2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Arkadaşlar benimde transferden sonra bugün 7.günüm daha 8 gün var test günüme dayanamıyorum. Günler geçmek bilmiyor. Allah yardımcımız olsun.
neden 15 gün sonraya verdilerki tahlil zamanini. genellikle 12. gün oliyor ama garanti olsun diye mi

Evet çok uzun bu sefer ki nedendir bilmiyorum. Daha öncekiler de 12. gündeydi.
Heyecandan da sormak aklıma gelmedi

çok merek ediyorsundur biliyorum .Erken gebelik testleri satılıyor tahminen 6 gün önceki gebeliği gösteriyor. ben defalarca normal test alıp yaptım negatif çıktı üzüldüm çok sonra ondan aldım pozitif çıktığını gördüm .Ama şu var yinede heyecan geçmiyor kanda da görmek istiyorsun.

Yeni geldim kızlar
2 tane bebisimi aldim inşallah sımsıkı tutunup birakmazlar benii
Ay canım hayırlı olsun inşallah sana sim sıkı tutunurlar annelerin i yanlız bırakıp uzmezler inşallah güzel haberini de alırız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Canım hayırlı olsun inşallah, bir belirtin varmıydı, bende tık yok yaa
Teşekkürler, allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Kasığıma ara sıra giren kramp dışında hiç bir şeyim yok. Tedavi olduğum tüp bebek merkezindeki hemşireyle görüştüm, pzrtesi tekrar kan vericem. Değerin cok iyi, 2 ve üstüne katlarsa sağlıklı bir gebelik dedi. Hayırlısı artık yapcak bir şey yok.

Ben biraz önce idrar testi yaptım şu early olanlardan..tek çizgi negatif çıktı. Bugün 9.gün o kadar belirgin bir negatif ki..kan testi günüm yarın.Ne hissedeceğimi bilmiyorum göğsüme bir şey oturdu resmen taş gibi kımıldayanıyorum bile. 5.gün embriyosu hemde 2 tane koydular şansı yüksek diye biliyorum.o kadar iğne o kadar ilaç bir de psikolojik yorulması cabası. Allahım hayırlısını versin neyle sınanıyoruz bilmiyorum ya sabır

Benim de 9. Günüm, kan testi yaptırdım ben. İdrar testi yanıltıcı olabiliyor hemen ümidini yitirme.

Benim de 9. Günüm, kan testi yaptırdım ben. İdrar testi yanıltıcı olabiliyor hemen ümidini yitirme.
Özellikle early aldım ikiz olsa yada hamile olsam çıkardı diye düşündüm. 6.gün bile idrarda çıkan okudum kişiden kişiye değişiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…