- 22 Nisan 2014
- 940
- 492
- 103
- 43
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.421
Canım hayırlı olsun inşallah, bir belirtin varmıydı, bende tık yok yaaArkadaşlar, ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. 9. Gün bugün. 302 çıktı sonuç. Doktoruma ulaşamadım. Değer nasıl?
neden 15 gün sonraya verdilerki tahlil zamanini. genellikle 12. gün oliyor ama garanti olsun diye miArkadaşlar benimde transferden sonra bugün 7.günüm daha 8 gün var test günüme dayanamıyorum. Günler geçmek bilmiyor. Allah yardımcımız olsun.
neden 15 gün sonraya verdilerki tahlil zamanini. genellikle 12. gün oliyor ama garanti olsun diye mi
Evet çok uzun bu sefer ki nedendir bilmiyorum. Daha öncekiler de 12. gündeydi.
Heyecandan da sormak aklıma gelmedi
inss cnm sağlıkla gebe kal gözün aydın çok sevindim inss hamilelik haberinide okuyacağız burdanYeni geldim kızlar
2 tane bebisimi aldim inşallah sımsıkı tutunup birakmazlar benii
inss cnm sağlıkla gebe kal gözün aydın çok sevindim inss hamilelik haberinide okuyacağız burdan
Evet inş hamile olduğunda duyacağız burdan sıkı sıkı tutunsunlarYeni geldim kızlar
Hayırlı olsun canım test günü ne zaman inşallah sıkı sıkı tutunurlarYeni geldim kızlar
Hayırlı olsun canım test günü ne zaman inşallah sıkı sıkı tutunurlar
Hayirli olsun canım insaallah güzel sonuçlar alırız, benim test günüm de 12nisanSağol cnm inşallah
12 nisan test günüm
Ay canım hayırlı olsun inşallah sana sim sıkı tutunurlar annelerin i yanlız bırakıp uzmezler inşallah güzel haberini de alırız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin insallahYeni geldim kızlar
Hayırlı olsu bitanem ins Rabbim pozitif sonucu nasip eder dualrimdasinn..Sağol cnm inşallah
12 nisan test günüm
hayirli hayirlisi olsun canim benim. insallah sirayla guzel haberler alirizYeni geldim kızlar
Teşekkürler, allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Kasığıma ara sıra giren kramp dışında hiç bir şeyim yok. Tedavi olduğum tüp bebek merkezindeki hemşireyle görüştüm, pzrtesi tekrar kan vericem. Değerin cok iyi, 2 ve üstüne katlarsa sağlıklı bir gebelik dedi. Hayırlısı artık yapcak bir şey yok.Canım hayırlı olsun inşallah, bir belirtin varmıydı, bende tık yok yaa
Benim de 9. Günüm, kan testi yaptırdım ben. İdrar testi yanıltıcı olabiliyor hemen ümidini yitirme.Ben biraz önce idrar testi yaptım şu early olanlardan..tek çizgi negatif çıktı. Bugün 9.gün o kadar belirgin bir negatif ki..kan testi günüm yarın.Ne hissedeceğimi bilmiyorum göğsüme bir şey oturdu resmen taş gibi kımıldayanıyorum bile. 5.gün embriyosu hemde 2 tane koydular şansı yüksek diye biliyorum.o kadar iğne o kadar ilaç bir de psikolojik yorulması cabası. Allahım hayırlısını versin neyle sınanıyoruz bilmiyorum ya sabır
Özellikle early aldım ikiz olsa yada hamile olsam çıkardı diye düşündüm. 6.gün bile idrarda çıkan okudum kişiden kişiye değişiyor sanırım.Benim de 9. Günüm, kan testi yaptırdım ben. İdrar testi yanıltıcı olabiliyor hemen ümidini yitirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?