- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.381
gözünaydin canimCnm biraz önce aradilar saat 2 de olacakmis
Ay cnm dualarim seninle inss sonucu çok güzel olacak ben senden çok umutluyumCnm biraz önce aradilar saat 2 de olacakmis
Kanda çıkar cnm ama sen nasıl rahat edeceksiniz öyle davran cnm lütfen umutsuz olma herkesin belirtisi aynı olmuyor cnmrosebady teşekkürler canım inşallah aslında kana testi yapsam çıkar di mi arkadaşlar 9.gün 5.gün embriyosu 2 adet transfer edilmişti early predictor aldım ama yapmadım idrar yanıltıcı oluyor. Hiç de belitim olmadı sadece dünden beri kasık ağrım var regl oacakmışım gibi o kadar Umarım kırmızı bayrağı görmem
Cnm üzüleceksin yapma lütfen bosusuna strese girme az kalmış zatenSlm kızlar benim test günüm 4 nisan ama ben dayanamiyorum sizler idrar testini kaçıncı günde yaptınız bende yapmayı düşünüyorum ama sonuç olumsuz çıkarsa üzülürüm diye de korkuyorum sizler test gununuze kaç gün kala yaptınız ben bugun yapsam sonuç çıkarmi
Günaydın cnmHerkescıklere günaydın hayırlı cumalar :)
Sen yaptırdın mi kaçıncı günde çıkıyor sonuc benimde 5.gun embriyosu yarın tam 1 hafta olucak transfer e merak ediyorum sonucu catliycam nerdeyseCnm üzüleceksin yapma lütfen bosusuna strese girme az kalmış zaten
Hayırlı olsun canım çok sevindimKanda kesin çıkar benim de 5. Gün embriyosuydu tektı 9. Gün 178 çıktı idrar testi yapma bence yanıltıcı oluyo sabret azıcık
Amin inşallah ☺Günaydın, bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim her isteyene evlat nasip etsin.
Sen idrar testi mi yaptın ? Lütfen moralini bozma erken değil mi? Kan testi yaptır böyle yanılan çok kişi okudum ben hemen ümidini kesmeTest yaptim sonuç negatif olmadı bu kez heralde moralim bozuldu ya hiç zannetmiyorum olacağını kizima hamileyken test yapınca hemen cikmisti sonuç bunda cikmadi demek ki olmadı Rabbim kizima uzun ömürler versin inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız
Kaçıncı gün embriyosuydu canım, belli olmuyor ama idrarda negatifi görüp kanda pozitif olan çok gördüm burada rabbim nasip eder en sağlıklı, en hayırlı evladı inşallahTest yaptim sonuç negatif olmadı bu kez heralde moralim bozuldu ya hiç zannetmiyorum olacağını kizima hamileyken test yapınca hemen cikmisti sonuç bunda cikmadi demek ki olmadı Rabbim kizima uzun ömürler versin inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız
Amin insallah ama olmadı sanki bu kez öbür sefer cikmisti test te 5.gün embriyosuydu yarın tam 1 hafta oluyor pazartesi test günümKaçıncı gün embriyosuydu canım, belli olmuyor ama idrarda negatifi görüp kanda pozitif olan çok gördüm burada rabbim nasip eder en sağlıklı, en hayırlı evladı inşallah
Evet idrar test i yaptım ama kizima hamileyken cikmisti pozitif bu kez olmadı galiba pazartesi test günüm bakalım zannetmiyorum ama hamile olduğumu inşallah diğerleri güzel sonuç alırSen idrar testi mi yaptın ? Lütfen moralini bozma erken değil mi? Kan testi yaptır böyle yanılan çok kişi okudum ben hemen ümidini kesme
İşte şimdi geri sayım başlıyor sıkı sıkı tutunsun annesineCnm biraz önce aradilar saat 2 de olacakmis
Evet idrar test i yaptım ama kizima hamileyken cikmisti pozitif bu kez olmadı galiba pazartesi test günüm bakalım zannetmiyorum ama hamile olduğumu inşallah diğerleri güzel sonuç alır
Arkadaşlar, ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. 9. Gün bugün. 302 çıktı sonuç. Doktoruma ulaşamadım. Değer nasıl?
İnşallah doktorumdan telefon bekliyorum. Normalde yarındı test günüm ama bekleyemedim.Merhaba,
Ben gününde yaptım 340 dı değerim doktorum çoğul gebelik olabilir demişti.
En doğru cevabı doktorun verecek bence.
umarım katlanarak devam eder değerler.
İnşallah doktorumdan telefon bekliyorum. Normalde yarındı test günüm ama bekleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?