo sabret azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…