2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kanda çıkar cnm ama sen nasıl rahat edeceksiniz öyle davran cnm lütfen umutsuz olma herkesin belirtisi aynı olmuyor cnm

Cnm üzüleceksin yapma lütfen bosusuna strese girme az kalmış zaten

Cnm üzüleceksin yapma lütfen bosusuna strese girme az kalmış zaten
Sen yaptırdın mi kaçıncı günde çıkıyor sonuc benimde 5.gun embriyosu yarın tam 1 hafta olucak transfer e merak ediyorum sonucu catliycam nerdeyse

Test yaptim sonuç negatif olmadı bu kez heralde moralim bozuldu ya hiç zannetmiyorum olacağını kizima hamileyken test yapınca hemen cikmisti sonuç bunda cikmadi demek ki olmadı Rabbim kizima uzun ömürler versin inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız

Sen idrar testi mi yaptın ? Lütfen moralini bozma erken değil mi? Kan testi yaptır böyle yanılan çok kişi okudum ben hemen ümidini kesme

Kaçıncı gün embriyosuydu canım, belli olmuyor ama idrarda negatifi görüp kanda pozitif olan çok gördüm burada rabbim nasip eder en sağlıklı, en hayırlı evladı inşallah

Kaçıncı gün embriyosuydu canım, belli olmuyor ama idrarda negatifi görüp kanda pozitif olan çok gördüm burada rabbim nasip eder en sağlıklı, en hayırlı evladı inşallah
Amin insallah ama olmadı sanki bu kez öbür sefer cikmisti test te 5.gün embriyosuydu yarın tam 1 hafta oluyor pazartesi test günüm

Sen idrar testi mi yaptın ? Lütfen moralini bozma erken değil mi? Kan testi yaptır böyle yanılan çok kişi okudum ben hemen ümidini kesme
Evet idrar test i yaptım ama kizima hamileyken cikmisti pozitif bu kez olmadı galiba pazartesi test günüm bakalım zannetmiyorum ama hamile olduğumu inşallah diğerleri güzel sonuç alır

Evet idrar test i yaptım ama kizima hamileyken cikmisti pozitif bu kez olmadı galiba pazartesi test günüm bakalım zannetmiyorum ama hamile olduğumu inşallah diğerleri güzel sonuç alır

ARKADAŞIM BENCE ERKEN YAPMIŞSIN AYNI ŞEY İLE BENDE KARŞILAŞTIM .HEMEN UMUDUNU YİTİRME.
ERKEN GEBELİK TESTİ DİYE BİR ŞEY ECZANELERDE İLLA YAPACAKSAN BU TESTİ AL YAP. YADA EN DOĞRUSU DOKTORUN ÖNERDİĞİ GÜNÜ YANİ KAN TESTİNİ BEKLE..

Arkadaşlar, ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. 9. Gün bugün. 302 çıktı sonuç. Doktoruma ulaşamadım. Değer nasıl?

Merhaba,
Ben gününde yaptım 340 dı değerim doktorum çoğul gebelik olabilir demişti.
En doğru cevabı doktorun verecek bence.
umarım katlanarak devam eder değerler.

Merhaba,
Ben gününde yaptım 340 dı değerim doktorum çoğul gebelik olabilir demişti.
En doğru cevabı doktorun verecek bence.
umarım katlanarak devam eder değerler.
İnşallah doktorumdan telefon bekliyorum. Normalde yarındı test günüm ama bekleyemedim.

İnşallah doktorumdan telefon bekliyorum. Normalde yarındı test günüm ama bekleyemedim.

Haklısın bekleyememekle herkesin yaptığı şey bende yaptım defalarca aldım eczaneden test vs.
Hamilesin o belli.
Ama o kadar aşama varki önümüzde yok kese varmı kalbi atıyormu vs vs.
kan değerlerininde katlanarak devam etmesi gerekiyor öncesinde.
yanii hep dua etmek ve hayırlısını istemek en doğrusu ve şuan yapmamız gereken
hep söylüyorum rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın .Özellikle tüp bebek deneyenlerin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…