- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.361
Maaşallah bizede nasip olur inş sağlıkla doğsunCanım 1500 ü geçmeden görünmüyor benim çok net göründü uzulme iki gün sonra seninkide gorunur
hadi hayırlısı canımmm bende bugün kontrole gittim climara bant verdi 14 nisanda tekrar kontrol ve 19 nisanda transfer :)Geldim kızlar..telefon dan takip ediyorum bazen mail gelmiyo bende diyorum niye kimse yazmamis oooo bi baktim ko sayfalar uçmuş Hehe
Biraz temizlik yaptım..
Merkezden aradilar iki embriyomdan biri gayet iyimis biri orta kaliteymis..yarin arayıp transfer saatimi söyleyecekler
Yeni gelen arkafaslar hoşgeldiniz...
Firsat bulunca listeye ekliycemm herkesi..ve
Yarin kendimide inşallah
Merhaba kızlar. Yeni katıldım aranıza. Bende tüp bebek tedavisine başladım ve transfer olalı 8 gün oldu.burda bir arkadaş 7.gununde çift çizgiyi gördüğünü yazmıştı dayanamayıp bende test cubugu alıp yaptım. Sonuç pozitif 10. Gün kan tahlili yaptiracagiz.bakalim hayırlısı rabbimden. İlk denememiz. Daha önce kendi kendime tedavisiz 5 gebelik yaşadım. Ama biri 16 haftalik anel sefali olduğu için alındı. Diğerleri düşük İle sonuçlandı.pko hastasıyım.35 yumurta toplandi. 26 embrio olustu.5 gunluge kadar 12 tanesi bizimle kaldilar.yunurta toplanma islemi sonrasi hormon degerlerim cok yuksek olduhu icin transfer 2 adet dönemi sonrasina birakti doktorum.2 tane dondurulmus embrio transfer edildi.rabbim inşallah kucağımıza almayı da nasip eder.
Selam kızlar bende 2 bucuk senelik evlıyım ve ılk benegım normal yolla olmustu ama 24 haftalık erken dogum oldu sonra 38 gun kuvezde yasadı vefat ettı ve 1 sene boyunca yıne olmadı eşimde bı sorun yok bende yumurta tembellıgı var ve bı asılama olumsuz oldu ve rahım fılmı cekındım tuplerımde acıkmıs bı sıkıntı yok ve istanbul tup bebek merkezine aret beye tup bebek tedavısine basladım ve yarın kontrole gıdıcem gonolf 250 ml vurunuyorum folık asıt ve 2 tanr daha ılac var ama onları daha alamadım ıns bende bu ayın sonunda hamılelık haberını alırım
Merhaba aranıza yeni katıldım 23 martta transferim oldu. Cumartesi günü test yaptırcam hayırlısıyla.
Geldim kizlarr bugün gördüm bebeğimi çok şükür minicik bir bebeğim var içimde teki tutmus ikiz degil haftaya da kalp atışı için çağırdı doktorum?
Gözün aydın canım çok sevindimiçim rahatladı simdi
hadi hayırlısı canımmm bende bugün kontrole gittim climara bant verdi 14 nisanda tekrar kontrol ve 19 nisanda transfer :)
günaydın canlarimmm
bugün daha iyiyim canim sanki. kac gündür sabahlari uyandigimda hep hapsirma tutuyordu en azindan o yokGünaydın cnm.nasılsın bugün gribin
bugün daha iyiyim canim sanki. kac gündür sabahlari uyandigimda hep hapsirma tutuyordu en azindan o yok
Günaydın canim sanada liste harika olmuş yine dolmuş taşmış süpersinGünaydınnnnn güzel bi gün olması dileğiyleeeeee
günaydın cnm güzel birgün olsun inssGünaydınnnnn güzel bi gün olması dileğiyleeeeee
günaydın cnm hoşgeldin inss sonucun pozitiftir cnmHerkese sevgiler bende yeni katıldım aranıza. Çok uzun zaMan takip ettim yorumları okudum gerçekten iyi hissettiriyor burası. Hamile olan herkesi kutlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bugün benim de 9.günüm transferin. kan testim yarın ama cesaret edemedim bende idrar testi yapmaya. Öncesinde 3 başarısız denemem var. Fakat hep olumlamalar yaptım bu kez çok pozitifim doktoruma çok güveniyorum inşallah olur. Kan sulandırıcı celaxen iğne ve progestin ampül iğne kullanıyorum her gün. Kızlar gerçekten zor bir süreç içsel motivasyon da çok önemli. Her güne pozitif başlamak. Hayırlı cumalar hepimize güzel haberleri paylaşmak dileğiyle Sevgiler ☺✌
günaydın cnmgünaydın canlarimmm
İnşallah canım güzel haberi alırsın bende de hiç belirti yok ama umitliyim inşallah bu seferde güzel haber alicam Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinrosebady teşekkürler canım inşallah aslında kana testi yapsam çıkar di mi arkadaşlar 9.gün 5.gün embriyosu 2 adet transfer edilmişti early predictor aldım ama yapmadım idrar yanıltıcı oluyor. Hiç de belitim olmadı sadece dünden beri kasık ağrım var regl oacakmışım gibi o kadar Umarım kırmızı bayrağı görmem
Hayırlı cumalar canim inşallah bebisin sağlıkla kavusursun güzel düşün güzel olsun güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinHerkese sevgiler bende yeni katıldım aranıza. Çok uzun zaMan takip ettim yorumları okudum gerçekten iyi hissettiriyor burası. Hamile olan herkesi kutlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bugün benim de 9.günüm transferin. kan testim yarın ama cesaret edemedim bende idrar testi yapmaya. Öncesinde 3 başarısız denemem var. Fakat hep olumlamalar yaptım bu kez çok pozitifim doktoruma çok güveniyorum inşallah olur. Kan sulandırıcı celaxen iğne ve progestin ampül iğne kullanıyorum her gün. Kızlar gerçekten zor bir süreç içsel motivasyon da çok önemli. Her güne pozitif başlamak. Hayırlı cumalar hepimize güzel haberleri paylaşmak dileğiyle Sevgiler ☺✌
Kanda kesin çıkar benim de 5. Gün embriyosuydu tektı 9. Gün 178 çıktı idrar testi yapma bence yanıltıcı oluyo sabret azıcıkrosebady teşekkürler canım inşallah aslında kana testi yapsam çıkar di mi arkadaşlar 9.gün 5.gün embriyosu 2 adet transfer edilmişti early predictor aldım ama yapmadım idrar yanıltıcı oluyor. Hiç de belitim olmadı sadece dünden beri kasık ağrım var regl oacakmışım gibi o kadar Umarım kırmızı bayrağı görmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?