2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

İnşallah öyle olur canım pek ümidim yok ama artık ne olur bilmem hayırlısı olsun

Kızlar bende bugun aksam 8 de kontrole gıdıcem ıgne vurundum 3 gun gobekten bakalım nasıl ne dıycek ben ılk kez tup bebek yaptırıyorum ne zamana transfer yaparlar sızce bugun adetımın 5. Gunu

Transfer oldum geldim,bir tane 2.kalite transfer edildi : (
hayirli olsun canim. anlasilan canini sıkmıssin. 2. kalite diye.nasip kismet canim bu isler. benimle ayni merkezde tefavi gören bir arkadasa iki tane orta kalite vermislerdi. ikisidd tutmus. simdi yavrulari dogdu bile daha gecen hafta. nasip kismet hayirlisi canim dua edelim bol bol

Evet biraz moralim bozuldu ama rabbim isterse olur rahatlatmaya caliscam.

Surekli yatmayı düşünmüyorum sizler nasıl gecirdiniz transfer sonrasını
canim bende tam transfer öncesi grip oldum üç gündür hapsiriyorum. transfer sonrasi. bir saat yol geldim, yollarimiz cok kotü ve rahim kalinligim incelmis bunlara rağmen iyi olmaya moralimi yüksek tutmaya calisiyorum ve dua ediyorum. ben pek yatmiyorum canim ama kendimi yorup uzun süre ayakta kalmiyorum

Surekli yatmayı düşünmüyorum sizler nasıl gecirdiniz transfer sonrasını
Canım ben ilk 3 gün yattım eşim baktı. Kabız olmamaya dikkat et olmadan kayısı tüket ise yarıyor bi de ilk hafta bir dilim ananas yedim sonra normal hayata döndüm ama çok dikkat ettim kendimi yormadan yaptım işlerimi hayırlı olsun inşallah

Sen yaptırdın mi kaçıncı günde çıkıyor sonuc benimde 5.gun embriyosu yarın tam 1 hafta olucak transfer e merak ediyorum sonucu catliycam nerdeyse
cnm ben şuan tedavide değilim o zaman kan testi yaptır cnm gününü bekliyemiyeceksen hayırlısı olur inss

cnm yinede bir kan ver cnm her hamilelik farklı inss kanda pozitiftir

Arkadaşlar, ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. 9. Gün bugün. 302 çıktı sonuç. Doktoruma ulaşamadım. Değer nasıl?
maşallah çok güzel degerin inş sağlıkla devam eder cnm gözün aydın

Burda bi arkadas erken gebelik test ini önerdi onu aldim ama yarın deniycem bugün yeterince bozuldu moralim ıyce bozmiyayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…