- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.401
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.Haklısın bekleyememekle herkesin yaptığı şey bende yaptım defalarca aldım eczaneden test vs.
Hamilesin o belli.
Ama o kadar aşama varki önümüzde yok kese varmı kalbi atıyormu vs vs.
kan değerlerininde katlanarak devam etmesi gerekiyor öncesinde.
yanii hep dua etmek ve hayırlısını istemek en doğrusu ve şuan yapmamız gereken
hep söylüyorum rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın .Özellikle tüp bebek deneyenlerin ..
İnşallah öyle olur canım pek ümidim yok ama artık ne olur bilmem hayırlısı olsunARKADAŞIM BENCE ERKEN YAPMIŞSIN AYNI ŞEY İLE BENDE KARŞILAŞTIM .HEMEN UMUDUNU YİTİRME.
ERKEN GEBELİK TESTİ DİYE BİR ŞEY ECZANELERDE İLLA YAPACAKSAN BU TESTİ AL YAP. YADA EN DOĞRUSU DOKTORUN ÖNERDİĞİ GÜNÜ YANİ KAN TESTİNİ BEKLE..
Ay ne güzel gözün aydın olsun canim inşallah sağlıkla kucağına alırsınArkadaşlar, ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. 9. Gün bugün. 302 çıktı sonuç. Doktoruma ulaşamadım. Değer nasıl?
Değer iyi değil mi? Allahım hala doktorla görüşemedim, ne yapcağımı şaşırdım.Ay ne güzel gözün aydın olsun canim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Çok iy canım inşallah bi aksilik çıkmaz sağlıkla kucağına alırsın inşallahDeğer iyi değil mi? Allahım hala doktorla görüşemedim, ne yapcağımı şaşırdım.
Transfer oldum geldim,bir tane 2.kalite transfer edildi : (
hayirli olsun canim. anlasilan canini sıkmıssin. 2. kalite diye.nasip kismet canim bu isler. benimle ayni merkezde tefavi gören bir arkadasa iki tane orta kalite vermislerdi. ikisidd tutmus. simdi yavrulari dogdu bile daha gecen hafta. nasip kismet hayirlisi canim dua edelim bol bolTransfer oldum geldim,bir tane 2.kalite transfer edildi : (
Yaa hadi hayırlısı insaallah, çok fark yok 1.ile 2.arasında dediler insaallah tutar. Allah yardimcin olsun insaallahHayırlısı olsun cnm ..2.kalite diye Uzme kendini inşallah sımsıkı tutunsun sana bende birazdan giricem transfere
Evet biraz moralim bozuldu ama rabbim isterse olur rahatlatmaya caliscam.hayirli olsun canim. anlasilan canini sıkmıssin. 2. kalite diye.nasip kismet canim bu isler. benimle ayni merkezde tefavi gören bir arkadasa iki tane orta kalite vermislerdi. ikisidd tutmus. simdi yavrulari dogdu bile daha gecen hafta. nasip kismet hayirlisi canim dua edelim bol bol
canim bende tam transfer öncesi grip oldum üç gündür hapsiriyorum. transfer sonrasi. bir saat yol geldim, yollarimiz cok kotü ve rahim kalinligim incelmis bunlara rağmen iyi olmaya moralimi yüksek tutmaya calisiyorum ve dua ediyorum. ben pek yatmiyorum canim ama kendimi yorup uzun süre ayakta kalmiyorumSurekli yatmayı düşünmüyorum sizler nasıl gecirdiniz transfer sonrasını
Cokk güzel maşallah allah tamamına erdirsin inşallahArkadaşlar, ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. 9. Gün bugün. 302 çıktı sonuç. Doktoruma ulaşamadım. Değer nasıl?
Canım ben ilk 3 gün yattım eşim baktı. Kabız olmamaya dikkat et olmadan kayısı tüket ise yarıyor bi de ilk hafta bir dilim ananas yedim sonra normal hayata döndüm ama çok dikkat ettim kendimi yormadan yaptım işlerimi hayırlı olsun inşallahSurekli yatmayı düşünmüyorum sizler nasıl gecirdiniz transfer sonrasını
cnm ben şuan tedavide değilim o zaman kan testi yaptır cnm gününü bekliyemiyeceksen hayırlısı olur inssSen yaptırdın mi kaçıncı günde çıkıyor sonuc benimde 5.gun embriyosu yarın tam 1 hafta olucak transfer e merak ediyorum sonucu catliycam nerdeyse
cnm yinede bir kan ver cnm her hamilelik farklı inss kanda pozitiftirTest yaptim sonuç negatif olmadı bu kez heralde moralim bozuldu ya hiç zannetmiyorum olacağını kizima hamileyken test yapınca hemen cikmisti sonuç bunda cikmadi demek ki olmadı Rabbim kizima uzun ömürler versin inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız
maşallahArkadaşlar, ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. 9. Gün bugün. 302 çıktı sonuç. Doktoruma ulaşamadım. Değer nasıl?
MaşallahArkadaşlar, ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. 9. Gün bugün. 302 çıktı sonuç. Doktoruma ulaşamadım. Değer nasıl?
Hayırlı olsun canım inşallah tutunurlTransfer oldum geldim,bir tane 2.kalite transfer edildi : (
Burda bi arkadas erken gebelik test ini önerdi onu aldim ama yarın deniycem bugün yeterince bozuldu moralim ıyce bozmiyayimcnm ben şuan tedavide değilim o zaman kan testi yaptır cnm gününü bekliyemiyeceksen hayırlısı olur inss
cnm yinede bir kan ver cnm her hamilelik farklı inss kanda pozitiftir
maşallahçok güzel degerin inş sağlıkla devam eder cnm gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?